Stokke PramPack Yleismallinen Kuljetuslaukku

Stokke PramPack Yleismallinen Kuljetuslaukku

149,00 €
TILAPÄISESTI LOPPU.
Tilataan varastoon, arvio 2-30 arkipäivää.
Tuotenumero
B725
Lasten kanssa matkustaminen voi olla elämän palkitsevimpia kokemuksia teille kaikille. Stokke Prampack on suunniteltu siten, että voit keskittyä tärkeimpään. Stokke Prampack huolehtii siitä, että rattaanne pääsevät perille turvallisesti ja yhtenä kappaleena. Lentoyhtiöiden hyväksymä* Stokke Prampack on helppo rullata kasaan säilytystä varten.

Lasten kanssa matkustaminen voi olla elämän palkitsevimpia kokemuksia teille kaikille.

Stokke Prampack on suunniteltu siten, että voit keskittyä tärkeimpään. Stokke Prampack huolehtii siitä, että rattaanne pääsevät perille turvallisesti ja yhtenä kappaleena. Lentoyhtiöiden hyväksymä* Stokke Prampack on helppo rullata kasaan säilytystä varten.

Suosittelemme pyörien irrottamista vaunuista kun käytät kuljetuslaukkua. Mahdollisimman tiiviisti pakatut vaunut/rattaat vievät vähemmän tilaa ja kestävät paremmin iskuja esim. lentokoneen ruumassa. Pienemmät vaunu- ja ratasmallit mahtuvat yleensä kuljetuslaukkuun pyörät kiinnitettynä. On kuitenkin suositeltavaa että vaunujen/rattaiden alaosa ottaa lattiaan kiinni jotta vältytään turhasta tyhjästä tilasta kuljetuslaukussa.

Kuljetuslaukkuun sopii

  • Stokke vaunumallit
  • Ylesimallinen - Sopii yhteen 99% tavallisista lastenvaunuista ja 30% kaksostenvaunuista.
  • Katso sivulta stokke.com, voiko sinun rattaasi suojata Stokke Prampack kuljetuskassilla.

*Kehitetty yhteistyössä Norjalaisten lentoyhtiöiden kanssa.

Lisätiedot
Valmistaja Stokke
Väri Oranssi
Suositusikä 0 kk+
Materiaali Kulutusta kestävä.
Paino 4.180000
Mitat Monipuolisesti säädettävä.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Stokke PramPack Yleismallinen Kuljetuslaukku
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Varastonsiivous käynnissä, tuotteita jopa -60% - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab