Kodin turvallisuus

Aikuiselle turvallisessa kodissa voi olla paljon lapselle vaarallisia asioita. Tutkimalla kotia lapsen näkökulmasta, löytyy varmasti paljon kiinnostavia, mutta vaarallisia esineitä. Esimerkiksi pistorasiat, terävät pöydän reunat, lääkekaapit ja liesi on hyvä suojata, ettei lapsi vahingoita itseään niillä. Kodin turvallisuutta on helppo parantaa pienillä turvavarusteilla, kuten lapsilukoilla, liesisuojilla, turvaporteilla ja liukuesteillä.

Pistorasian suoja pitää pienet uteliaat sormet pois sähköverkosta. Pistorasiasuojia on erimallisia ja niiden kiinnittäminen on helppoa. Myös lieden ja mikroaaltouunien painikkeet voivat olla lapsesta hyvinkin mielenkiintoisia. Liesisuojat ja – lukot estävät uunin ovien avaamisen ja päälle kytkemisen. Erilaisten kaappien kuten lääkekaappien ja jääkaappien ovet on puolestaan helppo lukita kaappilukolla. Portaisiin on hyvä asentaa turvaportit. Kuten muissakin turvavarusteissa, myös turvaporteissa on erilaisia vaihtoehtoja. Turvaportiksi on hyvä valita sellainen, mitä lapsi ei saa auki, mutta jonka itse sulkee aina vaivattomasti.

Itkuhälytin antaa vanhemmalle mielenrauhan lapsen ollessa toisessa huoneessa. Perinteisten itkuhälyttimien lisäksi on videomonitori-itkuhälyttimiä, joiden avulla lapsen näkee jatkuvasti, jopa yöllä hämärässä. Turvallisuuteen on tärkeä kiinnittää huomiota myös kodin ulkopuolella. Valjaat estävät lasta esimerkiksi katoamasta väkijoukkoon tai putoamasta vaunuista. Kodin turvavarusteiden ei tarvitse olla hankalia tai sisustukseen sopimattomia. Nykyaikaiset turvavarusteet huomaamattomia ja niiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota turvallisuuden lisäksi myös tyylikkyyteen.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 103

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. BabyBjörn Turvapalli
    BabyBjörn Turvapalli
    Alkaen 19,90 €
  2. Zazu Yövalo ja taskualamppu
    Zazu Yövalo ja taskualamppu
    Alkaen 35,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 103

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Copyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab