Matkasängyt

Matkasängyt

Lasten kanssa matkustaessaankaan ei turvallisesta unensaannista tarvitse olla huolissaan. Koska riittävä uni on tärkeät rippumatta siitä nukkuuko pienokainen kotona, mökillä, matkoilla tai mummolassa – luo tuttu ja turvallinen matkasänky lapselle mukavan ja kotoisan nukkumisympäristön vieraissakin paikoissa. Lapsen nukkuminen riittävästi on erittäin tärkeätä hänen kehityksen kannalta ja vastasyntynyt nukkuukin suurimman osan päivästä. Erilaisilla matkasängyillä on helppo varmistaa lasten levonsaanti missä päin maailmaa tahansa.

Matkasängyn perusominaisuuksiin kuuluu helppo ja nopea kokoon taittaminen. Kokoon taittamisen ansiosta matkasängyn saa mahtumaan kätevästi pieneenkin tilaan, esimerkiksi hotellihuoneeseen ja yökylään – ja se on erittäin helppo pakata mukaan autoon esimerkiksi mökkimatkoille.

Perusmatkasängyt ovat usein täysin riittävät ominaisuuksiltaan satunnaiseen käyttöön, mutta esim. paljon matkustavan kannatta ehdottomasti harkita mahdollisimman kevyttä ja kompaktiin tilaan taittuvaa matkasänkyä. Matkasängyt voidaan myös kuten pinnasänky, varustaa haluamillaan lisävarusteilla, esim. lapsen taitettavalla lisäpatjalla, lasten lakanalla ja pussilakanasetillä, lasten peitolla ja tyynyllä sekä matkasängyn hyönteissuojalla tai matkasängyn kissaverkolla. Matkasänkyyn kömpivä pienokainen tarvitsee luonnollisesti kainaloonsa alle pehmolelun tai uniliinan lohduttamaan vaikeina hetkinä.

Rajaa
Listausvalinnat
Väri
View as Ruudukko Luettelo

17 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Nuna Sena Aire Matkasänky
  Nuna Sena Aire Matkasänky
  Alkaen 349,00 €
 2. Joie Roomie Glide Vauvan ensisänky
  Joie Roomie Glide Vauvan ensisänky
  Alkaen 299,00 €
 3. Jollein Punottu vauvakori
  Jollein Punottu vauvakori
  Alkaen 109,90 €
 4. Najell SleepCarrier Vauvapesä v2
  Najell SleepCarrier Vauvapesä v2
  Alkaen 159,00 €
 5. Bugaboo Stardust matkasänky ilman kehto-osaa, värissä grey melange
  Bugaboo Stardust Matkasänky
  Alkaen 279,00 €
per sivu
Copyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab