Stokke PramPack Yleismallinen Kuljetuslaukku

Stokke PramPack Yleismallinen Kuljetuslaukku

149,00 €
Tilapäisesti loppu. Tilataan varastoon.
Tuloarvio: Avoin
Tuotenumero
B725
Lasten kanssa matkustaminen voi olla elämän palkitsevimpia kokemuksia teille kaikille. Stokke Prampack on suunniteltu siten, että voit keskittyä tärkeimpään. Stokke Prampack huolehtii siitä, että rattaanne pääsevät perille turvallisesti ja yhtenä kappaleena. Lentoyhtiöiden hyväksymä* Stokke Prampack on helppo rullata kasaan säilytystä varten.

Lasten kanssa matkustaminen voi olla elämän palkitsevimpia kokemuksia teille kaikille.

Stokke Prampack on suunniteltu siten, että voit keskittyä tärkeimpään. Stokke Prampack huolehtii siitä, että rattaanne pääsevät perille turvallisesti ja yhtenä kappaleena. Lentoyhtiöiden hyväksymä* Stokke Prampack on helppo rullata kasaan säilytystä varten.

Suosittelemme pyörien irrottamista vaunuista kun käytät kuljetuslaukkua. Mahdollisimman tiiviisti pakatut vaunut/rattaat vievät vähemmän tilaa ja kestävät paremmin iskuja esim. lentokoneen ruumassa. Pienemmät vaunu- ja ratasmallit mahtuvat yleensä kuljetuslaukkuun pyörät kiinnitettynä. On kuitenkin suositeltavaa että vaunujen/rattaiden alaosa ottaa lattiaan kiinni jotta vältytään turhasta tyhjästä tilasta kuljetuslaukussa.

Kuljetuslaukkuun sopii

  • Stokke vaunumallit
  • Ylesimallinen - Sopii yhteen 99% tavallisista lastenvaunuista ja 30% kaksostenvaunuista.
  • Katso sivulta stokke.com, voiko sinun rattaasi suojata Stokke Prampack kuljetuskassilla.

*Kehitetty yhteistyössä Norjalaisten lentoyhtiöiden kanssa.

Lisätiedot
Valmistaja Stokke
Väri Oranssi
Suositusikä 0 kk+
Materiaali Kulutusta kestävä.
Paino 4.180000
Mitat Monipuolisesti säädettävä.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Stokke PramPack Yleismallinen Kuljetuslaukku
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Owlet älyitkuhälytinjärjestelmä - Vaunu-aitta Silver Cross Dream - Turvallisin koskaan testattu turvakaukalo - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab