Phil & Teds Sport Rattaat

579,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
PTSPSTRL
Phil & Teds inline™ rattaat ovat kehitetty kasvavan perheen tarpeiden mukaan joko yhdelle tai kahdelle lapselle. Vastasyntyneestä kahdelle taaperolle ja kaikki siltä väliltä, uudessa Sport rattaassa on 26 mahdollista matkustusasentoa!
Valitse tuotteen osat

* Pakolliset kentät

Sinun valintasi
Phil & Teds Sport Rattaat
Phil & Teds Sport Rattaat

Varastossa

579,00 €

Yhteenveto

  Yhdelle tai kahdelle lapselle

  Phil & Teds inline™ rattaat ovat kehitetty kasvavan perheen tarpeiden mukaan joko yhdelle tai kahdelle lapselle.  Vastasyntyneestä kahdelle taaperolle ja kaikki siltä väliltä, uudessa Sport rattaassa on 26 mahdollista matkustusasentoa!

  Maailman ensimmäinen Auto Stop™ inline™!

  • Mukautuu enemmän kuin koskaan aiemmin
  • Vallankumouksellinen jarru
  • Ja monia asiakaslähtöisiä parannuksia

  …tarkoituksena tehdä vanhempien elämästä entistäkin helpompaa.

  Kohokohdat

  Entistäkin enemmän tilaa!

  Johtavien kilpailijoiden rattaisiin verrattuna, 28% pidempi istuinosa antaa uudelle Sport rattaille jopa 1,5 vuotta lisää käyttöikää. Pidemmässä istuinosassa vauvasi viihtyy makuuasennossa entistäkin kauemmin, antaen lisää käyttöikää (ja vastinetta rahoillesi!)

  Vallankumouksellinen Auto Stop –jarru on käytännöllinen ja turvallinen

  Mukavuutta sinulle

  Uusitun Auto stop -jarrun lukitusvipu istuu täydellisesti työntökahvassa olevaan uraan, tehden vaahtomuovisesta työntökahvasta yhtenäisen ja näin antaen sinulle parhaan mahdollisen työntömukavuuden. Lukitusvipu on höyhenenkevyt käytössä ja voidaan myös kytkeä pois pidemmillä kävelyreissuilla, kun rattaita työnnettäessä käytetään turvarannehihnaa. Auto Stop –jarru estää rattaita karkaamasta käsistäsi vanhemmuuden yllättävimmissäkin tilanteissa. Voit myös luotettavin mielin huolehtia toisesta lapsesta tai etsiä tavaroita hoitolaukusta.

  Korkeussäädettävä työntöaisa sopii täydellisesti eri-pituisille työntäjille.

  Sisaristuin selkämenosuuntaan

  Phil & Tedsin kehittämä sisaristuin, voidaan nyt myös kiinnittää selkämenosuuntaan! Kiinnitä Sport sisaristuin (lisävaruste) selkämenosuuntaan ja säilytä katsekontakti lapsesi kanssa entistäkin kauemmin. Täysin uusi suunnittelu tuo mukanaan muovailtavan pää- ja niskatuen, yhden käden kallistuksen ja UV-suojan, joka luo taka-matkustajalle varjoisan ja kotoisan istumapaikan.

  Erittäin kevyt hallittavuus

  Ylös ja yli reunusten, aivan kuin niitä ei olisi olemassakaan!

  Nokkelan suunnittelun ansiosta tarvitset vähemmän voimaa hallita rattaita ympäristöstä huolimatta, kaupungissa ja sen ulkopuolella. Vaikka maailma ei ole litteä, ei se haittaa – isot ilmatäytteiset pyörät (12”) tasoittavat kuopat tiessä ja liidät määränpäähäsi. Lukitse etupyörä kulkemaan suoraan vaikeassa maastossa ja vapauta lukitus kun ketterää ohjattavuutta tarvitaan ahtaissa paikoissa.

  Ominaisuuksia

  Autosta rattaisiin

  Lisävarusteena myytävillä adaptereilla, voit vaivattomasti siirtää turvakaukalon suoraan autosta kiinni rattaisiin. Turvakaukalo voidaan kiinnittää rattaisiin myös sisaristuin kiinnitettynä (alla).

  Yhden käden nopea kasaus

  Taita rattaat kokoon nopeasti, erittäin kompaktiin 76 x 30 x 59 cm tilaan, jolloin ne ovat helppo nostaa pienenkin auton tavaratilaan tai säilytystä varten kotona. Kuljetuslukko lukkiutuu automaattisesti jolloin rattaiden käsittely on helppoa ja turvallista.

  Älyttömän kapea!

  Vain 59 cm leveänä, on Sport yksi kapeimmista tuplarattaista markkinoilla, antaen sinulle mahdollisuuden vaivattomaan liikkumiseen kapeiden oviaukkojen lävitse ja kiireisen kaupunkivilinän keskellä.

  Paljon säilytystilaa

  Suurikokoinen, kallistettava kuomu sisältää kaksi taskua pienemmille tavaroille. Yhdessä tilavan tavarakorin kanssa, löytyy rattaista säilytystilaa kaikelle tarvittavalle.

  Snug Vaunukoppa vastasyntyneelle (lisävaruste)

  Torkkua ja ajele tyylillä.

  Vastasyntyneiden ehdottomasti paras matkustustapa on täysi makuuasento, kiinnittämällä Phil & Teds Snug™ Vaunukopan (lisävaruste) Sport™-rattaiden runkoon saat käyttöösi ihanteelliset vaunut pienen ihmisen alulle.

  Vauvan matkustaessa selkämenosuuntaan säilyy katsekontakti välillänne, näin vahvistaen sinun ja vauvasi ainutlaatuista suhdetta. Tämän erityisen siteen ylläpitäminen on ratkaisevan tärkeää lapsen ensimmäisten elinkuukausien aikana.

  Snug™ Vaunukoppa on vaivaton napsauttaa irti rungosta ja ottaa mukaan.

  Tekniset tiedot

  Suositusikä/-paino

  • Vastasyntyneestä - 5 vuotta
  • Rattaat - istuin: maks. 20 kg
  • Sisaristuin (edessä kiinnitettynä): maks. 20 kg
  • Sisaristuin (takana kiinnitettynä): maks. 15 kg

  Paino

  • 12,5 kg

  Mitat

  • Leveys 59 cm
  • Mitat kokoontatettuna 76 x 30 x 59 cm

  Hintaan sisältyy

  • Phil & Teds Sport rattaat.
  • Muut tuotteet kuten esim, sisaristuin, kantokassi, Snug -vaunukoppa myydään erikseen.

  Lisätiedot

  Lisätiedot
  Valmistaja Phil and Teds
  Suositusikä 0 kk - 5 vuotta (enintään 20kg).
  Paino 12.5000
  Mitat Kokoontatettuna 76 x 30 x 59 cm. Leveys 59 cm.
  Write Your Own Review
  Olet arvostelemassa:Phil & Teds Sport Rattaat
  Arviosi

  Ilmainen toimitus!

  Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

  MATKAHUOLTO

  Lähellä-paketti - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

  Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

  Jakopaketti - Kotiinkuljetus 10,00€

  Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

  POSTI

  Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

  Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

  Kotiinkuljetus 10,00€

  Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

  Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.  Zazu Yövalot & Pehmolelut - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aitta  Copyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab