Black Week käynnissä 18.-28.11.

Cybex Priam

Cybex Priam

Cybex Priam lastenvaunu on täydellinen kumppani ja se täyttää kaikki toiveet alusta asti.

Täydellisyyttä pienokaisen ensimmäisestä päivästä lähtien.

Priamin klassinen, selkeä runko, yllättävän hieno yhdistelmä ominaisuuksia ja eri varustemahdollisuuksia täyttää kaikki nuoren perheen tarpeet lasten ensimmäisinä vuosina liikuttaessa.

Cybex Priam lastenvaunuissa on ilmava ja kotoisa Lux Vaunukoppa joka kiinnittyy Priam runkoon helposti ja nopeasti. Panorama- ja sky -kurkistusikkunat tarjoavat parhaan mahdollisen ilmanvaihdon sekä täydelliset näkymät joka suuntaan. Vaihtoehdoksi voidaan myös valita kevyempi Lite vaunukoppa, joka toimii ensimmäisten kuukausien aikana noin 9 kg asti vastasyntyneen koppana, jonka jälkeen käytetään tehokkaana tuulensuojana taaperolle.

Cybex Priam lastenrattaiden istuinosa mukautuu kasvavan lapsen mukaan, sen isokokoinen kuomu tarjoaa runsaasti suojaa. Istuinosa voidaan kallistaa täyteen makuuasentoon. Priamin istuinkorkeus on sovitettu täydellisesti normaaliille pöytäkorkeudelle (80 cm) ja niinpä voit käyttää sitä myös syöttötuolina ravintoloissa ja kahviloissa. Cybex Priam runkoon on myös mahdollista kiinnittää Cybex turvakaukalon.

Tutustu Cybex Priam lastenvaunujen kaikkiin loisteliaisiin ominaisuuksiin!

Rajaa
Listausvalinnat
Väri
Valmistaja
View as Ruudukko Luettelo

16 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Cybex Priam kaunis hoitolaukku, väri: Mustard yellow.
    Cybex Platinum Hoitolaukku
    Alkaen 194,95 €
per sivu
Copyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab