Stokke Home Hoitotaso, White

Stokke Home Hoitotaso, White

199,00 €
Tilapäisesti loppu. Tilataan varastoon.
Tuloarvio: Avoin
Tuotenumero
F220
Täydellinen paikka vaipanvaihdolle - Monipuolinen lisäosa jota voidaan turvallisesti käyttää Stokke Home Lipaston, Home sängyn tai Stokke Home Kehdon kanssa. Hoitoalustan korotetut, pehmeät reunat sekä pehmustettu pohjaosa tekevät vaipanvaihdosta mukavaa ja turvallista pienokaiselle

Täydellinen paikka vaipanvaihdolle

  • Kiinnittyy turvallisesti Stokke Home lipastoon, Home sänkyyn ja Home kehdon kehikkoon.
  • Kätevä säilytyslaatikko tärkeimmille hoitotarvikkeille.
  • Nestettä hylkivä vaipanvaihtoalusta korotetuilla reunoilla.

Monipuolinen ja käytännöllinen

Monipuolinen lisäosa jota voidaan turvallisesti käyttää Stokke Home Lipaston, Home sängyn tai Stokke Home Kehdon kanssa. Hoitoalustan korotetut, pehmeät reunat sekä pehmustettu pohjaosa tekevät vaipanvaihdosta mukavaa ja turvallista pienokaiselle. Stokke Home hoitotasolla voidaan vaihtaa vaipat sekä sivuttain että kasvokkain , riippuen siitä kuinka haluat järjestää huonekalut lastenhuoneessa.

Hoitotason mukana tuleva säilytyslaatikko pitää kaikki tärkeimmät hoitotarvikkeet käden ulottuvilla ja voidaan kiinnittää tason molemmille puolille.

Kun lapsesi on vanhempi, voidaan hoitotaso kiinnittää ylösalaisin Stokke Kehdon kehikon päälle, jolloin se muuntuu käteväksi lasten leikkipöydäksi.

Materiaalit

  • MDF

Suositusikä

  • Suurin sallittu kantavuus 11 kg
Lisätiedot
Valmistaja Stokke
Väri Valkoinen
Suositusikä 0 kk+ (suurin sallittu kantavuus 11 kg)
Materiaali MDF.
Paino 10.000000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Stokke Home Hoitotaso, White
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Owlet älyitkuhälytinjärjestelmä - Vaunu-aitta Silver Cross Dream - Turvallisin koskaan testattu turvakaukalo - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab