Ruokailu

Ruokailu

Lapsen kasvaessa myös ravinnontarve kasvaa. Ensimmäiset kiinteät ruuat aloitetaan yleensä 5-7 kuukauden välillä. Ruokailutottumukset opitaan jo pienenä, joten vanhemmilla on suuri rooli terveellisten ruokailutottumuksien opastamisessa. Uusiin makuihin tottuminen voi viedä lapselta kauankin aikaa, joten kärsivällisyys on valttia. Usein lapsi ei malta istua ruokapöydässä paikoillaan kovinkaan kauaa. Lapsen on helpompi keskittyä ruokailuun, kun pöytään ei tuoda leluja tai lukemista eikä televisio ole auki. Ruoan monipuolisuus, kiireettömät, mukavat ruokailutilanteet ja säännölliset ruoka-ajat luovat perustan hyvälle ruokavaliolle.

Pienten lasten ruokailuhetket sujuvat mutkattomasti, kun alla on mukava syöttötuoli ja edessä omat, kivan näköiset lasten aterimet ja lautaset. Lusikalla syömistä on mukava opetella ensilusikalla, joka on valmistettu pehmeästä materiaalista, ja josta saa hyvän otteen. Ensilusikan pehmeä kärki ei satuta herkkiä ikeniä ja hyvin muotoiltu varsi pysyy hyvin pienissäkin käsissä. Taaperon lautasissa ja kulhoissa on korkeat reunat ja ne kestävät lattialle lentelyt. Imukuppilautanen pysyy pöydässä hyvin kiinni, joten se sopii erinomaisesti lapsen omatoimiseen ruokailuun.

Hyvä syöttötuoli on paitsi mukava istua, myös lapsen kasvun mukaan säädettävä. Ruokailu voi olla vaivatonta myös kodin ulkopuolella. Kevyt ja pieneen tilaan mahtuva matkasyöttötuoli on erityisen kätevä matkoilla. Myös vauvanruoan- ja tuttipullonlämmitin on ehdoton tuote matkoilla. Maidot ja ruoat lämpiävät niissä nopeasti ja vaivattomasti.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 251

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Stokke Steps Babyset
  Stokke Steps Babyset
  Alkaen 89,00 €
 2. Stokke Steps Pehmuste
  Stokke Steps Pehmuste
  Alkaen 45,00 €
 3. Stokke Tripp Trapp Tuoli, Tammi
  Stokke Tripp Trapp Tuoli, Tammi
  Alkaen 249,00 €
 4. Stokke Tripp Trapp Baby pehmuste
  Stokke Tripp Trapp Baby pehmuste
  Alkaen 44,00 €
 5. Stokke Tripp Trapp Newborn Set
  Stokke Tripp Trapp Newborn Set
  Arvosana:
  100%
  Alkaen 99,00 €
 6. RättStart Lautanen Muumi, Forest & Sea
  RättStart Lautanen Muumi, Forest & Sea
  Alkaen 6,90 €
 7. BabyBjörn Lusikka ja haarukka 4kpl
  BabyBjörn Lusikka ja haarukka 4kpl
  Alkaen 17,90 €
 8. BabyBjörn Muki 2kpl
  BabyBjörn Muki 2kpl
  Alkaen 17,90 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 251

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Copyright © 2021 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab