Owlet Cam Videoitkuhälytin

Owlet Cam Videoitkuhälytin

169,00 €
Vain vähän varastossa
Tuotenumero
D317

Näe ja kuulle vauvasi milloin tahansa!

Owlet cam Kamera on Videoitkuhälytin joka lähettää HD-laatuista videokuvaa langattoman verkon välityksellä, joten voit pitää vauvaasi silmällä riippumatta sitä missä päin maailmaa olet.

Näe ja kuulle vauvasi milloin tahansa

Owlet cam on Videoitkuhälytin joka lähettää HD-laatuista videokuvaa langattoman verkon välityksellä, joten voit pitää vauvaasi silmällä riippumatta sitä missä olet.

Owlet Cam Kamera itkuhälytin

Yhdistä älypuhelimesi Owlet Cam kameraan ja voit pitää vauvaasi silmällä Owlet app -sovelluksen kautta. Voit katso HD 1080p laatuista videokuvaa (myös yökuvauksella, 130° laajakuvaobjektiivi), nähdä huonelämpöptilan ja suurentaa kuvaa portaattomasti jopa 4 kertaa (4x zoom) älypuhelimellasi.

Saat ilmoituksen kaikesta mitä vauvanhuoneessa tapahtuu sekä ääni- että valomerkillä. Voit käyttää taustaäänitoiminto, jolloin kuulet kaiken vaikka sovellus ei olisi auki ja voit rauhassa käyttää puhelimen muita toimintoja. Owlet Cam kamera on myös varustettu talk-back -toiminnolla, jonka kautta voit rauhoitella itkevää vauvaa itkuhälyttimen välityksellä. Kaikki Owlet Cam kameran tiedonsiirto on salattua ja on käytettävissä ainoastaan sinun valitsemissa laitteissa.

Owlet Cam kamera käytetään erikseen tai yhdessä Owlet Smart sock älysukan kanssa (lisävaruste, myydään erikseen). Älysukan kanssa yhdistettynä, voit myös seurata vauvan sykettä, veren happitasoa ja unitietoja videokuvan lisäksi, jolloin saat kokonaisvaltaisen varmuuden vauvan turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.

Keskeiset ominaisuudet

 • Näe vauvasi riippumatta missä itse olet. Owlet Cam lähettää korkealaatuista videokuvaa langattoman verkon välityksellä suoraan älypuhelimeesi.
 • Kaikki tärkeä tieto aina saatavilla. Älylaitteesi muuntuu itkuhälyttimeksi jonka avulla voit katsoa videokuvaa vauvastasi, tarkistaa lastenhuoneen lämpötilan ja voit suurentaa videokuvaa jopa 4-kertaiseksi (4x zoom).
 • Kuule ja näe silloin kun oikeasti tarvitset. Owlet Cam ilmoittaa heti mikäli vauvanhuoneesta kuuluu ääniä tai mikäli siellä on liikettä. Voit myös rahoitella itkevää vauvaa itkuhälyttimen välityksellä.
 • Turvallinen ja varma yhteys. Owlet Cam lähettää tietoa ainoastaan sinun valitsemiin laitteisiin. Kamera käyttää AES 128-bit salausta ja TLS yhteyttä langattomaan verkkoon (vaatii 2.4GHz WiFi verkon). Mukana on myös seinäkiinnike kameralle ja kaapelikourun, joka pitää johdot poissa uteliaiden pienten käsien ulottuvilta.
 • Voidaan yhdistää Owlet Smart Sock Älysukkaan (lisävaruste, myydään erikseen). Owlet Cam kameraa voidaan käyttää yksinään tai se voidaan yhdistää Owlet Älysukkaan. Älysukan avulla voit seurata videokuvan ja lämpötilan lisäksi myös sykettä, hapentasoa ja unirytmiä.

Varoitus! Kameran käyttö ei korvaa aikuisen läsnäoloa! Tarkista lapsesi hyvinvointi tasaisin välein.

Tekniset tiedot

 • Virtalähde: verkkovirta (230V/50Hz).
 • Owlet App sovellus vaatii iOS 12 tai uudemman version / Android 5.0 tai uudemman version.
 • Owlet App -sovellus vaatii Wi-Fi yhteyden, toimii ainoastaan 2,4 GHz Wi-Fi verkossa.
 • Luo yhteys ainoastaan yksityiseen langattomaan, salasanalla suojattuun verkkoon.
 • HotSpot Wi-Fi (älylaitteesta jaettava verkko) EI suositella.
 • Kameran mitat 5,5 x 10,4 x 5,5 cm (P x K x L).
 • Kameran paino 3,1 kg.

Hintaan sisältyy

 • Owlet Cam kamera.
 • Seinäkiinnike/jalusta säädettävällä magneettikiinnityksellä ja kaapelikouru.
 • Virtalähde, USB-kaapeli lämpötilaanturilla.
 • Owlet app -sovellus.
 • Älylaite/älypuhelin EI SISÄLLY.
Lisätiedot
Valmistaja Owlet
Väri Valkoinen
Suositusikä 0 - 5 vuotta.
Materiaali Elektroniikka.
Paino 0.400000
Mitat 5,5 x 10,4 x 5,5 cm (P x K x L).
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Owlet Cam Videoitkuhälytin
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Owlet älyitkuhälytinjärjestelmä - Vaunu-aitta Silver Cross Dream - Turvallisin koskaan testattu turvakaukalo - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab