Elvie Pump Sähkörintapumppu

Elvie Pump Sähkörintapumppu

Elvie Kannettava sähkörintapumppu - Vaunu-aitta

ELVIE PUMPU RINTAPUMPPU ANTAA VAPAUDEN ÄIDEILLE

92% suosittelee Elvie Pump rintapumppua!

Kesällä 2020, 40 ruotsalaista juuri äidiksi tullutta testasi Elvie Pump sähkökäyttöistä rintapumppua. Näistä testaajista 92% suositteli rintapumppua. Lue lisää Smartson -testistä täältä: Smartson.se

Elvie Pump rintapumppu esiteliin pohjoismaissa huhtikuussa 2020. Elvie Pump on hiljainen, kannettava ja innovatiivinen rintapumppu joka on hurmannut käyttäjiä ympäri maailman. Viime vuoden Elvie Pump malli listattiin Time Magazine -lehdessä ”Best Inventions” -kategoriassa.

Älykäs Elvie Pump on myös nimetty vuoden vauvatuotteeksi Ruotsissa kategoriassa Nukkua, Syödä ja Hoitaa 2020!

Tuomaristo toteaa: "Sähköinen rintapumppu on pohjimmiltaan näyttänyt ja toiminut samalla tavalla viimeisen 40 vuoden ajan. Elvie Breast Pump on tehnyt todellisen harppauksen rintapumppujen kehittämisessä." Lue lisää tästä.

Elvie on terveys- ja lifestyle -tuotteita kehittävät yritys jonka päämääränä on helpottaa äitien arkea poikkeuksellisilla tuotteilla ja älykkään teknologian avulla.

Tästä kaikki alkoi

Yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja, Tania Boler, huomasi ensimmäisen raskautensa aikana lantiopohjalihasten tärkeyden niin virtsarakon hallinnassa, keskivartalon ryhdissä ja intiimissä hyvinvoinnissa. Hän oli järkyttynyt kuinka laiminlyöty tämä syntymän jälkeinen tärkeä hoito oli ja tästä syystä hän kehitti Elvie Lantiopohjaharjottajan.

Seuraava tuote Elvie valikoimassa oli Elvie Pump rintapumppu, joka on hurmannut äidit kautta maailman. Ladattava, sähkökäyttöinen Elvie Pump rintapumppu on erittäin hiljainen ja on suunniteltu sopimaan täydellisesti moderniin elämäntapaan. Se tekee rintamaidon pumppaamisesta mahdollista milloin ja missä vaan!

Elvie Sähkörintapumppu - Vaunu-aitta

Tutustu Vaunu-aitan Elvie tuotteiden valikoimaan tästä alta.

Rajaa
Listausvalinnat
Väri
Valmistaja
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Copyright © 2021 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab