Stokke Kylpytuotteet

Stokke Kylpytuotteet

STOKKE TEKEE KYLPYHETKISTÄ HAUSKOJA JA MUKAVIA!

Kuten muissakin Stokke tuotteissa, myös Stokken kylpytuotteiden suunnittelussa on otettu huomioon lapsesi turvallisuus ja hyvinvointi. Tästä syystä Stokken kylpytuotteet ovat valmistettu myrkyttömistä ja turvallisista materiaaleista.

Stokke kylpytuotteiden suunnittelussa ei ole ainoastaan huomioitu lasten turvallisuus ja hyvinvointi, vaan myös vanhempien mukavuus ja ergonomia. Kätevät lisävarusteet kuten ammeen kylpytuki tai ammeteline tekevät kylvettämisestä mukavaa myös vanhemmille. Hauskat kylpylelut kruunaavat kylpyhetken!

Innovaatiot, ergonomia, mukavuus ja käyttäjäystävällinen suunnittelu ovat lähtökohtana tuotteissa joiden tarkoituksena on vahvistaa ja vaalia vanhempien ja pienokaisten ainutlaatuista sekä äärimäisen tärkeää sidettä. Nämä lähtökohdat tuotesuunnittelussa ovat läsnä kaikissa Stokke tuotteissa ja heijastavat skandinaavista tyyliä parhaimmillaan. Pyrkimyksenä yhdistää rakkaus luontoon ja intohimo muotoiluun, tavoitteena valmistaa parhaat mahdolliset tuotteet pienokaisellesi sekä ympäristölle.

Rajaa
Listausvalinnat
Väri
Valmistaja
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Stokke Flexi Bath Lasten kylpyamme
  Stokke Flexi Bath Lasten kylpyamme
  Alkaen 49,00 €
 2. Stokke Flexi Bath XL Lasten kylpymme
  Stokke Flexi Bath XL Lasten kylpymme
  Alkaen 59,00 €
 3. Stokke Flexi Bath ja kylpytuki
  Stokke Flexi Bath ja kylpytuki
  Alkaen 65,00 €
per sivu
Copyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab