Pinnasängyt ja kehdot

Pinnasängyt ja kehdot

Pinnasänky on pienelle lapselle ehkä tärkein paikka maailmassa, sillä kasvu, oppiminen ja aivojen kehitys tapahtuvat pitkälti unen aikana. Syntymän jälkeen lapset viettävät valtaosan vuorokaudesta nukkuen, sillä he tarvitsevat unta huomattavasti enemmän kuin aikuiset. Tämän vuoksi on tärkeää, että lapsi saa viettää unensa omassa kunnon pinnasängyssä. Vaunuaitan tarjoamat pinnasängyt sopivat jokaisen kodin ja etenkin lastenhuoneen sisustukseen. Varsinaisten pinnasänkyjen lisäksi meiltä on saatavilla myös unipesiä ja sängyn jatko-osia. Tärkeintä pinnasängyssä on turvallisuus. Lapsi on sängyssä pitkän aikaa oman onnensa nojassa, joten sängyn on oltava täysin vaaraton. Esimerkiksi patjan on oltava sängyn kanssa samaa kokoa.

Little Footprint Ecopanel -pinnasänky on laadukas koivusta tehty pinnasänky. Yksi sen päädyistä on umpinainen, mikä tarjoaa lapselle kotoisan ja suojaisan paikan nukkua. Little Footprint Lilly -pinnasänky on puolestaan ominaisuuksiltaan laadukkaasti viimeistelty, tyylikäs ja tukeva, jonka lisäksi siinä on laskettava laita.Sebra Bed –pinnasänky / jatkettava sänky on Sebra Interiorin yksinoikeudella markkinoille tuoma tuote, ja legendaarisen tanskalaisen Juno-sängyn päivitetty versio. Tämä jatkettava pinnasänky kasvaa lapsen mukana!

Vaunuaitasta löydät myös Stokke Sleepin valmistamia soikeita, pesämäisiä pinnasänkyjä. Tämänkin sängyn kokoa voi säätää lapsen mukaan. Siinä on myös pyörät, joten vauva voi seurata kanssasi samaan huoneeseen esimerkiksi päiväunilla. Stokke Sleepi Mini pinnasänkyluo rauhallisen ja viihtyisän nukkumaympäristön, ja se on kaiken lisäksi helppo siirtää huoneesta toiseen. Vaunu-aitta tarjoaa laadukkaat ja turvalliset pinnasängyt kaikkiin koteihin ja tarpeisiin.

View as Ruudukko Luettelo

13 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Stokke Uudintanko
  Stokke Uudintanko
  Alkaen 31,00 €
 2. Stokke Sleepi Mini Sänky
  Stokke Sleepi Mini Sänky
  Alkaen 399,00 €
 3. Stokke Sleepi Sänky
  Stokke Sleepi Sänky
  Alkaen 649,00 €
 4. Stokke Home Kehto
  Stokke Home Kehto
  Alkaen 299,00 €
 5. Sebra Bed Pinnasänky/jatkettava sänky
  Sebra Bed Pinnasänky/jatkettava sänky
  Alkaen 849,95 €
View as Ruudukko Luettelo

13 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Copyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab