Myymälä ja verkkokauppa - Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1964 - Vaunu-aitasta saat kaiken mitä pienokaisesi tarvitsee

(09) 679 065
verkkokauppa@vaunuaitta.fi

    Instagram - Vaunu-aitta    Twitter - Vaunu-aitta
 
 

Stokke Xplory V5 Rattaat, Silver runko

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Normaali hinta:

Lähellä sinua...

Stokke Xplory nostaa lapsesi lähemmäs sinua ja auttaa teitä tutkimaan maailmaa yhdessä. Kasvaa lapsesi mukana - ainoat rattaat jotka tarvitsette. Optimaalista turvallisuutta ja joustavuutta sinulle ja lapsellesi.
STXPLS

* Vaaditut tiedot

 • Kuvaus
 • Ominaisuudet
 • Arvostelut
 • Toimitustavat

Lähellä sinua...

Stokke Xplory nostaa lapsesi lähemmäs sinua ja auttaa teitä tutkimaan maailmaa yhdessä. Kasvaa lapsesi mukana - ainoat rattaat jotka tarvitsette.

Optimaalista turvallisuutta ja joustavuutta sinulle ja lapsellesi.

Stokke Xplory rattaat kasvavat sinun ja lapsesi mukana. Säädettävä istuin nostaa lapsen lähellesi, ja rohkaisee hänta katsekontaktiin. Näin lapsi saa helposti yhteyden vanhempiensa kanssa ja kokee olonsa turvalliseski: tämä on pienelle lapselle kakista mukavin asento. Myöhemmin voit kääntää istuimen menosuuntaan, jotta isompi lapsi voi katsella ja tutkailla maailmaa. Säädä jalkatukea sen mukaan kun lapsesi jalat kasvavat pituutta, ja syvyyttä vauvapehmusteen avulla siten, että hän istuu mukavasti minkä ikäisenä tahansa. Stokke Xploryn kookkaat takapyörät ja urheilulliset, ohjaavat, helposti kääntyvät etupyörät tekevät työntämisestä helppoa tiukoissakin kadunkulmissa. Pyörien väli on ratkaistu ilman akselia, ja tämä jättää mahdollisimman paljon jalkatilaa vaunuja työntävälle.

Lisäturvallisuutta Stokke Xplory -rattaisiin tuovat säädettävät viispistevyöt. Stokke Xplory täytää kaikki kansainväliset turvallisuusmääräykset.

Paikoillanne, valmiit, työnnä!

 

Ominaisuuksia

 • Työntöaisan korkeus ja kallistuskulma ovat säädettävissä rattaita työntävän henkilön koon mukaan (korkeus 69 - 116 cm).
 • Säädettävä jalkatuki lisää turvallisuuden tunnetta ja antaa lapselle mahdollisuuden liikkua vapaasti.
 • Viisipistekiinnitys valjaissa lisää turvallisuutta.
 • Kaksi istumissuuntaa - Katse eteen - tai taaksepäin.
 • Korkeussäädettävä istuin josta lapsen on mukava tutustua ympäristöönstä.
 • Takapyörien väli on riittävän suuri, jotta isokokoinen henkilö voi rattaita työntäessään kävellä luonnolisesti ja mukavasti.
 • Kokoontaittuva ostoskassi.


Nostaa lapsesi lähemmäs sinua.

Miltä tuntuisi elää maantasossa, toisten jalkoja tuijotellen? Unohdamme helposti, että lapset eivät aina pääse katsomaan maailmaa näköalapaikalta. Heitä työnnetään kaupungilla polviemme korkeudella, eristyksissä meistä ja muusta maailmasta. Stokke Xploryn ainutlaatuinen istuimen korkeussäätö nostaa lapsesi turvallisesti samalle tasolle kanssasi. Tämä vahvistaa suhdettanne, lisää vuorovaikustusta ja rohkaisee kehitykselle välttämättömään katsekontaktiin - samalla kun te tutkitte maailmaa yhdessä.

Ainoat rattaat jotka tarvitsette.

Tärkeintä on, että sinä ja lapsesi voitte seikkailla yhdessä mahdollisimman turvallisesti ja sujuvasti. Ja tietysti tyylillä. Stokke Xplory - rattaat ovat helppokäyttöinen ja älykäs keksitö, jota sekä sinun että lapsesi on ilo käyttää ja käsitellä. Ne on suunniteltu tukevan keskirungon ympärille, joten ne ovat erittäin vakaat ja turvalliset työntää. Rattaat on myös helppo kasata ja varastoida. Stokke Xplory - rattaat mukautuvat kaikkiin lapsesi kehitysvaiheisiin. Kantokopasta vauvasi siirtyy kasvaessaan säädettävään istuimeen, kun maailma ympärillä alkaa kiinnostaa. Stokke Xplory kasvaa lapsesi mukana - ainoat rattaat jotka tarvitsette.


Tekniset tiedot

Mitat

 • Korkeus: 81 - 130 cm, pituus: 72 - 130 cm, leveys: 57 cm.
 • Kasattuna: korkeus: 42 cm, pituus: 99 cm, leveys: 57 cm.


Hintaan sisältyy

1 x Stokke Xplory rattaat

 • Perusvärit - Istuin tekstiileineen, kuomu, vauvapehmuste, ostoskassi, hyttysverkko, sadesuoja, mukiteline ja päivänvarjo.
 • Athleisure värit - Istuin tekstiileineen, kuomu, vauvapehmuste, ostoskassi, hyttysverkko, sadesuoja ja mukiteline.
Lue lisää

Lisätiedot

Suositusikä 6 kk - 3 vuotta+ (enintään 15 kg)
Materiaali Alumiini, muovi, PVC
Mitat Kokoontaitettuna 42 x 99 x 57 cm (K x P x L), Leveys 57 cm
Paino 12.1000

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Stokke Xplory V5 Rattaat, Silver runko

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvosana

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille! - Vaunu-aitta


Ilmainen toimitus!

 

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista)!Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€
Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. 

Kotiinkuljetus 10,00€
Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.
Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti yksi - viisi (1-5) arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.Liittyvät tuotteet