Imetys

Imetys

Imetyksen avuksi löytyy paljon käytännöllisiä imetyksen tukivälineitä. Monesti imetystyyny on todella hyvä lisävaruste imettävälle äidille. Imetystyyny toimii yhtä hyvin myös pulloruokintaan ja näin ollen ovat todella monikäyttöisiä. Useat Imetystyynyt ovat myös muodoltaan ja kooltaan sellaisia että ne toimivat myös raskausajan tukityynynä. Tukityyny auttaa raskaana olevaa äitiä löytämään mukava nukkuma-asennon, näin vähentäen mahdollisia kiputiloja ja nukkumattomuudesta johtuvaa stressiä.

Rintamaidon nousu on hyvin yksilöllistä, mutta kun tunnet miellyttäväksi ja rentoutuneeksi, maitoa virtaa helpommin. Aina kuitenkaan ei maito nouse tai äidillä ei yksinkertaisiesti oli mahdollisuutta aina imettää vauvaa. Tällöin avuksi ja imetyksen tueksi voi hankkia myös rintapumpun. Käsikäyttöiset rintapumput soveltuvat hyvin pienemälle käytölle ja useammin pumppaaville on sähkökäyttöinen rintapumppu käytännöllinen ja vaivaton ratkaisu. Ratkaisuja on monenlaisia ja paljon matkustavalle tai kodin ulkopuolella pumppaavalla kätevin hankinta on kannettava rintapumppu. Kannettava rintapumppu on usein täysin langaton ja ladattava, joten sitä ei tarvitse kytkeä seinään. Mikäli pumppaat paljon maitoa, on myös suotavaa hankkia äidinmaidon säilytyspurkit tai äidinmaidon säilytyspussit, jossa voit kätevästi ja hygieenisesti säilyttää äidinmaitoa seuraavaa vauvan syöttämistä varten. Äidinmaidon lämmittäminen käy helposti ja vaivattomasti tuttipullonlämmittimelle, pullonlämmittimellä tai vauvanruuanlämmittimellä.

Muita imetyksenä apuvälineitä on saatavilla laajasta valikoimastamme, josta löydät m.m. kertakäyttöiset liivinsuojat, pestävät liivinsuojat, rintakumit, maidonkerääjät ja imetystyynyt sekä rintojen hoitovoidetta ja nänninkohottajaa, raskaustyynyä, rintakuppeja jne.

Rajaa
Listausvalinnat
Väri
Koko
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 73

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Doomoo Relax Cover imetystyynyn päällinen
  Doomoo Relax Cover imetystyynyn päällinen
  Alkaen 29,90 €
 2. Kaunis ja ergonominen Sebra Interior Imetystyyny tarjoaa tukea niin imetykseen kuin pulloruokintaan.
  Sebra Imetystyyny
  Alkaen 79,00 €
 3. Jollein Musliiniliina 115x115cm, 2kpl
  Jollein Musliiniliina 115x115cm, 2kpl
  Alkaen 24,90 €
 4. Lola&Lykke Core Restore Tukivyö
  Lola&Lykke Core Restore Tukivyö
  Alkaen 89,00 €
 5. Doomoo Softy Imetystyyny, kuosi: giraf grey.
  Doomoo Softy Imetystyyny
  Alkaen 54,00 €
 6. Doomoo Buddy Imetystyyny ja raskausajan tukityyny, kuosi Girafe grey
  Doomoo Buddy Imetys- ja tukityyny
  Alkaen 84,95 €
 7. Ainu MAM RIntakumit
  Ainu MAM RIntakumit
  Alkaen 10,90 €
 8. Jollein Musliiniliina Bambu 70x70cm, 4kpl
  Jollein Musliiniliina Bambu 70x70cm, 4kpl
  Alkaen 24,90 €
Sivu
per sivu
Copyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab