Kivunlievitys, tukivyöt ja -tyynyt

Kivunlievitys, tukivyöt ja -tyynyt

Kivunlievitystä niin raskaana olevalle äidille kuin hampaiden puhkeamisen kivusta tai kasvukivuista kärsivälle pienokaiselle.

Lääkkeetön kivunlievittäjä selälle, olkapäille, nivelille ja lihaksille. Odottavalle äidille suunniteltu lepotyyny tai raskausajan tukityyny, jonka suurempi koko ja ergonominen muotoilu antaa tukea koko keholle, mikä helpottaa nukkumista ja lepoa päivän aikana sekä vähentää rasitusta. Mukava asento ja hyvin nukuttu yö auttaa vähentämään stressiä.

Raskausajan tukivyö tukee odottavan äidin vatsaa tehokkaasti, helpottaen selkään, lantioon ja virtsarakkoon kohdistuvaa paineen tunnetta ja siitä mahdollisesti aiheutuvaa kipua. Rintojen lämpösuoja vähentää imetyksestä johtuvaa kivuliaisuutta. Rintojen lämmitys- ja viilennyshaude imettäville äideille helpottaa pakottavia tai aristavia rintoja.

Purulelun erilaiset pinnat hierovat ja rauhoittavat ikeniä hampaiden puhkeamisen aikana ja auttaa purennan kehitystä. Puruleluja on saatavilla monessa eri muodossa ja mallissa, sekä eri-ikäisille vauvoille. Purulelu on suunniteltu kevyesti hieromaan vauvan herkkiä ikeniä ja näin vähentäen kipua ja kutinaa hampaiden puhkeamisen yhteydessä.

Rajaa
Listausvalinnat
Väri
Koko
View as Ruudukko Luettelo

31 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Lola&Lykke Raskausajan tukivyö
  Lola&Lykke Raskausajan tukivyö
  Alkaen 109,00 €
 2. Doomoo Relax Cover imetystyynyn päällinen
  Doomoo Relax Cover imetystyynyn päällinen
  Alkaen 29,90 €
 3. Kaunis ja ergonominen Sebra Interior Imetystyyny tarjoaa tukea niin imetykseen kuin pulloruokintaan.
  Sebra Imetystyyny
  Alkaen 55,30 € Normaali hinta 79,00 €
 4. Mushie Purulelu, Sateenkaari
  Mushie Purulelu, Sateenkaari
  Alkaen 11,90 €
per sivu
Copyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab