Nyt ilmainen toimitus yli 25€ tilauksiin ja kotiinkuljetus vain 10€!

Nuna Myti i-Size Turvaistuin (76-150cm)

Nuna Myti i-Size Turvaistuin (76-150cm)

Alkaen 419,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
NUMYTB

Red Dot: Award 2019 Winner

Nuna Myti turvaistuin täyttää uusimman i-Size turvaistuinstandardin ja soveltuu käytettäväksi 9kg lähtien jopa 12 vuotiaaksi saakka, ensin turvaistuimen omilla 5-pistevaljailla ja sen jälkeen auton omilla 3-pisteturvavöillä.

Pitkäikäistä turvallisuutta

Nuna Myti turvaistuin täyttää uusimman i-Size turvaistuinstandardin ja soveltuu käytettäväksi 9 kg lähtien jopa 12 vuotiaaksi saakka - ensin turvaistuimen 5-pistevaljailla ja tämän jälkeen auton omilla 3-pisteturvavöillä. Matkan aikana säädettävä 3-asentoinen kallistus ja lapsen kasvuun mukautuvat korkeussäädöt – tämä on ainoa turvaistuinistuin jonka tarvitsette.

Hyväksytty 76 – 150 cm (15 kk – 12 vuotta, Ryhmä 1-2-3, 9-36 kg, i-Size 129/02).

Asennus, kasvot menosuuntaan:

  • Isofix + Top Tether yläkiinnitys + viisipistevaljaat: 76-105 cm / 9 – 19,5 kg (15 kk – 4 vuotta).
  • Isofix + Top Tether yläkiinnitys + Kolmipisteturvavyö: 100-150 cm / 15 – 36 kg (noin 3 – 12 vuotta)*
  • Top Tether yläkiinnitys + Kolmipisteturvavyö: 100-150 cm / 15 – 36 kg (noin 3 – 12 vuotta)*

Keskeiset ominaisuudet

i-Size turvaistuinstandardin mukaan hyväksytty turvaistuin soveltuu jopa 12 vuotiaaksi saakka ja siinä voidaan käyttää turvaistuimen omia viisipistevaljaita jopa 19,5 kg painoon saakka.

2D growth™ -järjestelmän ansiosta turvaistuin muuntuu lapsen kehityksen mukaan – järjestelmässä yhtäaikainen säätö päätuen kanssa, joten istuimen leveys ja korkeus säätyy samanaikaisesti. Järjestelmä on säädettävissä yhdellä kädellä ja päätuessa on yhdeksän eri korkeutta. Viisipistevaljaita ei tarvitse poistaa kun siirrytään käyttämään auton kolmipisteturvavöitä, vaan niitä säilytetään istuimen sisällä.

True lock™ -kiinnitys, yhdeksään asentoon säätyvät ISOFIX -kiinnikkeet takaavat moneen eri istuimeen sopivan erittäin tukevan ja turvallisen kiinnityksen.

Istuin on kauttaaltaan turvallisesti sivutörmäyssuojattu, Nunan SIP system -järjestelmä koostuu EPS materiaalista joka on suunniteltu absorboimaan törmäysvoimasta aiheutuvaa energiaa. Patentoitu Tailor tech ™ -muistivaahto tekevät istuimesta mukavan, samalla tarjoten parasta mahdollista sivutörmäyssuojaa. Korkealaatuisen muoviosat ja lisäteräsvahvistukset tekevät turvaistuimen rungosta todella kestävän ja turvallisen, tarjoten parasta mahdollista suojaa.

*Käytettäessä korkeuksissa välillä 135cm-150cm, turvaistuin ei välttämättä sovi kaikkiin ajoneuvoihin, koska ajoneuvon katto saattaa laskea sivuilta. Turvaistuin ei välttämättä sovi kaikkiin hyväksyttyihin ajoneuvoihin, kun käytetään joissain näissä korkeuksissa.

Lisätiedot
Valmistaja Nuna
Suositusikä 15 kk - 12 vuotta (i-Size 129/02, 9-36kg, 76-150cm).
Paino 13.000000
Mitat Korkeus 64,9 - 82 cm, Leveys 51 - 55 cm, Syvyys 53,4 cm.
Takuuaika 24 kk.
Isofix-kiinnitys Kyllä
Istumasuunta Kasvot menosuuntaan
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nuna Myti i-Size Turvaistuin (76-150cm)
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Cybex by DJ Khaled erikoismallisto - Vaunu-aitta Bugaboo Lynx lastenvaunut - Vaunu-aittaCopyright © 2021 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab