Ruokailu

Ruokailu

Lapsen kasvaessa myös ravinnontarve kasvaa. Ensimmäiset kiinteät ruuat aloitetaan yleensä 5-7 kuukauden välillä. Ruokailutottumukset opitaan jo pienenä, joten vanhemmilla on suuri rooli terveellisten ruokailutottumuksien opastamisessa. Uusiin makuihin tottuminen voi viedä lapselta kauankin aikaa, joten kärsivällisyys on valttia. Usein lapsi ei malta istua ruokapöydässä paikoillaan kovinkaan kauaa. Lapsen on helpompi keskittyä ruokailuun, kun pöytään ei tuoda leluja tai lukemista eikä televisio ole auki. Ruoan monipuolisuus, kiireettömät, mukavat ruokailutilanteet ja säännölliset ruoka-ajat luovat perustan hyvälle ruokavaliolle.

Pienten lasten ruokailuhetket sujuvat mutkattomasti, kun alla on mukava syöttötuoli ja edessä omat, kivan näköiset lasten aterimet ja lautaset. Lusikalla syömistä on mukava opetella ensilusikalla, joka on valmistettu pehmeästä materiaalista, ja josta saa hyvän otteen. Ensilusikan pehmeä kärki ei satuta herkkiä ikeniä ja hyvin muotoiltu varsi pysyy hyvin pienissäkin käsissä. Taaperon lautasissa ja kulhoissa on korkeat reunat ja ne kestävät lattialle lentelyt. Imukuppilautanen pysyy pöydässä hyvin kiinni, joten se sopii erinomaisesti lapsen omatoimiseen ruokailuun.

Hyvä syöttötuoli on paitsi mukava istua, myös lapsen kasvun mukaan säädettävä. Ruokailu voi olla vaivatonta myös kodin ulkopuolella. Kevyt ja pieneen tilaan mahtuva matkasyöttötuoli on erityisen kätevä matkoilla. Myös vauvanruoan- ja tuttipullonlämmitin on ehdoton tuote matkoilla. Maidot ja ruoat lämpiävät niissä nopeasti ja vaivattomasti.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 252

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Mushie Silikoninen imukuppilautanen
  Mushie Silikoninen imukuppilautanen
  Alkaen 16,90 €
 2. Ezpz Mini cup ja pilli Ensimuki
  Ezpz Mini cup ja pilli Ensimuki
  Alkaen 16,90 €
 3. Mushie Haarukka ja lusikka
  Mushie Haarukka ja lusikka
  Alkaen 8,90 €
 4. Mushie Ruokailualusta
  Mushie Ruokailualusta
  Alkaen 16,90 €
 5. Kaunis Mushie ruokalppu värissä Sun (puuterinkeltainen).
  Mushie Silikoninen ruokalappu
  Alkaen 14,90 €
 6. Sebra Silikonilautanen kannella
  Sebra Silikonilautanen kannella
  Alkaen 29,95 €
 7. Stokke Steps Tuoli, valkoinen istuinosa ja natural pyökki jalat.
  Stokke Steps Tuoli
  Alkaen 209,00 €
 8. Skiphop Ensilautanen
  Skiphop Ensilautanen
  Alkaen 16,90 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 252

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Copyright © 2021 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab