Love to Dream Kapalot ja unipussit

Love to Dream Kapalot ja unipussit

Love to dream vauvakapalot - Vaunu-aitta

ENSIMMÄINEN ASKEL HYVÄÄN JA RAUHALLISEEN UNEEN

Love to Dream on australialainen menestystarina. Matka alkoi vuonna 2008, kun Love to Dream yrityksen perustaja, Hana, synnytti kauniin poikalapsen. Kuten monet muut ensivanhemmat, myös Hanalla ja hänen miehellänsä oli vastassa huomattavia haasteita saada vastasyntyneen ensilapsensa nukkumaan. Vaikeudet jatkuivat ja johtivat 18 kuukauden unettomiin öihin, ja suurien rahasummien käyttämiseen tuotteisiin jotka lupasivat palauttaa perheen unen. Mikään ei toiminut.

Virheiden kautta oppiminen ja äidinvaiston ansiosta, Hana alkoi vihdoin nähdä vilauksen mahdollisesta ratkaisusta, hänen poikansa vaikutti nukkuvan paremmin kädet ylhäällä, sen sijaan että kädet olisivat kiedottu kehoa vasten – avain kuten hänet, sekä monet muut vanhemmat ovat opetettu tekemään. Lukemalla ja tutkimalla hän sai vahvistuksen – tieteelliset tutkimukset vihjaavat että vauvat todellisuudessa voivat nukkua paremmin kädet vapaana, antaen vauvalle mahdollisuuden rauhoittaa itse itsensä takaisin uneen viemällä käden suuhun tai silittämällä hellästi poskea. Kokeneena muotissuunnittelijana Hana käytti paljon aikaa suunnitteluun, kehitykseen ja testaukseen, luodakseen ensimmäisen version SwaddleUp kapalosta. Seuraavana vuonna SwaddleUp ensiversio tuli myyntiin ja se oli todellinen myyntimenestys. Siitä alkoi Love to dreamin tarina.

Love to Dream Swaddle Up Original -kapalo on markkinoiden ainoa kapalopussi, jonka avulla pienokaisesi voi nukkua luonnollisessa ja turvallisessa asennossa kädet pään yli ojennettuina. Sen patentoidut siivet antavat vauvalle mahdollisuuden rauhoittaa itse itsensä takaisin uneen viemällä käden suuhun tai silittämällä hellästi poskea. Tämä kaikille vastasyntyneille luonnollinen tapa auttaa sekä vauvaasi että koko perhettä nukkumaan paremmin.

Innovatiivinen Love to Dream SwaddleUp -Unipussi auttaa vauvaasi siirtymään kapaloinnista lähemmäs itsenäisen unen vaihetta. Unipussin ja kapalon yhdistelmää voi käyttää kapalona, tai vapauttaa yhden tai kummatkin kädet unipussin tavoin.

Monikäyttöinen Love to Dream SwaddleUp -unipuku puolestaan toimii niin unipukuna kuin potkupukuna tai matkapukuna vauvallesi.

Rajaa
Listausvalinnat
Väri
Koko
View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Love to dream SwaddleUp Unipussi Kesäversio (0.2 TOG)
  Love to dream SwaddleUp Unipussi Kesäversio (0.2 TOG)
  Alkaen 41,95 €
 2. Love to dream SwaddleUp Original Kapalo (1.0 TOG)
  Love to dream SwaddleUp Original Kapalo (1.0 TOG)
  Arvosana:
  100%
  Alkaen 34,95 €
 3. Love to dream SwaddleUp Unipussi (1.0 TOG)
  Love to dream SwaddleUp Unipussi (1.0 TOG)
  Alkaen 41,95 €
 4. Love to dream SwaddleUp Unipuku (1.0 TOG)
  Love to dream SwaddleUp Unipuku (1.0 TOG)
  Alkaen 49,95 €
 5. Love to dream SwaddleUp Lite Kapalo kesäversio (0.2 TOG)
  Love to dream SwaddleUp Lite Kapalo kesäversio (0.2 TOG)
  Alkaen 34,95 €
 6. Love to dream SwaddleUp Kapalo Talvi (2.5 TOG)
  Love to dream SwaddleUp Kapalo Talvi (2.5 TOG)
  Alkaen 44,95 €
per sivu
Copyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab