Myymälä ja verkkokauppa - Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1964 - Vaunu-aitasta saat kaiken mitä pienokaisesi tarvitsee

(09) 679 065
verkkokauppa@vaunuaitta.fi

Pinnasängyt & Kehdot

Pinnasängyt & Kehdot

 

Pinnasänky on pienelle lapselle ehkä tärkein paikka maailmassa, sillä kasvu, oppiminen ja aivojen kehitys tapahtuvat pitkälti unen aikana. Syntymän jälkeen lapset viettävät valtaosan vuorokaudesta nukkuen, sillä he tarvitsevat unta huomattavasti enemmän kuin aikuiset. Tämän vuoksi on tärkeää, että lapsi saa viettää unensa omassa kunnon pinnasängyssä. Vaunuaitan tarjoamat pinnasängyt sopivat jokaisen kodin ja etenkin lastenhuoneen sisustukseen. Varsinaisten pinnasänkyjen lisäksi meiltä on saatavilla myös unipesiä ja sängyn jatko-osia.

Tärkeintä pinnasängyssä on turvallisuus. Lapsi on sängyssä pitkän aikaa oman onnensa nojassa, joten sängyn on oltava täysin vaaraton. Esimerkiksi patjan on oltava sängyn kanssa samaa kokoa.

Little Footprint Ecopanel -pinnasänky on laadukas koivusta tehty pinnasänky. Yksi sen päädyistä on umpinainen, mikä tarjoaa lapselle kotoisan ja suojaisan paikan nukkua. Little Footprint Lilly -pinnasänky on puolestaan ominaisuuksiltaan laadukkaasti viimeistelty, tyylikäs ja tukeva, jonka lisäksi siinä on laskettava laita.

Sebra Bed –pinnasänky / jatkettava sänky on Sebra Interiorin yksinoikeudella markkinoille tuoma tuote, ja legendaarisen tanskalaisen Juno-sängyn päivitetty versio. Tämä jatkettava pinnasänky kasvaa lapsen mukana!

Vaunuaitasta löydät myös Stokke Sleepin valmistamia soikeita, pesämäisiä pinnasänkyjä. Tämänkin sängyn kokoa voi säätää lapsen mukaan. Siinä on myös pyörät, joten vauva voi seurata kanssasi samaan huoneeseen esimerkiksi päiväunilla. Stokke Sleepi Mini pinnasänky luo rauhallisen ja viihtyisän nukkumaympäristön, ja se on kaiken lisäksi helppo siirtää huoneesta toiseen.

Vaunu-aitta tarjoaa laadukkaat ja turvalliset pinnasängyt kaikkiin koteihin ja tarpeisiin.

12 tuote(tta)

12 tuote(tta)