Silver Cross Pioneer

Silver Cross Pioneer

Silver Cross Pioneer yhdistelmävaunut - Vaunu-aitta

SUUNNITELTU AKTIIVISTA ELÄMÄÄ VARTEN

Tyylikäs, rohkea muotoilu yhdistyy ketterään mukavuuteen.

Silver Cross Pioneer on suunniteltu liikkuville vanhemmille. Se soveltuu käytettäväksi heti vastasyntyneestä lähtien taaperoikään asti ja on varustettu ylellisellä vaunukopalla sekä mukavalla istuinosalla. Todella vaivaton taittaa kokoon ja höyhenen kevyt työntää – Pioneer on täydellinen moderni lastenvaunu.

Tyylikäs muotoilu

Silver Cross Pioneer lukuisat tyylikkäät yksityiskohdat tekevät siitä todella herkullisen näköisen. Ajattoman kauniit krominväriset yksityiskohdat ja tyylikkäät vanteet korostuvat todella upeasti kevyesti kuvioitua, hopeamattaväristä runkoa vasten. Laadukkaat kankaat sekä tyylikkäät ja ajattomat värivaihtoehdot.

Soveltuu vastasyntyneestä taaperolle

Täydellinen paketti soveltuu käytettäväksi heti vastasyntyneestä taaperoikään asti. Mukava ja ilmava vaunukoppa antaa vauvalle rauhallisen ja kotoisan nukkumapaikan. Käännettävä, tilava istuinosa tarjoaa paljon tilaa kasvavalle lapselle ja soveltuu käytettäväksi 25 kg asti. Voidaan kiinnittää runkoon sekä selkä- että kasvot menosuuntaan. Suurikoinen kuomu on varustettu sisäänrakennetulla aurinkolipalla ja takaosan verkkokangas huolehtii tärkeästä ilmanvaihdosta lämpiminä kesäpäivinä, pitäen pienokaisen vilpoisana.

Erikseen myytävillä adapterilla on mahdollista kiinnittää myös Maxi-Cosi turvakaukalo Pioneer runkoon. Tilava tavarakori kuljettaa mukana kaiken tarpeellisen ja kovaa kulutusta kestävät, puhekamattomat renkaat huolehtivat että matka jatkuu alustasta riippumatta.

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Copyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab