Pinnasängyt ja kehdot

Pinnasängyt ja kehdot

Pinnasänky on pienelle lapselle ehkä tärkein paikka maailmassa, sillä kasvu, oppiminen ja aivojen kehitys tapahtuvat pitkälti unen aikana. Syntymän jälkeen lapset viettävät valtaosan vuorokaudesta nukkuen, sillä he tarvitsevat unta huomattavasti enemmän kuin aikuiset. Tämän vuoksi on tärkeää, että lapsi saa viettää unensa omassa kunnon pinnasängyssä. Vaunuaitan tarjoamat pinnasängyt sopivat jokaisen kodin ja etenkin lastenhuoneen sisustukseen. Varsinaisten pinnasänkyjen lisäksi meiltä on saatavilla myös unipesiä ja sängyn jatko-osia. Tärkeintä pinnasängyssä on turvallisuus. Lapsi on sängyssä pitkän aikaa oman onnensa nojassa, joten sängyn on oltava täysin vaaraton. Esimerkiksi patjan on oltava sängyn kanssa samaa kokoa.

Koko valikoimamme pinnasängyt ovat laadukkaita puusta tehtyjä pinnasänkyjä. Pinnasängyt ovat ominaisuuksiltaan laadukkaasti viimeisteltyjä, tyylikkäitä ja tukevia, jonka lisäksi monessa mallissa on laskettava laita. Matkoille kannattaa hankia pienen tilaan menevän sekä kevyt matkasänky. Matkasängyissä on moni pinnasängyn ominaisuuksia, mutta ne ovat taitettavissa kompaktiin kokoon helppoa kantamista varten.

Sebra Bed –pinnasänky / jatkettava sänky on Sebra Interiorin yksinoikeudella markkinoille tuoma tuote, ja legendaarisen tanskalaisen Juno-sängyn päivitetty versio. Tämä jatkettava pinnasänky kasvaa lapsen mukana!

Vaunuaitasta löydät myös Stokke Sleepin valmistamia soikeita, pesämäisiä pinnasänkyjä. Tämänkin sängyn kokoa voi säätää lapsen mukaan. Siinä on myös pyörät, joten vauva voi seurata kanssasi samaan huoneeseen esimerkiksi päiväunilla. Stokke Sleepi Mini pinnasänky luo rauhallisen ja viihtyisän nukkumaympäristön, ja se on kaiken lisäksi helppo siirtää huoneesta toiseen. Vaunu-aitta tarjoaa laadukkaat ja turvalliset pinnasängyt kaikkiin koteihin ja tarpeisiin.

Rajaa
Listausvalinnat
Väri
View as Ruudukko Luettelo

15 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Rätt Start Brissund Pinnasänky
  Rätt Start Brissund Pinnasänky
  Alkaen 139,00 €
 2. Nordbaby Lunar Pinnasänky
  Nordbaby Lunar Pinnasänky
  Alkaen 189,00 €
 3. Stokke Sleepi Sänky
  Stokke Sleepi Sänky
  Alkaen 699,00 €
 4. Stokke Sleepi Mini Sänky
  Stokke Sleepi Mini Sänky
  Alkaen 429,00 €
 5. Stokke Uudintanko
  Stokke Uudintanko
  Alkaen 31,00 €
 6. Sebra Bed Pinnasänky/jatkettava sänky
  Sebra Bed Pinnasänky/jatkettava sänky
  Alkaen 899,00 €
View as Ruudukko Luettelo

15 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Copyright © 2021 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab