NUK Nature Sense pullotutti 2kpl, 6-18kk (M-koko)

NUK Nature Sense pullotutti 2kpl, 6-18kk (M-koko)

6,90 €
Varastossa
Tuotekoodi
H538

Suositusikä 6-18 kk, M -koko (6 aukkoa, soveltuu äidinmaitokorvikkeelle ja hieman paksummille nesteille).

Rintaruokinnasta siirtyminen pulloruokintaa voi usein olla hyvinkin haastava tilanne.Tästä syystä siirtymisen pitää olla mahdollisimman helppo ja luonnollinen. NUK on tästä syystä kehittänyt luonnon inspiroiman pullotutuin, joka on muistuttaa äidin rintaa enemmän kuin koskaan ennen: NUK Nature Sense Pullotutti.

Rintaruokinnasta siirtyminen pulloruokintaa voi usein olla hyvinkin haastava tilanne. Tästä syystä siirtymisen pitää olla mahdollisimman helppo ja luonnollinen. NUK on tästä syystä kehittänyt luonnon inspiroiman pullotutuin, joka on muistuttaa äidin rintaa enemmän kuin koskaan ennen:

NUK Nature Sense Pullotutti

Innovatiivisessa uudessa pullotutissa on monta aukkoa yhden sijaan, jonka ansiosta nesteen virtaus on vauvalle tasaista ja luonnollista. Tällä tavoin pienokaisella on täysin turvallinen olo ja hän hyväksyy pullon helpommin.

Monilla vauvoilla on vaikeuksia tottua pulloon riippumatta siitä, käytetäänkö pulloa satunnaisesti vai onko siihen siirrytty kokonaan. Tähän ongelmaan apua antaa NUK Nature Sense pullotutti, sen useat pienet reiät on mallinnettu äidin rinnan maitokanavien mukaan tasaisen ja luonnollisen virtauksen takaamiseksi ja ekstra leveä reunus luo luonnollisen pinnan johon vauva voi tarttua. Innovatiivinen anti-koliikki venttiili tekee juomisen yhtä helpoksi kuin rinnasta ilman tarvetta tauoille, joka ehkäisee vauvaa nielemästä ilmaa. Pullotutin pää on myös luonnollisen pehmeä, joustava ja muovautuu vauvan suussa kuin oikea nännikin.

NUK Nature Sense pullotutin keskeiset ominaisuudet

  • Suositusikä 6-18 kk, M -koko (6 aukkoa, soveltuu äidinmaitokorvikkeelle ja hieman paksummille nesteille).
  • Pullotutissa useita pieniä aukkoja, jotka luovat tasaisen ja luonnollisen virtauksen.
  • Leveä, joustava ja pehmeä pullotutti muistuttaa äidin rintaa.
  • Innovatiivinen anti-colic -venttiili ehkäisee ilman nielemisen ja näin vähentää koliikkia.

Yhteensopivuus

  • NUK Nature Sense tuttipullot ja tuti ovat vain yhteensopivia keskenään ja eivät sovi yhteen muihin NUK tuotteisiin.
Lisätiedot
Valmistaja Nuk
Väri Ei väriä
Suositusikä 6-18 kk (Soveltuu hieman paksummille nesteille, äidinmaitokorvike).
Materiaali Silikoni.
Paino 0.050000
Mitat 2 kpl.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:NUK Nature Sense pullotutti 2kpl, 6-18kk (M-koko)
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Franck&Fisher - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab