Owlet Monitor Duo Älysukka + Videokamera, Mint

Owlet Monitor Duo Älysukka + Videokamera, Mint

Tarjoushinta 349,00 € Normaali hinta 499,00 €
TILAPÄISESTI LOPPU
Tilataan varastoon, arvio 2-30 arkipäivää.
Tuotenumero
D318

Älykäs. Turvallinen. Luotettava.

Älykäs itkuhälytinjärjestelmä hyödyntää laajassa käytössä vakiintunutta pulssioksimetriteknologiaa. Järjestelmän avulla seuraat vauvan sykettä, veren happitasoa ja unirytmiä, jonka lisäksi voit katsoa HD laatuista videokuvaa missä tahansa, tarkistaa lastenhuoneen lämpöptilan ja suurentaa kuvaa portaattomasti jopa 4 kertaa (4x zoom) älypuhelimellasi.

Älykäs. Turvallinen. Luotettava. - Palkittu Owlet Smart Sock älysukka yhdessä Owlet cam kameran kanssa on helpoin ja älykkäin tapa varmistua lapsesi hyvinvoinnista.

Älykäs itkuhälytinjärjestelmä hyödyntää laajassa käytössä vakiintunutta pulssioksimetriteknologiaa, joka on todistetusti sekä luotettavaa että tarkkaa, ja yhdessä Owlet kameran kanssa saat kokonaisvaltaisen varmuuden vauvan turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.

Älykäs itkuhälytinjärjestelmä

Owlet Smart sock Älysukka

Owlet on auttanut yli miljoonan vanhempaa huolehtimaan älykkäästi pienokaisistaan. Palkittu Smart Sock Älysukka eroaa perinteisitä itkuhälytinjärjestelmistä mittaamalla kaikki tärkeimmät tiedot lapsesi hyvinvoinnista, juuri silloin kun sillä on oikeasti merkitystä.

Owlet Älysukka on ensimmäinen itkuhälytin joka seuraa vauvan sykettä ja laskee happisaturaation. Mikäli vauvan sydänäänet tai veren happitaso poikkeavat huolestuttavasti laitteen esiasetetuista arvoista, saat siitä heti tiedon Owlet App -sovelluksen välityksellä älypuhelimeesi. Älykäs itkuhälytin tunnistaa myös pienokaisen liikkeet, jolloin voit käydä korjaamassa vauvan asennon mikäli hän on kierähtänyt kyljelleen.

Owlet järjestelmän avulla voit paremmin seurata vauvasi hyvinvointia ja unirytmiä. Owlet App -sovelluksessa näet pienokaisen nukkumishistorian ja kerätyn tiedon perusteella voitte löytää teille parhaiten sopivan unirytmin vauvan kasvaessa ja kehittyessä.

Smart Sock älysukka istuu mukavasti sekä huomaamattomasti pienokaisen nilkan ympäri ja mittaa hänen sykettään, veren happitasoa ja unirytmiä toimivaksi todetun pulssioksimetri teknologian avulla. Soveltuu 0-18 kk ikäisille tai 2,3 – 13,6 kg painoisille vauvoille ja voidaan käyttää sekä vasemmassa että oikeassa nilkassa. Älysukka ladataan langattomasti latausaseman päällä ja sen pikalataustoiminto antaa 8 tunnin käyttöajan 20 minuutin latauksella.

Owlet Cam Kamera

Owlet cam on Videoitkuhälytin joka lähettää HD-laatuista videokuvaa langattoman verkon välityksellä, joten voit pitää vauvaasi silmällä riippumatta sitä missä olet.

Yhdistä älypuhelimesi Owlet Cam kameraan ja voit pitää vauvaasi silmällä Owlet app -sovelluksen kautta. Voit katso HD 1080p laatuista videokuvaa (myös yökuvauksella, 130° laajakuvaobjektiivi), nähdä huonelämpöptilan ja suurentaa kuvaa portaattomasti jopa 4 kertaa (4x zoom) älypuhelimellasi.

Saat ilmoituksen kaikesta mitä vauvanhuoneessa tapahtuu sekä ääni- että valomerkillä. Voit käyttää taustaäänitoiminto, jolloin kuulet kaiken vaikka sovellus ei olisi auki ja voit rauhassa käyttää puhelimen muita toimintoja. Owlet Cam kamera on myös varustettu talk-back -toiminnolla, jonka kautta voit rauhoitella itkevää vauvaa itkuhälyttimen välityksellä. Kaikki Owlet Cam kameran tiedonsiirto on salattua ja on käytettävissä ainoastaan sinun valitsemissa laitteissa.

Keskeiset ominaisuudet

 • Näe vauvasi riippumatta missä itse olet. Owlet Cam lähettää korkealaatuista videokuvaa langattoman verkon välityksellä suoraan älypuhelimeesi.
 • Kaikki tärkeä tieto aina saatavilla. Älylaitteesi muuntuu itkuhälyttimeksi jonka avulla voit katsoa videokuvaa vauvastasi, tarkistaa lastenhuoneen lämpötilan ja voit suurentaa videokuvaa jopa 4-kertaiseksi (4x zoom).
 • Kuule ja näe silloin kun oikeasti tarvitset. Owlet Cam ilmoittaa heti mikäli vauvanhuoneesta kuuluu ääniä tai mikäli siellä on liikettä. Voit myös rahoitella itkevää vauvaa itkuhälyttimen välityksellä.
 • Turvallinen ja varma yhteys. Owlet Cam lähettää tietoa ainoastaan sinun valitsemiin laitteisiin. Kamera käyttää AES 128-bit salausta ja TLS yhteyttä langattomaan verkkoon (vaatii 2.4GHz WiFi verkon). Mukana on myös seinäkiinnike kameralle ja kaapelikourun, joka pitää johdot poissa uteliaiden pienten käsien ulottuvilta.
 • Voidaan yhdistää Owlet Smart Sock Älysukkaan (lisävaruste, myydään erikseen). Owlet Cam kameraa voidaan käyttää yksinään tai se voidaan yhdistää Owlet Älysukkaan. Älysukan avulla voit seurata videokuvan ja lämpötilan lisäksi myös sykettä, hapentasoa ja unirytmiä.

Tekniset tiedot, Owlet Smart sock Älysukka

 • Virtalähde: verkkovirta (230V/50Hz).
 • Owlet App sovellus vaatii iOS 12 tai uudemman version / Android 5.0 tai uudemman version.
 • Owlet App -sovellus vaatii Wi-Fi yhteyden, toimii ainoastaan 2,4 GHz Wi-Fi verkossa.
 • Luo yhteys ainoastaan yksityiseen langattomaan, salasanalla suojattuun verkkoon. HotSpot Wi-Fi (älylaitteesta jaettava verkko) EI suositella.
 • Mitat: 8,8 x 8,8 x 1,7 cm (P x L x K).
 • Paino: 0,58 kg. BPA- lateksi- ja lyijy -vapaa.
 • Suunniteltu USA:ssa, ETL-listattu (Pohjois-Amerikan turvallisuusstandardien mukaan hyväksytty tuote).

Tekniset tiedot, Owlet Cam Kamera

 • Virtalähde: verkkovirta (230V/50Hz).
 • Owlet App sovellus vaatii iOS 12 tai uudemman version / Android 5.0 tai uudemman version.
 • Owlet App -sovellus vaatii Wi-Fi yhteyden, toimii ainoastaan 2,4 GHz Wi-Fi verkossa.
 • Luo yhteys ainoastaan yksityiseen langattomaan, salasanalla suojattuun verkkoon.
 • HotSpot Wi-Fi (älylaitteesta jaettava verkko) EI suositella.
 • Kameran mitat 5,5 x 10,4 x 5,5 cm (P x K x L).
 • Kameran paino 3,1 kg.

Hintaan sisältyy

Owlet Smart Sock (versio 3)

 • Owlet Smart Sock Sensor -Anturi .
 • 4 kpl Älysukkaa, 2 kpl vasemman- ja 2 kpl oikean jalan sukkaa (kaksi kokoa).
 • Bluetooth tukiasema/lautausasema.
 • Johdot ja virtalähde.
 • Owlet App -sovellus.
 • Älylaite/älypuhelin EI SISÄLLY.

Owlet Cam Kamera

 • Owlet Cam kamera.
 • Seinäkiinnike/jalusta säädettävällä magneettikiinnityksellä ja kaapelikouru.
 • Virtalähde, USB-kaapeli lämpötilaanturilla.
 • Älylaite/älypuhelin EI SISÄLLY.

TÄRKEÄTÄ!

Owlet Smart Sock Älysukka on tuote joka kerää terveen 0-18 kk ikäisen (2,3-13,6 kg) vauvan terveystietoja. Tuote ei ole lääketieteellinen valvontalaite tai muu lääketieteellinen laite, eikä sitä ole tarkoitettu diagnosoimaan, parantamaan, hoitamaan, lieventämään tai ehkäisemään mitään sairautta taikka terveystilaa. Seuraa aina lastenlääkärin/neuvolan ohjeistuksia suositusten mukaisesta unirytmistä Smart Sock älysukkaa käytettäessä. Mikään laite tai kamera ei korvaa aikuisen läsnäoloa! Tarkista lapsesi hyvinvointi tasaisin välein.

 

Lisätiedot
Valmistaja Owlet
Väri Puuterivihreä
Suositusikä Smart sock Älysukka: 0-18 kk (2,3–13,6 kg). Cam Kamera: 0-5 vuotta.
Paino 0.600000
Mitat Smart sock Älysukka: 8,8 x 8,8 x 1,7 cm (P x L x K). Cam Kamera: 5,5 x 10,4 x 5,5 cm (P x K x L).
Virtalähde Verkkovirta (230V/50Hz).
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Owlet Monitor Duo Älysukka + Videokamera, Mint
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Lahjakortti ja muut ihanat lahjat lapselle - Vaunu-aitta Cybex Mios lasterattaat - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab