Bugaboo Lynx

Bugaboo Lynx

Bugaboo - Vaunu-aitta

BUGABOO LYNX LASTENVAUNUT - THE BEST MULTI TERRAIN STROLLER

Bugaboo Lynx on suunniteltu liikkuville perheille jotka arvostavat käytännöllisyyttä tyylistä tinkimättä.

Lynx soveltuu täydellisesti urbaaniin ympäristöön, mutta pärjää loistavasti myös kuoppaisilla metsäteillä. Keveytensä ja ketteryytensä ansiosta se sopii niin autoilevalle kuin julkisilla liikkuvalle perheelle.

Bugaboo Lynx - Vaunu-aitta

Helppoa liikkumista

Bugaboo Lynx on todella kevyt, ketterä ja kompakti. Päivittäiset seikkailut urbaanissa viidakossa, läpi puistojen ja reunakivitysten yli käy kuin lentäen. Bugaboo Lynx taittuu rattaana yhdessä osassa kasaan ja on helppo nostaa pienenkin auton tavaratilaan. Vain 60 cm leveä, painaen vaivaiset 9,4kg, on liikkuminen julkisilla kulkuneuvoilla ihanan vaivatonta.

Paljon tilaa, sekä lapselle että tavaroille

Bugaboo Lynx on niin kaunis ja tyylikäs, kun myös käytännöllinen kuin helppokäyttöinen. Se tarjoaa mukavimman kyydin pienokaisellesi ja mahtavat säilytystilat tavaroillenne! Tilavan istuinosan kantavuus on huimat 23kg ja 36 litran tavarakori kantaa 10 kg tavaroita.

Paras ohjattavuus

Pienissä ja ahtaissa tiloissa liikkuminen on helppoa jousitettujen ja kääntyvien/lukittavien etupyörien ansiosta. Suuret pyörät toimivat mainiosti kaikissa maatoissa. Kevyt ja ketterä, Bugaboo Lynx lastenrattaita ohjaat helposti yhdellä kädellä. Soveltuu vastasyntyneestä lähtien joko vaunukopalla tai turvakaukalolla (lisävaruste).

Rajaa
Listausvalinnat
Väri
Valmistaja
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Bugaboo Lynx Yhdistelmävaunut
  Bugaboo Lynx Yhdistelmävaunut
  Alkaen 959,00 €
 2. Bugaboo Fox/Cameleon3/Lynx Kesäkuomu
  Bugaboo Fox/Cameleon3/Lynx Kesäkuomu
  Alkaen 105,00 €
 3. Bugaboo Fox/Lynx Kuomu
  Bugaboo Fox/Lynx Kuomu
  Alkaen 109,00 €
per sivu
Copyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab