NUK Nature Sense Tuttipullo 260ml, Temperature control

NUK Nature Sense Tuttipullo 260ml, Temperature control

12,50 €
VARASTOSSA.
Saatavilla 2-5 arkipäivässä.
Tuotenumero
H772

Luontoa ei voi korvata mutta siitä voi ottaa mallia ja juuri siitä syystä NUK on kehittänyt tuttipullon, joka tarjoaa vauvoille kokonaisvaltaisesti luonnollisen tunteen juodessaan.

NUK Nature Sense tuttipullossa on kätevä Temperature Control -ominaisuus, joka kertoo sisällön lämpötilan. Tuttipullon mitta-asteikko muuttuu valkoiseksi, mikäli sisältö on liian kuuma. Tarkista lämpötila aina ennen syöttämistä

Luontoa ei voi korvata mutta siitä voi ottaa mallia ja juuri siitä syystä NUK on kehittänyt tuttipullon, joka tarjoaa vauvoille kokonaisvaltaisesti luonnollisen tunteen juodessaan.

NUK Nature Sense tuttipullossa on kätevä Temperature Control -ominaisuus, joka kertoo sisällön lämpötilan. Tuttipullon mitta-asteikko muuttuu valkoiseksi, mikäli sisältö on liian kuuma. Tarkista lämpötila aina ennen syöttämistä

NUK pullotutin erityisiin ominaisuuksiin kuuluu tutissa olevat useat pienet aukot, jotka ovat mallinnettu äidin rinnan maitokanavien mukaan ja tekee juomisesta vauvalle tutun tuntuista, mutta ennen kaikkea luonnolliselta.

NUK Nature Sense Pullotutti on kehitetty muistuttamaan mahdollisimman paljon äidin rintaa. Se on ihanteellinen ratkaisu silloin, kun imetys ei syystä tai toisesta ole mahdollista, tai kun pienokainen on siirtymässä rintaruokinnasta pulloruokintaan. Ekstra leveä pullotutti antaa vauvan juoda luonnollisesti ja innovatiivinen anti-koliikki venttiili minimoi ilman nielemisestä aiheutuvaa koliikkia ja vatsavaivoja. Pullotutin pää on myös luonnollisen pehmeä ja joustava ja muovautuu vauvan suussa kuin oikea nännikin.

NUK Nature Sense Pullo on valmistettu korkealaatuisesta muovista (PP), on BPA-vapaa ja kestävä. Ekstra leveän pullonkaulan ansiosta pullon täyttäminen ja peseminen on helppoa ja nopeaa. Suojakorkki painaa pullotutin aukot kiinni ja estää vuodot maidonkorviketta sekoitettaessa ja liikenteessä.

Keskeiset ominaisuudet

  • Useita pieniä aukkoja luo luonnollisen ja tasaisen virtauksen.
  • Leveä ja joustava pullotutti muistuttaa äidin rintaa.
  • Kätevä mitta-asteikko joka vaihtaa väriä valkoiseksi mikäli sisältö on liian kuuma.
  • Innovatiivinen anti-koliikki venttiili auttaa estämään ilman nielemisen.
  • Korkealaatuisesta polypropyleenistä (PP) valmistettu pullo on kestävästä ja BPA-vapaa, tilavuus 150ml.
  • Lapsille 6-18kk, M koko (soveltuu maidonkorvikkeelle).

Paras tuttipullo

NUK pitää Nature Sense Tuttipulloa parhaana pullonaan ja testi tuloksien* mukaan myös vauvat ja vanhemmat ovat samaa mieltä; 92% vauvoista hyväksyi luonnollisen näköisen pullotutin, 99% äideistä suosittelisi Nature Sense sarhaa muille, ja 98% äideistä vahvisti, että pienet juoma-aukot luovat luonnollisen juomakokemuksen.

* Itsenäinen tutkimus Saksassa 2016

Lisätiedot
Valmistaja Nuk
Väri Valkoinen
Suositusikä 6-18 kk.
Materiaali Pullo: polypropyleeni (PP). Tutti: Silikonia.
Paino 0.000000
Mitat 260 ml.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:NUK Nature Sense Tuttipullo 260ml, Temperature control
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Lahjakortti ja muut ihanat lahjat lapselle - Vaunu-aitta Cybex Mios lasterattaat - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab