Myymälä ja verkkokauppa - Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1964 - Vaunu-aitasta saat kaiken mitä pienokaisesi tarvitsee

(09) 679 065
verkkokauppa@vaunuaitta.fi

    Instagram - Vaunu-aitta    Twitter - Vaunu-aitta

Mountain Buggy Swift

Mountain Buggy Swift


THE AGE OF REVOLUTION...

Uudistettu, entistäkin parempana, Mountain Buggy Swift 3.0 on täynnä uusia ominaisuuksia ja parannuksia.


Mountain buggy Swift 3.0

 

ENSILUOKKAISIA OMINAISUUKSIA

Korostaen aitoa ammattitaitoa ja käsityötä, joiden tuloksena syntyi alkuperäinen Swift ratas, on tämä uusittu malli uskollinen siihen aitoon henkeen jota Mountain Buggy edustaa – yksinkertainen, kestävä, muunneltava ja hyvä työnnettävä.


Mountain buggy Swift 3.0


UUDISTUKSIA JA PARANNUKSIA...

Entistäkin kompaktimpi ja helpompi yhden käden kokoon taitto sekä piilotettu, automaattinen kuljetuslukko. Kevyempi runko, vain 9 kg. Täysin uudistettu, vaivaton, käsikäyttöinen seisontajarru. Uusitut, intuitiiviset pehmustetut 5-pistevaljaat, pidennetty selkänoja sekä muhkea, käännettävä istuinpehmuste…


Mountain buggy Swift 3.0


ENSILUOKKAINEN OHJATTAVUUS…

Verratuna muihin valmistajiin, on Mountain Buggy luonut rattaat joiden ohjattavuus ja hallittavuus on täysin vertaansa vailla. Nokkelan suunnittelun ja täydellisen painojakauman ansiosta tarvitset vähemmän voimaa hallita rattaita ympäristöstä huolimatta, kaupungissa ja sen ulkopuolella. Vaikka maailma ei ole litteä, ei se haittaa – ilmatäytteiset pyörät (10”) tasoittavat kuopat tiessä ja liidät määränpäähäsi.


Mountain buggy Swift 3.0


YHTEENSOPIVA CARRYCOT PLUS VAUNUKOPAN KANSSA…

Innovaatiota parhaimmillaan, uusi Swift Carrycot Plus vaunukoppa tarjoaa: Yksi pohja, kaksi kangasosaa ja kolme eri kuljetusmahdollisuutta selkä menosuuntaan.

Uskomattoman muunneltava ratkaisu on suunniteltu pienokaisesi mukavuutta ajatellen.

Vaunukoppa on helposti säädettävissä täydestä makuuasennosta lievästi kallistettuun asentoon, joka tarjoaa täydellisen asennon vauvoille jotka kärsivät refluksioireista (pulauttelusta). Suurempi kantavuus (15 kg) sallii pidemmän ajan mahdollisuuden matkustaa selkä menosuutaan ja säilyttää katsekontaktin pienokaisen kanssa, ennen kuin hän on valmis siirtymään kasvokkain maailman kanssa ratasistuimeen.6 tuote(tta)

6 tuote(tta)