Verkkotapaaminen


TULE MYYMÄLÄÄMME KOTISOHVALTA KÄSIN - ASIANTUNTEVAA PALVELUA MISSÄ VAAN!

Arjen kiireessä saattaa nykyään olla hankala löytää edes pieni hetki omaa aikaa. Ensimmäisen lapsen vanhemmille saattaa tulevat hankinnat tuntua ylitsepääsemättömältä tehtävältä tai perheessä jossa lapsia on jo entuudestaan, voi ylimääräisen ajan löytäminen tuntua hankalalta. 

Nyt voit varata ajan verkko- tai myymälätapaamiseen

Tarjoamme nyt henkilökohtaista palvelua myös etänä. Varaa aika verkkotapaamiseen asiantuntevan myyjämme kanssa. Voitte myyjän kanssa käydä läpi tuotteita vastaavasti kuten myymälässäkin, tuote-esittelyt onnistuu niin lastenvaunuista, turvaisuimista tai vaikkapa pinnasängyistä.

Tilauksen teko onnistuu kätevästi verkkokaupastamme. Suurin osa tuotteistamme löytyvät heti varastostamme ja toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Suuremmat ja painavammat tuotteet suosittelemme että tilaatte kotiinkuljetuksella, jolloin toimituskulut ovat vain 10€! Voitte tavarantoimittajan kanssa sopia teille sopivan ajankohdan tuotteiden toimittamista varten.

Mikäli haluatte tulla paikan päälle myymäläämme Helsingin Ruoholahteen, ja haluatte välttyä turhalta odottelulta – voitte myös varata ajan henkilökohtaiseen tuote-esittelyyn!

Tällä hetkellä käytössämme ovat seuraavat palvelut videopuhelua varten

  • WhatsApp

Siirry ajanvaraukseen - Vaunu-aitta

Vi betjänar även på svenska / Service also in English

Verkkotapaamisen pituus on enintään 30 min. Verkkotapaaminen on ainoastaan tuote-esittelyä varten. Palvelu on toistaiseksi kokeilussa ja kehitetään jatkuvasti.


Copyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab