Nuna Myti i-Size Turvaistuin (76-150cm)

Nuna Myti i-Size Turvaistuin (76-150cm)

Alkaen 419,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
NUMYTB

Red Dot: Award 2019 Winner

Nuna Myti turvaistuin täyttää uusimman i-Size turvaistuinstandardin ja soveltuu käytettäväksi 9kg lähtien jopa 12 vuotiaaksi saakka, ensin turvaistuimen omilla 5-pistevaljailla ja sen jälkeen auton omilla 3-pisteturvavöillä.

Pitkäikäistä turvallisuutta

Nuna Myti turvaistuin täyttää uusimman i-Size turvaistuinstandardin ja soveltuu käytettäväksi 9 kg lähtien jopa 12 vuotiaaksi saakka - ensin turvaistuimen 5-pistevaljailla ja tämän jälkeen auton omilla 3-pisteturvavöillä. Matkan aikana säädettävä 3-asentoinen kallistus ja lapsen kasvuun mukautuvat korkeussäädöt – tämä on ainoa turvaistuinistuin jonka tarvitsette.

Hyväksytty 76 – 150 cm (15 kk – 12 vuotta, Ryhmä 1-2-3, 9-36 kg, i-Size 129/02).

Asennus, kasvot menosuuntaan:

  • Isofix + Top Tether yläkiinnitys + viisipistevaljaat: 76-105 cm / 9 – 19,5 kg (15 kk – 4 vuotta).
  • Isofix + Top Tether yläkiinnitys + Kolmipisteturvavyö: 100-150 cm / 15 – 36 kg (noin 3 – 12 vuotta)*
  • Top Tether yläkiinnitys + Kolmipisteturvavyö: 100-150 cm / 15 – 36 kg (noin 3 – 12 vuotta)*

Keskeiset ominaisuudet

i-Size turvaistuinstandardin mukaan hyväksytty turvaistuin soveltuu jopa 12 vuotiaaksi saakka ja siinä voidaan käyttää turvaistuimen omia viisipistevaljaita jopa 19,5 kg painoon saakka.

2D growth™ -järjestelmän ansiosta turvaistuin muuntuu lapsen kehityksen mukaan – järjestelmässä yhtäaikainen säätö päätuen kanssa, joten istuimen leveys ja korkeus säätyy samanaikaisesti. Järjestelmä on säädettävissä yhdellä kädellä ja päätuessa on yhdeksän eri korkeutta. Viisipistevaljaita ei tarvitse poistaa kun siirrytään käyttämään auton kolmipisteturvavöitä, vaan niitä säilytetään istuimen sisällä.

True lock™ -kiinnitys, yhdeksään asentoon säätyvät ISOFIX -kiinnikkeet takaavat moneen eri istuimeen sopivan erittäin tukevan ja turvallisen kiinnityksen.

Istuin on kauttaaltaan turvallisesti sivutörmäyssuojattu, Nunan SIP system -järjestelmä koostuu EPS materiaalista joka on suunniteltu absorboimaan törmäysvoimasta aiheutuvaa energiaa. Patentoitu Tailor tech ™ -muistivaahto tekevät istuimesta mukavan, samalla tarjoten parasta mahdollista sivutörmäyssuojaa. Korkealaatuisen muoviosat ja lisäteräsvahvistukset tekevät turvaistuimen rungosta todella kestävän ja turvallisen, tarjoten parasta mahdollista suojaa.

*Käytettäessä korkeuksissa välillä 135cm-150cm, turvaistuin ei välttämättä sovi kaikkiin ajoneuvoihin, koska ajoneuvon katto saattaa laskea sivuilta. Turvaistuin ei välttämättä sovi kaikkiin hyväksyttyihin ajoneuvoihin, kun käytetään joissain näissä korkeuksissa.

Lisätiedot
Valmistaja Nuna
Suositusikä 15 kk - 12 vuotta (i-Size 129/02, 9-36kg, 76-150cm).
Paino 13.000000
Mitat Korkeus 64,9 - 82 cm, Leveys 51 - 55 cm, Syvyys 53,4 cm.
Takuuaika 24 kk.
Isofix-kiinnitys Kyllä
Istumasuunta Kasvot menosuuntaan
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nuna Myti i-Size Turvaistuin (76-150cm)
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Elvie Sähkörintapumppu - Vaunu-aitta Silver Cross Dream - Turvallisin koskaan testattu turvakaukalo - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab