Ruokailu

Lapsen kasvaessa myös ravinnontarve kasvaa. Ensimmäiset kiinteät ruuat aloitetaan yleensä 5-7 kuukauden välillä. Ruokailutottumukset opitaan jo pienenä, joten vanhemmilla on suuri rooli terveellisten ruokailutottumuksien opastamisessa. Uusiin makuihin tottuminen voi viedä lapselta kauankin aikaa, joten kärsivällisyys on valttia. Usein lapsi ei malta istua ruokapöydässä paikoillaan kovinkaan kauaa. Lapsen on helpompi keskittyä ruokailuun, kun pöytään ei tuoda leluja tai lukemista eikä televisio ole auki. Ruoan monipuolisuus, kiireettömät, mukavat ruokailutilanteet ja säännölliset ruoka-ajat luovat perustan hyvälle ruokavaliolle.

Pienten lasten ruokailuhetket sujuvat mutkattomasti, kun alla on mukava syöttötuoli ja edessä omat, kivan näköiset lasten aterimet ja lautaset. Lusikalla syömistä on mukava opetella ensilusikalla, joka on valmistettu pehmeästä materiaalista, ja josta saa hyvän otteen. Ensilusikan pehmeä kärki ei satuta herkkiä ikeniä ja hyvin muotoiltu varsi pysyy hyvin pienissäkin käsissä. Taaperon lautasissa ja kulhoissa on korkeat reunat ja ne kestävät lattialle lentelyt. Imukuppilautanen pysyy pöydässä hyvin kiinni, joten se sopii erinomaisesti lapsen omatoimiseen ruokailuun.

Hyvä syöttötuoli on paitsi mukava istua, myös lapsen kasvun mukaan säädettävä. Ruokailu voi olla vaivatonta myös kodin ulkopuolella. Kevyt ja pieneen tilaan mahtuva matkasyöttötuoli on erityisen kätevä matkoilla. Myös vauvanruoan- ja tuttipullonlämmitin on ehdoton tuote matkoilla. Maidot ja ruoat lämpiävät niissä nopeasti ja vaivattomasti.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 285

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Skiphop Ensilautanen
  Skiphop Ensilautanen
  Alkaen 16,90 €
 2. In The Pocket Baby Matkasyöttötuoli
  In The Pocket Baby Matkasyöttötuoli
  Alkaen 42,90 €
 3. KG Design Ruokailualusta, Moln
  KG Design Ruokailualusta, Moln
  Alkaen 13,90 €
 4. Rätt Start Lusikka Muumi, Forest & Sea 1kpl
  Rätt Start Lusikka Muumi, Forest & Sea 1kpl
  Alkaen 3,95 €
 5. Stokke Clikk Syöttötuoli
  Stokke Clikk Syöttötuoli
  Alkaen 199,00 €
 6. KG Design Silikonipillit 6kpl
  KG Design Silikonipillit 6kpl
  Alkaen 11,50 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 285

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Copyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab