Lullame Tuudittava patja

Lullame Tuudittava patja

LullaMe tuudittava vauvanpatja - Vaunu-aitta

TUUDITTAVA PATJA VAUVALLE

LullaMe tuudittava vauvanpatja nukuttaa vauvan lempeästi keinuvalla ylös-alas -liikkeellä, joka muistuttaa vauvaa kohtuajasta.

Kohdussa vauva nukkuu kun äiti liikkuu. Patja sopii kaikille vauvaperheille. Se auttaa lasta nukahtamaan turvallisesti omaan sänkyynsä ja vähentää nukuttamiseen liittyvää itkua. Vanhemmat voivat nukkua tai rentoutua samalla. Kun vauva nukkuu paremmin, jaksat itse hymyillä ja leikkiä enemmän vauvasi kanssa. Näin tuet parhaiten hänen kehitystään. Suosittelemme patjan kanssa käytettäväksi kapaloa tai unipussia. Voit myös täydentää vauvasi kokemusta kohtuajasta valkoisen kohinan avulla.

Patjassa on viisiportainen nopeudensäädin ja ajastin. Tuudittavan vauvanpatjan koko on 120 x 60 cm ja se sopii standardikokoiseen pinnasänkyyn. LullaMe-patjaa käytetään Android- tai iOs-puhelimelle ladattavan LullaMe -kaukosäädinsovelluksen avulla tai vaihtoehtoisesti kaukosäätimellä, jonka voi hankkia erikseen lisävarusteena.

Patjan materiaali on OEKO-TEX® -sertifioitua polyesteria. Nopeasti kuivuva kangas on helposti vaihdettavissa ja pestävissä. Hengittävä verkkokangas takaa vauvalle turvallisen unen vaikka vauva kääntyisi vatsalleen. Patja on suunniteltu siten, että kaikki liikkuvat osat ovat vauvan ulottumattomissa. Koteloituun moottoriin tulee ainoastaan lelutasoista jännitettä. Patja on CE-merkitty.

LullaMe tuudittava vauvanpatja on voittanut arvostetun kansainvälisen innovaatiopalkinnon Kind + Jugend -messuilla tiettävästi ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä.

Lempeä matka unten maille - Lataa ilmainen uniopas

Miten tukea vauvan unitaitoja ensimmäisen elinvuoden aikana?

Mistä kaikki sai alkunsa?

"LullaMe:n tarina sai alkunsa esikoiseni vauvavuotena, jolloin perheessämme ei nukkunut juuri kukaan. Olin rakastunut uuteen tulokkaaseen, mutta samalla hyvin väsynyt, huolestunut ja neuvoton. Heijaaminen oli ainoa asia, joka tuntui rauhoittavan levotonta vauvaani. En löytänyt kuitenkaan yhtään innovaatiota, joka olisi tehnyt tuon tuudittavan liikkeen turvallisesti vauvan omassa pinnasängyssä, joten päätin keksiä ratkaisun! Unettomien öiden ja päivien lopputuloksena syntyi tuote – esikoiseni mukaan nimetty tuudittava vauvanpatja LullaMe Solina!

Tuudittavasta vauvanpatjasta ja sen luonnollisesta liikkeestä on ollut apua jo lukuisille perheille. Olemme LullaMe:n tiimissä huomanneet, että mitä enemmän vanhemmilla on ymmärrystä vauvan unen erityispiirteistä, sitä luottavaisemmin he yleensä ohjaavat vauvaa kohti eheämpiä unia. Olemmekin nyt koostaneet tämän tietopaketin, jossa on hyviksi havaittuja ja käytännönläheisiä vinkkejä vauvan uneen ja joiden ymmärtäminen tukee myös LullaMe Solinan ja muiden vauvan unen apuvälineiden käyttöä.

Tavoitteenamme on mahdollistaa jokaiselle perheelle parempi ja onnellisempi vauva-arki. Toivotan koko tiimimme puolesta lempeää matkaa kohti parempia unia!"

- Hanna Sissala, LullaMe Solina patjan kehittäjä

LullaMe Vauvan tuudittava patja - Vaunu-aitta

Lataa ilmainen LullaMe uniopas!

Unioppaan sisältö on tehty yhteistyössä terveydenhoitaja ja lapsiperheiden unihoitaja Sari Tammikarin* kanssa. Unioppaassa annetut ohjeet ja informaatio nojaavat uusimmalle suomalaiselle ja kansainväliselle tutkimustiedolle vauvan unesta.**

Jos jokin ohje tuntuu ylivoimaiselta omalle perheelle, kannattaa edetä omaan tahtiin ja tunnustella samalla omia ja vauvansa tuntemuksia. Pakottamalla tai kiirehtimällä ei saada hyviä tuloksia, vaan niitä syntyy johdonmukaisella ja lempeällä toiminnalla.

Jokainen perhe ja vauva on yksilöllinen, joten koskaan ei voida määritellä yhtä ainoaa tapaa toista paremmaksi. Kun valitsee tavan, joka sopii juuri omalle perheelle ja takaa parhaat unet, on se paras. Tärkeintä on luottaa siihen, mitä tekee ja antaa vauvallekin tilaa ja aikaa kypsyä.

Kun vauva oppii vähitellen nukahtamaan itsenäisesti ja kokee omassa vuoteessaan nukkumisen sekä miellyttävänä että turvallisena asiana, vanhempien voimavaroja vapautuu siihen, mikä on kaikkein tärkeintä: omasta vauvasta, vanhemmuudesta ja arjesta nauttimiseen!

Mikäli oman vauvasi kasvu ja kehitys on erityisseurannassa, noudata aina ensisijaisesti terveydenhuollon antamia ohjeita.

* Sari ottaa asiakkaita vastaan lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätissä. Hän toimii myös Uniliitto ry:n kehitystehtävissä ja hallituksen jäsenenä.

** Unilehtisessä annetut ohjeet ja informaatio perustuvat sovellettuina unettomuuden lääkkeettömiin KÄYPÄ-hoitosuosituksiin, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Lapsen Uni ja Terveys -tutkimuksen tutkimusnäyttöön sekä ohjaustyössä saatuihin käytännön kokemuksiin.

 

Rajaa
Listausvalinnat
Väri
Valmistaja
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Copyright © 2021 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab