Lullame Tuudittava patja

Lullame Tuudittava patja

LullaMe tuudittava vauvanpatja - Vaunu-aitta

TUUDITTAVA PATJA VAUVALLE

LullaMe tuudittava vauvanpatja nukuttaa vauvan lempeästi keinuvalla ylös-alas -liikkeellä, joka muistuttaa vauvaa kohtuajasta.

Kohdussa vauva nukkuu kun äiti liikkuu. Patja sopii kaikille vauvaperheille. Se auttaa lasta nukahtamaan turvallisesti omaan sänkyynsä ja vähentää nukuttamiseen liittyvää itkua. Vanhemmat voivat nukkua tai rentoutua samalla. Kun vauva nukkuu paremmin, jaksat itse hymyillä ja leikkiä enemmän vauvasi kanssa. Näin tuet parhaiten hänen kehitystään. Suosittelemme patjan kanssa käytettäväksi kapaloa tai unipussia. Voit myös täydentää vauvasi kokemusta kohtuajasta valkoisen kohinan avulla.

Patjassa on viisiportainen nopeudensäädin ja ajastin. Tuudittavan vauvanpatjan koko on 120 x 60 cm ja se sopii standardikokoiseen pinnasänkyyn. LullaMe-patjaa käytetään Android- tai iOs-puhelimelle ladattavan LullaMe -kaukosäädinsovelluksen avulla tai vaihtoehtoisesti kaukosäätimellä, jonka voi hankkia erikseen lisävarusteena.

Patjan materiaali on OEKO-TEX® -sertifioitua polyesteria. Nopeasti kuivuva kangas on helposti vaihdettavissa ja pestävissä. Hengittävä verkkokangas takaa vauvalle turvallisen unen vaikka vauva kääntyisi vatsalleen. Patja on suunniteltu siten, että kaikki liikkuvat osat ovat vauvan ulottumattomissa. Koteloituun moottoriin tulee ainoastaan lelutasoista jännitettä. Patja on CE-merkitty.

LullaMe tuudittava vauvanpatja on voittanut arvostetun kansainvälisen innovaatiopalkinnon Kind + Jugend -messuilla tiettävästi ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä.

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. LullaMe Tuudittava patja
    LullaMe Tuudittava patja
    Tarjoushinta 350,10 € Normaali hinta 389,00 €
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Copyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab