Nyt ilmainen toimitus yli 25€ tilauksiin ja kotiinkuljetus vain 10€!

Stokke Lastenvaunut

Stokke Lastenvaunut

AINA LÄHELLÄ SINUA

Innovaatiot, ergonomia, mukavuus ja käyttäjäystävällinen suunnittelu ovat lähtökohtana tuotteissa joiden tarkoituksena on vahvistaa ja vaalia vanhempien ja pienokaisten ainutlaatuista sekä äärimäisen tärkeää sidettä. Nämä lähtökohdat tuotesuunnittelussa ovat läsnä kaikissa Stokke tuotteissa ja heijastavat skandinaavista tyyliä parhaimmillaan. Pyrkimyksenä yhdistää rakkaus luontoon ja intohimo muotoiluun, tavoitteena valmistaa parhaat mahdolliset tuotteet pienokaisellesi sekä ympäristölle

Stokke lastenvaunujen ja rattaiden suunnittelun lähtökohtana on sinun ja lapsesi läheisyys, teidän välinen, ainutlaatuinen side ja mitä tärkeintä on, että sinä ja lapsesi voitte seikkailla yhdessä mahdollisimman turvallisesti ja sujuvasti.

Valikoimaan kuuluu ikoniseksi muodostunut, urbaanin perheen Stokke Xplory – Loistavilla ominaisuuksilla varustettu, kevyt ja ketterä klassikkomalli on kuin tehty kaupunkien vilkkaille kaduille. Kun seikkailut jatkuvat myös asfalttiteiden päätyttyä, on Stokke Trailz täydellinen valinta – Suuret pyörät ja sulava työnnettävyys, sekä ominaisuudet, jotka ovat suunniteltu lasten mukavuuden ehdoilla, tämä malli on aktiivisen ja liikkuvan perheen ehdoton valinta. Matkailevan perheen valinta on Stokke Beat, joka on loistavilla ominaisuuksilla varustettu kestävä ja vakaa lastenratas – Sulava työntää, kevyt ohjata sekä helposti taitettavissa kasaan yhdellä kädellä istuinosa kiinnitettynä, joten se on kevyesti kannettavissa mukana kaupunkien ajoittain haastavissa maastoissa.

Stokke lastenvaunujen kanssa olette valmiita tutkimaan maailmaa yhdessä.

View as Ruudukko Luettelo

14 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Stokke Hoitolaukku
  Stokke Hoitolaukku
  Alkaen 129,00 €
 2. Stokke Päivänvarjo
  Stokke Päivänvarjo
  Alkaen 45,00 €
 3. Stokke Jalkamuhvi
  Stokke Jalkamuhvi
  Alkaen 109,00 €
 4. Stokke Huopa Merinovilla
  Stokke Huopa Merinovilla
  Alkaen 79,00 €
View as Ruudukko Luettelo

14 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Copyright © 2021 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab