Cybex Cloud Z2 i-Size turvakaukalo

Cybex Cloud Z2 i-Size turvakaukalo

 

CYBEX CLOUD Z i-Size

Ergonomista ja mukavaa matkustusta vastasyntyneestä 87 cm pituiseksi saakka

Cybex Cloud Z i-Size Turvakaukalo - Vaunu-aitta

Cybex Cloud Z i-Size turvakaukalo

Kun vauva syntyy, vanhemmilla on paljon hankintoja tehtävänä. Valitsemalla turvakaukaloksi runsaasti palkintoja voittaneen CYBEX Cloud Z i-size -turvakaukalon, vauva matkustaa autossa ensiluokkaisen turvallisesti ja mukavasti.

Cloud Z i-Size voidaan säätää makuuasentoon auton ulkopuolella. Tämän ominaisuuden ansiosta lapsi lepää mukavasti ja ergonomisesti oikeassa asennossa. Cloud Z i-Size on yhteensopiva CYBEX lastenrattaiden kanssa, joten turvakaukalon siirtäminen autosta rattaisiin onnistuu helposti. Mukavuutta lisää taittuva kuomu, joka suojaa auringolta ja tuulelta (UPF50 +).

Cloud Z i-Size -turvakaukalon törmäysvoimia vaimentava rakenne sekä integroitu LSP-sivutörmäyssuoja tekevät turvakaukalosta ensiluokkaisen turvallisen, sillä aktivoitu LSP vähentää sivutörmäysvoimia jopa 25 %. Säädettävässä niskatuessa on 11 asentoa, joita voi vaihtaa lapsen kasvaessa muutamassa sekunnissa. Integroitu valjaiden ohjain tekee säätämisestä intuitiivista ja nopeaa.

Cybex Cloud Z i-Size turvakaukalo - Vaunu-aitta

Cybex Base Z isofix jalusta

Erikseen myytävän Base Z Isofix -jalustan ainutlaatuisen ja innovatiivisen 180° kääntömekanismin ansiosta lapsi on helppo nostaa auton kyytiin ja sieltä pois. Jalustassa on myös Driving Direction Control (D.D.C.), joka estää turvakaukalon asentamisen kasvot menosuuntaan. Base Z on pitkäkestoinen ratkaisu. Siihen voi yhdistää myös Sirona Z i-Size -turvaistuimen, joten se sopii lapselle jopa 4-vuotiaaksi asti.

Cybex Cloud z turvakaukalo - Vaunu-aitta

Tutustu tarkemmin Cybex Cloud z i-Size turvakaukaloon:

 

CYBEX CLOUD Z2 i-Size

Ergonomista ja mukavaa matkustusta vastasyntyneestä 87 cm pituiseksi saakka

Cybex Cloud Z i-Size Turvakaukalo - Vaunu-aitta

Cybex Cloud Z2 i-Size turvakaukalo

Kun vauva syntyy, vanhemmilla on paljon hankintoja tehtävänä. Valitsemalla turvakaukaloksi CYBEX Cloud Z2 i-size -turvakaukalon, vauva matkustaa autossa ensiluokkaisen turvallisesti ja mukavasti.

Cloud Z2 i-Size voidaan säätää lepoasentoon autossa ja makuuasentoon auton ulkopuolella. Tämän ominaisuuden ansiosta lapsi lepää mukavasti ja ergonomisesti oikeassa asennossa. Cloud Z2 i-Size on yhteensopiva CYBEX lastenrattaiden kanssa, joten turvakaukalon siirtäminen autosta rattaisiin onnistuu helposti. Mukavuutta lisää taittuva kuomu, joka suojaa auringolta ja tuulelta (UPF50 +).

Cloud Z2 i-Size -turvakaukalon törmäysvoimia vaimentava rakenne sekä integroitu LSP-sivutörmäyssuoja tekevät turvakaukalosta ensiluokkaisen turvallisen, sillä aktivoitu LSP vähentää sivutörmäysvoimia jopa 25 %. Säädettävässä niskatuessa on 11 asentoa, joita voi vaihtaa lapsen kasvaessa muutamassa sekunnissa. Integroitu valjaiden ohjain tekee säätämisestä intuitiivista ja nopeaa.

Cybex Cloud Z i-Size turvakaukalo - Vaunu-aitta

Cybex Base Z2 isofix jalusta

Erikseen myytävän Base Z2 Isofix -jalustan ainutlaatuisen ja innovatiivisen 180° kääntömekanismin ansiosta lapsi on helppo nostaa auton kyytiin ja sieltä pois. Jalustassa on myös Driving Direction Control (D.D.C.), joka estää turvakaukalon asentamisen kasvot menosuuntaan. Base Z2 on pitkäkestoinen ratkaisu. Siihen voi yhdistää myös Sirona Z2 i-Size -turvaistuimen, joten se sopii lapselle jopa 4-vuotiaaksi asti.

Cybex Cloud z turvakaukalo - Vaunu-aitta

Tutustu tarkemmin Cybex Cloud Z2 i-Size turvakaukaloon:

Rajaa
Listausvalinnat
Väri
Valmistaja
View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Cybex Cloud Z2 i-Size Turvakaukalo (Syntymä - 87cm)
    Cybex Cloud Z2 i-Size Turvakaukalo (Syntymä - 87cm)
    Alkaen 309,95 €
per sivu
Copyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab