Philips Avent SCD560/00 DECT-itkuhälytin

Philips Avent SCD560/00 DECT-itkuhälytin

Tarjoushinta 139,00 € Normaali hinta 159,00 €
Loppu. Tilataan varastoon.
Tuloarvio: Avoin
Tuotekoodi
D2
Luotettavin yhteys lapseesi! Lisää tukea sinulle ja vauvalle - Philips Avent SCD560/00 -iktuhältyin antaa täydellisen mielenrauhan. Vanhempi voi rentoutua tietäessään, että lapsella on toisessa huoneessa kaikki hyvin.

Luotettavin yhteys lapseesi - lisää tukea sinulle ja vauvalle.

Philips Avent SCD560/00 -iktuhältyin antaa täydellisen mielenrauhan. Vanhempi voi rentoutua tietäessään, että lapsella on toisessa huoneessa kaikki hyvin.

Taatusti häiriötön ja varma yhteys

  • DECT-tekniikka estää häiriöt ja takaa yksityisyyden
  • Energiaa säästävä Smart ECO -tila

Kristallinkirkas ääni

  • Kristallinkirkas äänenlaatu tuo varmuutta
  • Merkkivalot ilmoittavat äänitasosta

Täydellisen mukava

  • Tarkkaile vauvan huoneen lämpötilaa
  • Puheominaisuus säilyttää yhteyden
  • Rauhoittava yövalo ja kehtolaulut tuudittavat pikkuisen uneen

Käyttöalue jopa 330 metriä*

  • Käyttöalue jopa 330 metriä*
  • Voit luottaa siihen, että yhteys säilyy

Ominaisuudet

Kristallinkirkas äänenlaatu tuo varmuutta

Pieninkin äännähdys kuuluu selvästi. DECT-tekniikka takaa laadukkaan, selkeän äänen, joten kuulet lapsesi äänet aina, kun haluat

Energiaa säästävä Smart ECO -tila

Smart ECO -tila pienentää automaattisesti energiankulutusta ja lähetystehoa (ei saatavana Yhdysvalloissa eikä Kanadassa)

Käyttöalue jopa 330 metriä*

Käyttöalue sisätiloissa jopa 50 metriä* ja ulkotiloissa jopa 330 metriä* * Itkuhälyttimen kuuluvuusalue vaihtelee ympäristön ja muiden häiriöitä aiheuttavien tekijöiden mukaan.

Voit luottaa siihen, että yhteys säilyy

Philips Avent -itkuhälyttimen vanhemman yksikkö hälyttää, kun virta on vähissä tai olet kantoalueen ulkopuolella

DECT-tekniikka estää häiriöt ja takaa yksityisyyden

DECT-tekniikka estää muista itkuhälyttimistä, langattomista puhelimista tai matkapuhelimista aiheutuvat häiriöt. Turvallinen, salaustekniikalla suojattu yhteys takaa yksityisyyden, joten vain sinä kuulet oman lapsesi äänen

Merkkivalot ilmoittavat äänitasosta

Valot aktivoituvat vauvan huoneen äänitason mukaan, vaikka vanhemman yksikkö olisi mykistetty.

Rauhoittava yövalo ja kehtolaulut tuudittavat pikkuisen uneen

Lapsi saattaa olla levoton ennen nukahtamista. Yövalon lämmin ja rauhoittava hohde auttaa lasta rauhoittumaan. Sen voi ottaa käyttöön vanhemman tai lapsen yksiköstä. (Etäaktivointi ei käytettävissä Yhdysvalloissa eikä Kanadassa.) Myös kehtolaulu on verraton tapa saada lapsi rauhoittumaan. Mistä tahansa huoneesta käsin voit valita viiden sävelmän valikoimasta yhden, joka tuudittaa lapsen uneen hetkessä. (Etäaktivointi ei käytettävissä Yhdysvalloissa eikä Kanadassa.)

Tarkkaile vauvan huoneen lämpötilaa

Lämpötilan ilmaisimella voit valvoa lapsen huoneen lämpötilaa ja asettaa laitteen hälyttämään tietyissä lämpötiloissa. Vauva ei pysty säätelemään ruumiinlämpöään yhtä hyvin kuin aikuinen, joten pienikin lämpötilamuutos saattaa saada vauvan levottomaksi. Lämpötila-anturi lähettää automaattisesti ilmoituksen vanhemman yksikön digitaaliseen näyttöön, jos vauvan huoneen olosuhteet muuttuvat.

Puheominaisuus säilyttää yhteyden

Toisinaan pelkästään äänesi kuuleminen saattaa rauhoittaa lapsen. Voit puhua lapsellesi muista kodin huoneista vain yhdellä napin painalluksella.
 

Lisätiedot
Valmistaja Philips Avent
Väri Valkoinen
Suositusikä 0 kk+
Materiaali Muovi, elektroniikka.
Paino 0.7000
Mitat Pakkauksen mitat: 22 x 15,6 x 9,4 cm.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Philips Avent SCD560/00 DECT-itkuhälytin
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin Matkahuollolla - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab