Ruokailu

Lapsen kasvaessa myös ravinnontarve kasvaa. Ensimmäiset kiinteät ruuat aloitetaan yleensä 5-7 kuukauden välillä. Ruokailutottumukset opitaan jo pienenä, joten vanhemmilla on suuri rooli terveellisten ruokailutottumuksien opastamisessa. Uusiin makuihin tottuminen voi viedä lapselta kauankin aikaa, joten kärsivällisyys on valttia. Usein lapsi ei malta istua ruokapöydässä paikoillaan kovinkaan kauaa. Lapsen on helpompi keskittyä ruokailuun, kun pöytään ei tuoda leluja tai lukemista eikä televisio ole auki. Ruoan monipuolisuus, kiireettömät, mukavat ruokailutilanteet ja säännölliset ruoka-ajat luovat perustan hyvälle ruokavaliolle.

Pienten lasten ruokailuhetket sujuvat mutkattomasti, kun alla on mukava syöttötuoli ja edessä omat, kivan näköiset lasten aterimet ja lautaset. Lusikalla syömistä on mukava opetella ensilusikalla, joka on valmistettu pehmeästä materiaalista, ja josta saa hyvän otteen. Ensilusikan pehmeä kärki ei satuta herkkiä ikeniä ja hyvin muotoiltu varsi pysyy hyvin pienissäkin käsissä. Taaperon lautasissa ja kulhoissa on korkeat reunat ja ne kestävät lattialle lentelyt. Imukuppilautanen pysyy pöydässä hyvin kiinni, joten se sopii erinomaisesti lapsen omatoimiseen ruokailuun.

Hyvä syöttötuoli on paitsi mukava istua, myös lapsen kasvun mukaan säädettävä. Ruokailu voi olla vaivatonta myös kodin ulkopuolella. Kevyt ja pieneen tilaan mahtuva matkasyöttötuoli on erityisen kätevä matkoilla. Myös vauvanruoan- ja tuttipullonlämmitin on ehdoton tuote matkoilla. Maidot ja ruoat lämpiävät niissä nopeasti ja vaivattomasti.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 258

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Twistshake Click mat Alusta + Lautanen
  Twistshake Click mat Alusta + Lautanen
  Alkaen 39,99 €
 2. Skiphop Juomapullo
  Skiphop Juomapullo
  Alkaen 9,90 €
 3. Stokke Steps Newborn set
  Stokke Steps Newborn set
  Alkaen 99,00 €
 4. Stokke Steps Baby Set Tarjotin
  Stokke Steps Baby Set Tarjotin
  Alkaen 45,00 €
 5. Stokke Tripp Trapp Pehmuste
  Stokke Tripp Trapp Pehmuste
  Alkaen 39,00 €
 6. Stokke Tripp Trapp Newborn Set Tekstiilisetti
  Stokke Tripp Trapp Newborn Set Tekstiilisetti
  Alkaen 39,00 €
 7. BabyBjörn Ruokailusetti
  BabyBjörn Ruokailusetti
  Alkaen 35,90 €
 8. Skiphop Sporttipullo
  Skiphop Sporttipullo
  Alkaen 16,90 €
 9. BabyBjörn Pehmeä Ruokalappu
  BabyBjörn Pehmeä Ruokalappu
  Alkaen 11,90 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 258

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Copyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab