Nuna Base Next jalusta

289,00 €
TILAPÄISESTI LOPPU.
Tilataan varastoon, arvio 2-30 arkipäivää.
Tuotenumero
C1422

Ensimmäisestä matkasta seuraavaan seikkailuun!

Vapaus mennä minne tahansa. Nuna Base Next tekee matkanteosta todella helppoa ja vaivatonta, mutta ennen kaikkea täydellisen turvallista! Nuna Pipa Next turvakaukalo (myydään erikseen) ja Nuna Next base saavutti arvosanan ”HYVÄ” (Good 1.6) riippumattomassa ADAC turvaistuintesissä 05/2020, tehden siitä todellisen testimenestyjän!

Ensimmäisestä matkasta seuraavaan seikkailuun!

Vapaus mennä minne tahansa. Nuna Base Next tekee matkanteosta todella helppoa ja vaivatonta, mutta ennen kaikkea täydellisen turvallista! Nuna Pipa Next turvakaukalo (myydään erikseen) ja Nuna Base Next saavutti arvosanan ”HYVÄ” (Good 1.6) riippumattomassa ADAC turvaistuintesissä 05/2020, tehden siitä todellisen testimenestyjän!

Hyväksytty

 • Käyttöikä: Vastasyntyneestä noin 15 kk ikäiseksi (40 - 83cm / 13kg).
 • Kiinnitys, isofix: i-Size ECE R129 – Käytetään yhdessä Nuna Pipa Next turvakaukalon kanssa (myydään erikseen).

Base Next tarjoaa yksinkertaisen ja helpon, mutta ehdottoman turvallisen kiinnitystavan autoon. Jalusta kääntyy 360 astetta ja siinä on sisäänrakennettu sivutörmäyssuoja parasta mahdollista turvallisuutta varten.

Keskeiset ominaisuudet

 • Jalustassa sisäänrakennettu turvallisuutta parantavat sivutörmäyssuojat.
 • True lock™ Isofix alustan kiinnitys, tekee asennuksesta ja käytöstä nopeaa, vaivatonta ja turvallista Isofix -kiinnikeitä hyödyntäen.
 • Nuna Pipa Next Base Isofix alustassa on laajasti säädettävät Isofix kiinnikkeet takaavat tukevan kiinnityksen.
 • 360 asteen kääntäminen ja helppo yhden napautuksen turvaistuimen kiinnitys.
 • Väri-indikaattorit kertovat oikeasta ja turvallisesta asennuksesta.
 • Red Dot Product Design voittaja 2020
 • Monipuolinen 13-asentoinen ISOFIX -kiinnitys varmistaa tukevan kiinnityksen ja hyvän sopivuuden auton istuimeen.
 • Korkealaatuiset, iskuvoimaa absorboivat muoviosat vähentävät vauvaan kohdistuvaa voimaa mahdollisessa törmäystilanteessa.

Nuna Next System järjestelmä

Nuna Base Next on osa Nuna Next system järjestelmää, joka tarjoaa todella monipuolisen ja pitkäikäisen kuljetusratkaisun. Nuna Next System tuo yhteen neljä eri tuotetta saman järjestelmän ympärille. Next System järjestelmän avulla voit käyttää Next base jalustaa vastasyntyneestä lähtien noin neljään ikävuoteen saakka!

Nuna Next Base jalustaan voidaan kiinnittää

 • Cari Next Vaunukoppa-turvakaukalo.
 • Pipa Next Turvakaukalo.
 • Arra Next Turvakaukalo.
 • Todl Next Turvaistuin.
Lisätiedot
Valmistaja Nuna
Väri Musta
Suositusikä Turvakaukalon kanssa: Syntymästä - n. 15 kk (40 - 83 cm/13 kg). Turvaistuimen kanssa: 6 kk (40 cm) - n. 4 vuotta (19kg / 105 cm).
Paino 7.000000
Takuuaika 24 kk.
Isofix Kyllä
Turvaistuin hyväksyntä i-Size ECE R129.
Yhteensopivuus Cari Next Vaunukoppa-turvakaukalo. Pipa Next Turvakaukalo. Arra Next Turvakaukalo. Todl Next Turvaistuin.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nuna Base Next jalusta
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Varastonsiivous käynnissä, tuotteita jopa -60% - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab