TUOTTEIDEN TAKAISINVETO


Stokke - Vaunu-aitta

Stokke AS tiedottaa 27.6.2019:

STOKKE STEPS BOUNCER SITTERI JA STOKKE STEPS NEWBORN SET

Stokke AS ilmoittaa helmikuun 2014 ja joulukuun 2018 välisenä aikana valmistettujen Stokke® Steps™ Bouncerin ja Stokke® Steps™ Newborn Setin takaisinvedosta.

Kuluttajat joilla on Stokke Steps tuoli ja Stokke Steps Bouncer tai Stokke Steps Newborn Setti saattavat havaita että joissain tapauksissa Steps Bouncer tai Steps Newborn Set eivät kunnolla kiinnity Stokke Steps tuoliin vaikka niiden lukitusindikaattori näyttäisi vihreää. Tällaisissa tapauksissa Steps Bounceri tai Steps Newborn Setti saattaa irrota tuolista vauvan ja esimerkiksi lapsen hoitajan tai vaikkapa sisarusten välisen kanssakäymisen johdosta ja aiheuttaa vaaratilanteen vauvalle.

Kuinka tulee edetä?

Pyydämme teitä välittömästi lopettamaan Stokke Steps Bouncerin tai Newborn Setin käytön Stokke Steps tuolissa ja käymään osoitteessa:

https://reclamations.stokke.com/stepsbouncer

ja sieltä selvittämään kuuluuko teillä käytössä oleva tuote riskiryhmään. Jos tuote kuuluu riskiryhmään kuluttajien tulee rekisteröidä se jotta he saavat ohjeet kuinka toimia jotta tuote saadaan korjattua.

Me pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa, mutta haluamme samalla muistuttaa että kaikki tuotteemme täyttävät niille asetetut voimassaolevat turvallisuusmääräykset ja -säännökset.


Matchstick monkey - Vaunu-aitta

MATCHSTICK MONKEY PURULELU

Tietoomme on tullut mahdollinen laatupoikkeama MATCHSTICK MONKEY -purulelusta. Purulelusta saattaa irrota pieni osa ja siksi ei voida täysin sulkea pois tukehtumisvaaran mahdollisuutta.

Laatupoikkeama koskee tiettyä erää, jossa purulelulla on valkoiset kädet.

Jos olette ostaneet Vaunu-aitasta tähän erään kuuluvan tuotteen, suosittelemme lopettamaan sen käyttö välittömästi ja palauttamaan sen korvaavan tuotteen saamiseksi. Myyntiaika: 6.3.2017-19.2.2018. Myynnissä on ollut seuraavat värit: harmaa, sininen, pinkki, vihreä.

Tuotteen vapaaehtoinen takaisinveto - Vaunu-aitta

Kiitos ymmärryksestä ja siitä että autat varmistamaan tuotteiden laadun ja turvallisuuden. Pahoittelemme mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.

Kuinka saan uuden Matchstick Monkey purulelun?

Lähetä viallinen purulelu valmistajalle osoitteeseen:

Matchstick Monkey Ltd
85 Frampton Street
London
NW8 8NQ
United Kingdom

Käytä lähettämisen yhteydessä Matchstick Monkey yrityksen DHL sopimusnumeroa 419763693, jolloin lähettäminen on maksutonta. Valmistaja toimittaa teille uuden purulelun.


Copyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab