Stokke Huonekalut

Stokke Huonekalut

DREAM TOGETHER, GROW TOGETHER.

Stokke lastenhuoneen tuotteet ovat laadukkaita, ajatuksella ja sydämellä suunniteltuja ja valmistettuja. Turvallisuus, mukavuus ja pitkäikäisyys – Nämä tuotteet ovat tehty kestämään elämää ja ovatkin muunneltavuudeltaan todella pitkäikäisiä. Käytännöllinen suunnittelu ja kaunis muotoilu sopivat täydellisesti pohjoismaiseen sisustukseen.

Stokke Sleepi -sängyn ainutlaatuinen soikea muoto luo pesämäisen tunnelman, turvallisen, pehmeän ja kodikkaan. Se on viihtyisä ja rauhallinen ympäristö, jossa lapsen ainutlaatuinen mielikuvitusmaailma ei tunne rajoja. Käytännöllisen sängyn pohjan korkeutta voi säätää ja se kasvaa lapsen mukana sopien kaiken ikäisenä, lapsuuden eri vaiheissa, aina säilyttäen tutun ja turvallisen olemuksensa. Stokke Sleepi on kehittyvä tuote josta lapsi ei ikinä kasva ulos. Se muuttuu, kasvaa ja kehittyy - aivan kuten lapsesikin.

Stokke Home tuotteet ovat suunniteltu sopimaan keskenään saumattomasti yhteen ja tarjota pitkäikäisen ja täydellisesi kokonaisuuden lastenhuoneeseen. Tyylikäs skandinaavinen muotoilu sekä laadukkaat ja kestävät materiaalit jotka kestävät käytössä vuosia.

Innovaatiot, ergonomia, mukavuus ja käyttäjäystävällinen suunnittelu ovat lähtökohtana tuotteissa joiden tarkoituksena on vahvistaa ja vaalia vanhempien ja pienokaisten ainutlaatuista sekä äärimäisen tärkeää sidettä. Nämä lähtökohdat tuotesuunnittelussa ovat läsnä kaikissa Stokke tuotteissa ja heijastavat skandinaavista tyyliä parhaimmillaan. Pyrkimyksenä yhdistää rakkaus luontoon ja intohimo muotoiluun, tavoitteena valmistaa parhaat mahdolliset tuotteet pienokaisellesi sekä ympäristölle.

View as Ruudukko Luettelo

11 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Stokke Steps Tuoli, valkoinen istuinosa ja natural pyökki jalat.
  Stokke Steps Tuoli
  Alkaen 199,00 €
 2. Stokke Sleepi Muotolakana
  Stokke Sleepi Muotolakana
  Alkaen 29,00 €
 3. Stokke Sleepi Mini muotolakana
  Stokke Sleepi Mini muotolakana
  Alkaen 19,00 €
 4. Stokke by Jetkids BedBox Matkalaukku/matkasänky
  Stokke by Jetkids BedBox Matkalaukku/matkasänky
  Alkaen 169,00 €
 5. Stokke Uudintanko
  Stokke Uudintanko
  Alkaen 31,00 €
 6. Stokke Sleepi Mini Sänky
  Stokke Sleepi Mini Sänky
  Alkaen 429,00 €
 7. Stokke Sleepi Sänky
  Stokke Sleepi Sänky
  Alkaen 699,00 €
View as Ruudukko Luettelo

11 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Copyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab