Sulo Tuoli

239,00 €
Varastossa
Tuotekoodi
F267
Vauvasta vaariin! Suomessa suunniteltu SULO-tuolin idea on toimittaa montaa virkaa elinkaarensa aikana.

SULO-tuolin idea on toimittaa montaa virkaa elinkaarensa aikana.

Se on tuoli!

SULO-tuoli mukana tulee vakiona pienennysosa. Kun lapsi kasvaa ja taidot karttuvat, selkänojaa kääntämällä aukeaa uusi maailma. Selkänojaa ja jalkatukea voi säätää kunkin käyttäjän tarpeiden mukaan. Selkänojan kun poistaa, istumalihaksille vapautuu uutta tilaa. Istuinkorkeus on nk. seniorituolin korkeus, joten SULO-tuoli palvelee käyttäjäänsä todellakin vauvasta vaariin.

Vauvasetti

SULO-tuolin mukana siis tulee vakiona vauvasetti, joka auttaa istumista harjoittelevaa pientä ihmistä pysymään istuma-asennossa.

Syöttötuolina

Verrattaen pian pienennysosaa ei enää tarvita ja se otetaab pois. Syöttötuolina SULO-tuoli toimii lapsesta riippuen X aikaa.

Jokaisen lapsen tuoli

Kun lapsi ei ole mikään vauva eikä ehkä taaperokaan (tässäkin on eroja), niin selkäosa käännetään. Vaikka jalat vapautuvat ja liikkumista ei enää rajoiteta niin paljoa, ei SULO-tuoli ole kiipeilyteline (HUOM! Ei myöskään mikään keittiöjakkara…). Selkäosa tarjoaa vielä hyvää tukea pienelle ihmiselle, samalla suoden hänelle motorista haastetta ja onnistumista, kun tuoliin saa kavuta ihan itse.

Tässä ollaan koululaisia

Faktahan on, että lapset kasvavat a i v a n liian nopeasti ja pian keskivartalolihakset ovat tottuneet ja harjaantuneet pitämään kropan istuessa suorassa ja paikallaan (toki jos niin halutaan olla, mutta se on eri juttu se…). Silloin selkäosa voidaan irroittaa.

Ruuvien paljastuessa, niiden suojaksi saa erillisen suojalätkän. SULO-tuoli toimii sitten siellä opiskelijakämpässäkin. Kropasta riippuen – jos ei muuta niin yöpöytänä.

Suomessa suunniteltu

SULO-tuoli on Petteri Häkkisen käsialaa. Petteri on Sysmästä kotoisin, nuorehko mies ja melko tuore isä. Petteri on opiskellut Lahdessa ensiksi artesaanipuusepäksi koulutuskeskus Salpauksessa ja myöhemmin muotoilijaksi LAMKissa, eli Muotsikassa.

Sulo -tuoli on valmistettu puusta (koivu) ja vanerista (laminoitu vaneri).

Suositusikä

  • Syöttötuolina: n. 6 kk - 3 vuotta/15kg.
  • Tuolina: 3 vuotta – aikuisikä.
Lisätiedot
Valmistaja Sulo
Väri Beige
Suositusikä Syöttötuolina: n. 6 kk - 3 vuotta/15kg. Tuolina: 3 vuotta – aikuisikä.
Materiaali Koivu, laminoitu vaneri
Paino 7.000000
Mitat Istuinkorkeus: 50 cm. Syöttötuolin/pienennysosan korkeus: 70 cm. Vaneritaivuteselkänojan korkeus: 76 cm.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sulo Tuoli
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Elvie Sähkörintapumppu - Vaunu-aitta Silver Cross Dream - Turvallisin koskaan testattu turvakaukalo - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab