Silver Cross Wave/Coast - Yleismallinen adapteri

Silver Cross Wave/Coast - Yleismallinen adapteri

49,00 €
Tilapäisesti loppu. Tilataan varastoon.
Tuloarvio: 08.05.2020
Tuotekoodi
B970

Autosta rattaisiin ja takaisin, vauvaa herättämättä! Kätevä Travel system adapteri jolla kiinnität turvakaukalon Silver Cross Wave tai Coast rattaiden runkoon.

Huom! Tämä adapteri EI SOVI tandem -istuimen tilalle (alakiinnitys), mikäli haluatte kiinnittä turvakaukalon tandem -istuimen tilalle tarvitsette Silver Cross Wave - Maxi-Cosi Tandem adapterit.

Autosta rattaisiin ja takaisin... vauvaa herättämättä!

Kätevä Travel system adapteri jolla kiinnität turvakaukalon Silver Cross Wave tai Coast rattaiden runkoon. Tämän adapterin avulla kiinnität turvakaukalon rattaiden runkoon pääistuimen tilalle (yläkiinnitys).

Huom! Tämä adapteri ei sovi tandem -istuimen tilalle (alakiinnitys), mikäli haluatte kiinnittä turvakaukalon tandem -istuimen tilalle tarvitsette Silver Cross Wave/Coast- Maxi-Cosi Tandem adapterit.

Yhteensopivuus

Rattaat

  • Silver Cross Wave
  • Silver Cross Coast

Turvakaukalo

  • Maxi-Cosi Cabriofix
  • Maxi-Cosi Rock
  • Maxi-Cosi Pebble
  • Maxi-Cosi Pebble plus
  • Maxi-Cosi Pebble Pro
  • Cybex Cloud Z i-size
  • Cybex Aton Q
Lisätiedot
Valmistaja Silver Cross
Väri Musta
Suositusikä 0 kk+ (enintään 9 kg).
Materiaali Muovi, metalli.
Paino 0.680000
Mitat 2 kpl (vasen ja oikea).
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Silver Cross Wave/Coast - Yleismallinen adapteri
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Uusittu Babyzen YOYO2 - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab