Stokke Huonekalut

Stokke Huonekalut

DREAM TOGETHER, GROW TOGETHER.

Stokke lastenhuoneen tuotteet ovat laadukkaita, ajatuksella ja sydämellä suunniteltuja ja valmistettuja. Turvallisuus, mukavuus ja pitkäikäisyys – Nämä tuotteet ovat tehty kestämään elämää ja ovatkin muunneltavuudeltaan todella pitkäikäisiä. Käytännöllinen suunnittelu ja kaunis muotoilu sopivat täydellisesti pohjoismaiseen sisustukseen.

Stokke Sleepi jatkettava lasten sänky - Vaunu-aitta

Stokke Sleepi -sängyn ainutlaatuinen soikea muoto luo pesämäisen tunnelman, turvallisen, pehmeän ja kodikkaan. Se on viihtyisä ja rauhallinen ympäristö, jossa lapsen ainutlaatuinen mielikuvitusmaailma ei tunne rajoja. Käytännöllisen sängyn pohjan korkeutta voi säätää ja se kasvaa lapsen mukana sopien kaiken ikäisenä, lapsuuden eri vaiheissa, aina säilyttäen tutun ja turvallisen olemuksensa. Stokke Sleepi on kehittyvä tuote josta lapsi ei ikinä kasva ulos. Se muuttuu, kasvaa ja kehittyy - aivan kuten lapsesikin.

Tyylikäs skandinaavinen muotoilu sekä laadukkaat ja kestävät materiaalit jotka kestävät käytössä vuosia.

Stokke Sleepi kasvaa lapsesi mukana - Vaunu-aitta

Innovaatiot, ergonomia, mukavuus ja käyttäjäystävällinen suunnittelu ovat lähtökohtana tuotteissa joiden tarkoituksena on vahvistaa ja vaalia vanhempien ja pienokaisten ainutlaatuista sekä äärimäisen tärkeää sidettä. Nämä lähtökohdat tuotesuunnittelussa ovat läsnä kaikissa Stokke tuotteissa ja heijastavat skandinaavista tyyliä parhaimmillaan. Pyrkimyksenä yhdistää rakkaus luontoon ja intohimo muotoiluun, tavoitteena valmistaa parhaat mahdolliset tuotteet pienokaisellesi sekä ympäristölle.

View as Ruudukko Luettelo

11 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Stokke Sleepi Mini muotolakana
  Stokke Sleepi Mini muotolakana
  Alkaen 19,00 €
 2. Stokke Sleepi Muotolakana
  Stokke Sleepi Muotolakana
  Alkaen 29,00 €
 3. Stokke Sleepi Sänky
  Stokke Sleepi Sänky
  Alkaen 749,00 €
 4. Stokke Sleepi Mini Sänky
  Stokke Sleepi Mini Sänky
  Alkaen 429,00 €
 5. Stokke Uudintanko
  Stokke Uudintanko
  Alkaen 45,00 €
per sivu
Copyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab