Nuna Todl Next i-Size Turvaistuin (40-105cm)

Nuna Todl Next i-Size Turvaistuin (40-105cm)

Alkaen 449,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
NUTDLN

ADAC 05/2022 riippumattomassa turvaistuintestissä kokonaisarvosana "HYVÄ" (Good 2.3)!

Sulavalinjainen ja tyylikäs Nuna Todel Next turvaistuin on valmis tien päälle, soveltuen käytettäväksi vauvasta taaperoikään saakka

Pienen lapsen ensimmäiset vuoden ovat täynnä vilskettä ja vilinää sekä monta tärkeätä virstanpylvästä pienokaisen kasvun edetessä – tästäkin syystä etenkin turvaistuimen, on hyvä olla monipuolinen, monikäyttöinen ja pitkäikäinen.

Sulavalinjainen ja tyylikäs Nuna Todel Next turvaistuin on valmis tien päälle, soveltuen käytettäväksi vauvasta taaperoikään saakka

Pienen lapsen ensimmäiset vuoden ovat täynnä vilskettä ja vilinää sekä monta tärkeätä virstanpylvästä pienokaisen kasvun edetessä – tästäkin syystä etenkin turvaistuimen, on hyvä olla monipuolinen, monikäyttöinen ja pitkäikäinen. 360 astetta kääntyvä Nuna Todl Next turvaistuin kallistuu viiteen eri asentoon matkustussuunnasta riippumatta ja valjaat säätyvät pääntuen mukana kuuteen eri korkeuteen, joten Todl Next todella mukautuu lapsen kasvun mukaan.

Hyväksytty

 • n. 6kk – n. 4 vuotta, i-Size R129/03 hyväksytty (40 - 105 cm/19 kg).
 • Suositeltu käyttö selkämenosuuntaan: 40 – 105 cm, vauvasta noin 4-vuotiaaksi asti (enintään 19kg).
 • Suositeltu käyttö kasvot menosuuntaan: 76 – 105 cm, noin 4-vuotiaaksi asti (enintään 19kg).
 • Asennus: Nuna Base Next isofix jalustan kanssa (myydään erikseen). Jalusta kiinnitetään autoon standardinmukaisiin isofix -kiinnikkeisiin.

Lisäturvallisuutta ja mukavuutta

Turvaistuimen sivulle kiinnitettävä lisäsivutömäyssuoja tarjoaa paremman suojan törmäystilanteessa ja toimii yhdessä turvaistuimen sisäänrakennettujen törmäysvoimaa absorboivien materiaalien kanssa saumattomasti, tehden pienokaisen matkanteosta ehdottoman turvallista. Pitkillä matkoilla voidaan turvaistuin kallistaa lepoasentoon ja lapsi voi vaipua unten maille rauhallisesti ja mukavasti. Istuin kallistuu selkämenosuuntaan asennettuna 147 astetta ja kasvot menosuuntaan asennettuna 127 astetta.  Turvaistuimen rakenteessa olevat ilmanvaihtoaukot huolehtivat, että lapsi pysyy viileänä ja mukavan myös pidemmillä matkoilla.

Ominaisuudet

 • Red Dot Product Design -voittaja 2021.
 • Next System -yhteensopiva: Base Next isofix jalustaan (myydään erikseen) on mahdollista kiinnittää usean ikäluokan turvaistuimia, tehden järjestelmästä erittäin monipuolisen ja pitkäikäisen.
 • Sulavaa matkantekoa sekä tyylillisesti että käytännön kannalta, Todl Next istuimessa on kaunis ja nykyaikainen muotoilu.
 • i-Size hyväksytty turvaistuin soveltuu selkämenosuuntaan vauvaiästä aina 105 cm (19kg) saakka, ja kasvot menosuuntaan asennettuna 76 cm lähtien, aina 105 cm asti (19kg).
 • Nuna Steel Strength Technology™: Korkealaatuiset muoviosat ja lisäteräsvahvistukset rakenteessa tekevät turvaistuimen rungosta todella kestävän ja turvallisen.
 • Kallistettavissa viiteen eri asentoon riippumatta matkustussuunnasta.
 • Istuin kallistuu selkämenosuuntaan asennettuna 147 astetta ja kasvot menosuuntaan asennettuna 127 astetta, tarjoten parasta mukavuutta pitkillä matkoilla.
 • Irrotettavat sisäosat, patentoitu Tailor tech™ muistivaahtomuovi muovautuu lapsen kehon mukaan hänen eri kasvuvaiheissa ja yhdessä törmäysenergiaa absorboivalla EPP vaahtomuovilla on pienokaisella aina mukava, mutta ennen kaikkea turvallinen olla.
 • Turvaistuimen sivulle kiinnitettävä lisäsivutömäyssuoja tarjoaa paremman suojan törmäystilanteessa ja toimii yhdessä turvaistuimen sisäänrakennettujen törmäysvoimaa absorboivien materiaalien kanssa saumattomasti, vähentäen matkustajaan kohdistuvaa voimaa.
 • Istuimen takana ja sivuissa olevat ilmanvaihtoreiät takaava viileän sekä hiostamattoman matkan myös kesähelteillä ja pidemmillä matkoilla.
 • Yhdellä kädellä, kuuteen eri korkeuteen säätyvä pääntuki ja pehmustetut 5-pistevaljaat.
 • Magneettinen vyösoljen pidike helpottaa lapsen kiinnittämisen turvaistuimeen pitämällä vyöt poissa tieltä.
 • Mukautuu lapsen kasvun mukana irrotettavien kiilatyynyn ja merinovillaisen vauvan pää- ja tukityyny aniosta.
 • True lock ™ -asennustekniikka, yhdeksänasentoisella Isofix kiinnikkeellä, joka takaa todella tiukan ja lähes jokaiselle autolle mukautetun asennuksen.
 • Lapsi on erittäin helppo nostaa ja kiinnittää 360 asetta kääntyvä turvaistuimeen ja Next System -järjestelmän ansiosta Todl Next kiinnittyy autoon yhdellä napsautuksella.

Nuna Next System järjestelmä

Nuna Next System tuo yhteen neljä eri tuotetta saman järjestelmän ympärille. Next System järjestelmän avulla voit käyttää Next base jalustaa vastasyntyneestä lähtien noin neljään ikävuoteen saakka!

Nuna Next Base jalustaan voidaan kiinnittää

 • Cari Next Vaunukoppa-turvakaukalo.
 • Pipa Next Turvakaukalo.
 • Arra Next Turvakaukalo.
 • Todl Next Turvaistuin.

 

Lisätiedot
Valmistaja Nuna
Suositusikä n. 6 kk (40 cm) - n. 4 vuotta (19kg / 105 cm).
Paino 14.600000
Mitat Kasvot menosuuntaan: 66 x 46 x 56 (S x L x K). Selkämenosuuntaan: 72 x 46 x 50 (S x L x K).
Takuuaika 24 kk.
Isofix Kyllä (lisävarusteilla)
Istumasuunta Käännettävä
Turvaistuin hyväksyntä i-Size R129/03.
Testit ADAC 05/2022: Todl Next + Base Next (lisävaruste), Kokonaisarvosana 2,3 (”HYVÄ”)
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nuna Todl Next i-Size Turvaistuin (40-105cm)
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Lahjakortti ja muut ihanat lahjat lapselle - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab