Myymälä ja verkkokauppa - Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1964 - Vaunu-aitasta saat kaiken mitä pienokaisesi tarvitsee

(09) 679 065
verkkokauppa@vaunuaitta.fi

Mountain Buggy Duet

Mountain Buggy Duet

 

HYVÄT ASIAT TULEVAT PIENESSÄ PAKETISSA...

Hyvät asiat tulevat pieniessä paketeissa - Duet tuplarattailla voit mennä sinne minne yksikään tuplaratas ei ole aiemmin mennyt!

Mountain Buggy Duetin sulava ohjattavuus ja erittäin kapea muotoilu antavat täysin uuden merkityksen sanalle tuplaratas. Vaikka Duet on sekä kevyempi ja kompaktimpi - se on kuitenkin yhtä tukeva, omaa saman ylivoimaisen käytännöllisyyden sekä on yhtä monipuolisesti mukautuva kuin Mountain Buggy Duo.


Mountainbuggy Duet


EI YHTÄÄN LEVEÄMMÄT KUIN YHDEN LAPSEN RATTAAT...

Taitavasti suunniteltu ja valmistettu 63 cm akselivälillä, Duet ei ole yhtään sen leveämpi kuin yhden lapsen istuttavat rattaat, mahdollisten vaivattoman liikkumisen paikoissa joihin tuplarattailla ei ole ennen päästy.


Mountainbuggy Duet


YHDEN LAPSEN RATTAISTA TUPLARATTAIKSI – JA TAKAISIN…

Monipuolisesti muuntautuva ja ihanteellinen kasvavan perheen tarpeisiin. Erilaiset lisävarusteet antavat rattaille pitkäikäisyyttä ja lisäarvoa pienokaisten kasvaessa.

Kun rattaita käytetään vain yhdelle lapselle, saadaan lisää säilytystilaa Joey –sivulaukulla (lisävaruste), joka on huimat 88,5 cm pitkä ja suurin sallittu kantavuus on jopa 20kg. Joey –sivulaukku sisältää 2 kpl erillistä, irrotettavaa kangaskassia.


Mountainbuggy Duet


UUSI MOUNTAIN BUGGY VAUNUKOPPA PLUS...

Innovaatiota parhaimmillaan, uusi Duet vaunukoppa plus tarjoaa:

Yksi pohja, kaksi kangasosaa ja kolme eri kuljetusmahdollisuutta selkä menosuuntaan. Uskomattoman muunneltava ratkaisu on suunniteltu pienokaisesi mukavuutta ajatellen. Vaunukoppa on helposti säädettävissä täydestä makuuasennosta lievästi kallistettuun asentoon, joka tarjoaa täydellisen asennon vauvoille jotka kärsivät refluksioireista (pulauttelusta). Vaunukopan sisäpuolen materiaalit ovat Öko-tex sertifioituja, tarkoittaen että vauva lepää turvallisesti tilavassa ja myrkyttömässä ympäristössä.

Vaunukopan patjan alla oleva vuoraus toimii talvella lisäsuojana kylmyyttä vastaan. Vuoraus on helppo poistaa sään lämmetessä. Heti kun vauva osaa kannatella päätään ja on valmis näkemään enemmän maailmasta, voidaan vaunukoppa helppo muuntaa selkä menosuuntaan olevaksi istuimeksi – yksinkertaisesti kangasosaa vaihtamalla.

Suurempi kantavuus (15 kg) sallii pidemmän ajan mahdollisuuden matkustaa selkä menosuutaan ja säilyttää katsekontaktin pienokaisen kanssa, ennen kuin hän on valmis siirtymään kasvokkain maailman kanssa ratasistuimeen. Mountain Buggy Duet rattaisiin voidaan samanaikaisesti kiinnittää kaksi vaunukoppaa tai vaunukopan ja rataosan, Joey –sivulaukun tai turvakaukalon – tarjoten monipuolisuutta ja mukavuutta koko perheelle.


Mountainbuggy Duet


TINKIMÄTÖN SUUNNITTELU...

Mountain buggyn tinkimätön suunnittelu tarjoaa mahtavan ohjattavuuden, loistavat työntö-ominaisuudet huonossakin maastossa sekä ylivoimaisen helpon yhden käden ohjauksen.8 tuote(tta)

8 tuote(tta)