Ruokailu

Ruokailu

Lapsen kasvaessa myös ravinnontarve kasvaa. Ensimmäiset kiinteät ruuat aloitetaan yleensä 5-7 kuukauden välillä. Ruokailutottumukset opitaan jo pienenä, joten vanhemmilla on suuri rooli terveellisten ruokailutottumuksien opastamisessa. Uusiin makuihin tottuminen voi viedä lapselta kauankin aikaa, joten kärsivällisyys on valttia. Usein lapsi ei malta istua ruokapöydässä paikoillaan kovinkaan kauaa. Lapsen on helpompi keskittyä ruokailuun, kun pöytään ei tuoda leluja tai lukemista eikä televisio ole auki. Ruoan monipuolisuus, kiireettömät, mukavat ruokailutilanteet ja säännölliset ruoka-ajat luovat perustan hyvälle ruokavaliolle.

Pienten lasten ruokailuhetket sujuvat mutkattomasti, kun alla on mukava syöttötuoli ja edessä omat, kivan näköiset lasten aterimet ja lautaset. Lusikalla syömistä on mukava opetella ensilusikalla, joka on valmistettu pehmeästä materiaalista, ja josta saa hyvän otteen. Ensilusikan pehmeä kärki ei satuta herkkiä ikeniä ja hyvin muotoiltu varsi pysyy hyvin pienissäkin käsissä. Taaperon lautasissa ja kulhoissa on korkeat reunat ja ne kestävät lattialle lentelyt. Imukuppilautanen pysyy pöydässä hyvin kiinni, joten se sopii erinomaisesti lapsen omatoimiseen ruokailuun.

Hyvä syöttötuoli on paitsi mukava istua, myös lapsen kasvun mukaan säädettävä. Ruokailu voi olla vaivatonta myös kodin ulkopuolella. Kevyt ja pieneen tilaan mahtuva matkasyöttötuoli on erityisen kätevä matkoilla. Myös vauvanruoan- ja tuttipullonlämmitin on ehdoton tuote matkoilla. Maidot ja ruoat lämpiävät niissä nopeasti ja vaivattomasti.

Rajaa
Listausvalinnat
Väri
Koko
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 230

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Stokke Steps Newborn set
  Stokke Steps Newborn set
  Alkaen 99,00 €
 2. Twistshake Anti-Colic Tuttipullo 180ml
  Twistshake Anti-Colic Tuttipullo 180ml
  Alkaen 6,27 € Normaali hinta 8,95 €
 3. Sebra Silikoninen lusikka, 2kpl
  Sebra Silikoninen lusikka, 2kpl
  Alkaen 10,00 €
 4. Baby Wallaby Hihallinen ruokalappu
  Baby Wallaby Hihallinen ruokalappu
  Alkaen 24,90 €
Sivu
per sivu
Copyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab