Silver Cross Coast

Silver Cross Coast

Silver Cross Coast yhdistelmävaunut - Vaunu-aitta

RENNON TYYLIKÄS SILVER CROSS COAST

Monipuolisuuttaa yhdelle, kahdelle tai kolmelle lapselle.

Silver Cross Coast lastenvaunut tulee varustettuna vaunukopalla ja käännettävällä istuinosalla – se soveltuu vastasyntyneestä jopa 25kg painoiselle lapselle.

Tilava ja kotoisa vaunukopan sisäkangas ja patja on vuorattu bambukankaalla, joka on luonnostaan erittäin hyvin lämpöä säätelevä, hengittävä ja antibakteerinen materiaali. Käännettävä istuinosa on varustettu, muhkealla istuinpehmusteella joka tarjoaa mukavuutta ja lisätukea, istuimessa on helppokäyttöiset 5-pistevaljaat ja suurikoinen UV-suojattu, laajennettava kuomu. Etukaari on käännettävä ja irrotettava, istuin kallistuu yhdellä kädellä useaan asentoon ja jalkatuki on säädettävä. Pyörät ovat puhkeamattomat, edessä hieman pienemmät kääntyvät/lukittavat ja takana suuremmat, tukevat pyörät – mukava jousitus joka kulmassa. Tilavaan tavarakoriin mahtuu kaikki tarpeellinen ja vähän enemmän. Runko taittuu kasaan todella kompaktiin pakettiin, kevyt runko on helppo siirrellä ja kantaa.

Todellinen monipuolisuuden huippu – lisävarusteilla Silver Cross Coast voidaan käyttää 27 eri kokoonpanossa, yhdelle, kahdelle tai kolmelle lapselle.

Rajaa
Listausvalinnat
Koko
View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Silver Cross Coast Hoitolaukku
    Silver Cross Coast Hoitolaukku
    Alkaen 69,50 € Normaali hinta 139,00 €
  2. Silver Cross Coast Lämpöpussi
    Silver Cross Coast Lämpöpussi
    Alkaen 64,50 € Normaali hinta 129,00 €
per sivu
Copyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab