Affenzahn Lasten reput

Affenzahn Lasten reput

Affenzhan Lasten reput - Vaunu-aitta

HAUSKAT JA VÄRIKKÄÄT LASTEN REPUT!

Hauskat, värikkäät eläinaiheiset Affenzahn lasten reput sopivat niin tarhaan, esikouluun, harrastuksiin, mummolaan tai kaverille yökylään!

Suloiset lasten eläinreput ovat täynnä monipuolisia säätömahdollisuuksia, joiden ansiosta kantoergonomia ja mukavuus on huippuluokkaa. Lukuisat hauskat yksityiskohdat tekevät Affenzahn repusta todellisen ilon pienelle käyttäjälle!

Kestävää kehitystä

Affenzahn on ylpeä Bluesign® partneri ja täten myös edelläkävijä resursseja säästävässä ja kestävässä tuotannossa. Affenzhan tuotteissa käytetään ainoastaan Bluesign® -sertifioituja kankaita, jotta valmistuksessa ei aiheudu tarpeetonta kuormitusta ympäristölle. Affenzahn-tuotteista ei löydy vaarallisia kemikaaleja.

Muita Affenzhan tuotteille myönnettyjä sertifikaatteja ovat m.m. Fair Wear Foundation ja Green Button. Fair Wear sertifikaatti myönnetään tuotteille, joiden tuotannossa kiinnitetään erityistä huomiota oikeudenmukaisiin työolosuhteisiin. Vuodesta 2018 lähtien Affenzhan on ollut yksi harvoista yrityksistä, joille on myönnetty Leader -status jatkuvien parannusten ansiosta.

Green Button on Saksan hallituksen sertifikaatti, joka myönnetään ainoastaan tekstiileille, jotka ovat valmistettu sosiaalisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Green Button sertifikaatin saaminen edellyttää 46 sitovan kriteerin täyttymistä aina jätevesirajoituksista pakkotyön kieltoon.

Affenzhan lasten reppujen valmistuksessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua PET-polyesteriä. Verrattuna yleisiin tuotantomenetelmiin vähentää tämä valmistustapa 20% jäteveden määrää ja noin 70% CO2 päästöjä, minkä lisäksi se vaatii 50% vähemmän energiaa.

 

Rajaa
Listausvalinnat
Valmistaja
View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Copyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab