Lola&Lykke

Lola&Lykke

Lola&Lykke - Vaunu-aitta

Yes, Mom is totally a SUPERWOMAN!

 

SUOMESSA SUUNNITELTUJA TERVEYS- JA HYVINVOINTITUOTTEITA ÄIDEILLE

Valmistajan kertomana...

Miten autamme äitejä? Luomalla innovatiivisia tuotteita äideille ja löytämällä ratkaisuja hyvinvoinnin ja terveyden haasteisiin, joita raskauden ja synnytyksen jälkeinen elämä tuo tullessaan. Halumme perustaa äitien hyvinvointia tukeva yritys lähti omista kokemuksistamme. Koimme molemmat, että apua oli huonosti saatavilla omaan toipumiseen synnytyksen jälkeen. Tuntui hurjalta, että juuri silloin kun koki olevansa fyysisesti ja henkisesti heikoimmillaan, apua olikin vaikea löytää. Kaikki huomio kohdistui vauvaan, eikä äidin henkisestä tai fyysisestä hyvinvoinnista juuri puhuttu. Isot muutokset omassa kehossa tuntuivat pelottavilta ja kun näihin ei löytynyt selitystä, koimme jääneemme ongelmien kanssa varsin yksin.

Kauan odotetun vauvan saapuminen on ihana ja ihmeellinen hetki, mutta sen myötä vastassa voi olla myös yllättäviä ongelmia. Hormonaaliset muutokset, nivelten löystyminen, selkävaivat, vatsalihasten erkauma, ryhtihäiriöt ja esimerkiksi rintatulehdukset aiheuttavat monelle uudelle äidille huolta, eikä oikeanlaista apua ole aina helppoa löytää. Lola&Lykke haluaa tuoda huomion takaisin myös äitiin ja varmistaa, että apua on saatavilla silloin kun sitä eniten tarvitsee. Äitien hyvinvointi on avainasemassa vauvan, koko perheen sekä myös äidin jaksamisen kannalta. Sitä on mielestämme hyvin tärkeää vaalia ja siihen pitää investoida.

Tältä pohjalta syntyi Lola&Lykke, jonka missiona on tukea ja innostaa onnellista ja terveellistä äitiyttä tarjoamalla räätälöityjä Suomessa suunniteltuja terveys-ja hyvinvointituotteita sekä käytännöllistä tietoa tukemaan toipumista synnytyksen jälkeen ja helpottamaan arkea uuden vauvan kanssa. Lola&Lykke haluaa rohkaista äitejä asettamaan myös omat tarpeensa ajoittain etusijalle sekä varmistaa ettei suuren muutoksen keskellä jäädä yksin ongelmien kanssa. Yhdistämällä kokemuksen, tutkimuksen ja innovoinnin, tarjoamme äideille hyödyllisiä työkaluja ja tietoa, joita he tarvitsevat vanhemmuuden kiireisessä maailmassa.

Äideillä on kullakin edessään yksilöllisiä haasteita ja tilanteita uudelle tiellään. Tästä huolimatta jaamme kaikki äiteinä saman elämäämme mullistavan kokemuksen vanhemmaksi tulosta.

View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Lola&Lykke Raskausajan tukivyö
  Lola&Lykke Raskausajan tukivyö
  Alkaen 98,00 €
 2. Lola&Lykke Core Restore Tukivyö
  Lola&Lykke Core Restore Tukivyö
  Alkaen 89,00 €
 3. Lola&Lykke Snüg Rintojen lämpösuoja
  Lola&Lykke Snüg Rintojen lämpösuoja
  Alkaen 69,00 €
View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Copyright © 2021 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab