Bugaboo Stardust Matkasänky

Bugaboo Stardust Matkasänky

Bugaboo - Vaunu-aitta

AVAA SEKUNNISSA - PALKITTU BUGABOO STARDUST MATKASÄNKY

Riippumatta siitä käytättekö Bugaboo Stardust matkasänkyä päiväunille tai turvallisena leikkikehänä, yksi asia on varmaa – Se tulee helpottamaan arkeanne matkoilla, mökillä tai kotitoimistolla.

Bugaboo Stardust matkasängyn avaaminen

Bugaboo Stardust matkasängyn kaikki osat ovat valmiiksi paikallaan eikä se vaadi kokoamista, se avautuu käyttövalmiiksi sekunnissa, jopa yhdellä kädellä. Kun sänkyä ei enää käytetä, taittuu se takaisin kompaktiin kokoon, yhdessä osassa 3 sekunnissa ilman patjan poistamista.

Täynnä mukavuutta!

Bugaboo Stardust on täynnä sisäänrakennettua mukavuutta. Se sisältää sekä vetoketjukiinnitteisen vauvakehdon sekä mukavan ja tukevan patjan. Sinun ei tarvitse huolehtia lisäpehmusteista tai lisäpatjasta, vaikka matkasänky olisi käytössä säännöllisesti. Kehto-osan asennuskorkeus helpottaa vastasyntyneen nostamista sänkyyn ja sieltä pois, vähentäen turhaa rasitusta selälle. Pienokainen nukkuu tai leikkii verkkokankaan ympäröimänä, sallien ilman liikkua vapaasti. Koko matkasänky on valmistettu Bugaboon standardinen mukaisesti, kestävistä, myrkyttömistä ja korkealaatuisista materiaaleista.

Bugaboo Stardust matkasänky - Vaunu-aitta

Tutustu Bugaboo Stardust matkasänkyyn:

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Copyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab