Mutsy Nio Rattaat

Alkaen 667,00 €

TILAPÄISESTI LOPPU. EI TÄLLÄ HETKELLÄ TILATTAVISSA.
Tuotekoodi
MUNIOSTR

TULOARVIO HUHTIKUU-TOUKOKUU.

Monipuolinen ja mukava! Mutsy Nion kanssa on helppo lähteä minne tahansa – suunnittelussa on huomioitu niin työntäjän kuin matkustajan mukavuus.

Monipuolinen ja mukava!

Täydellinen vaihtoehto vanhemmille jotka haluavat vaihtoehtoja.

Mutsy Nion kanssa on helppo lähteä minne tahansa – suunnittelussa on huomioitu niin työntäjän kuin matkustajan mukavuus.

Mutsy Nio voidaan varustaa vastasyntyneelle täydellisesti sopivalla, kotoisalla vaunukopalla sekä sen runkoon on mahdollista kiinnittää useiden eri valmistajien turvakaukalomallit. Kääntyvä istuinosa on mahdollista kallistaa täyteen makuuasentoon ja se on varustettu säädettävällä jalkatuella, 5-pistevaljailla, etukaarella sekä suurikokoisella kuomulla jossa integroitu aurinkolippa. Erittäin kevyt mutta kuitenkin vankka runko ja suuret pyörät sekä mukava jousitus tekevät liikkumisesta vaivatonta kulkipa polku minne tahansa.

Kohokohdat

 • Voidaan taittaa pieneen kokoon istuinosan kanssa, nopeaa ja vaivatonta.
 • Täydellisesti säädettävä, täyteen makuuasentoon kallistuva selkänoja ja jalkatuki pitävä huolen siitä että pienokaisella on aina mukava olla.
 • Voidaan varustaa vaunukopalla tai turvakaukalolla.

Mukavuus

Käännettävä istuinosa on suunniteltu pienokaisen mukavuutta silmällä pitäen. Se on säädettävissä istuima-asennosta, täyteen makuuasentoon, jonka ansiosta lapsi istuu tai nukkuu aina ergonomisessa asennossa. Suurikokoinen kuomu on varustettu integroidulla aurinkolipalla, joten se tarjoaa erinomaisen suojan myös auringon haitallisia säteitä vastaan.

Vaunukoppa (lisävaruste) asennetaan hieman istuinosaa korkeampaan kohtaan runkoa, joten vauvasi on aina lähempänä sinua ja hänen nostaminen vaunukopasta ei rastia selkääsi. Korkeussäädettävän työntöaisan ansiosta saadaan ergonominen työntöasento eri pituisille vanhemmille. Kevyt runko tekee rattaiden hallittavuudesta sekä kantamisesta erittäin helppoa.

Monipuolisuus

Mutsu Nion runko voidaan taittaa erittäin kompaktiin pakettiin istuinosan kanssa. Kevyt ja kompakti paketti on erittäin helppo siirtää, kantaa ja säilyttää. Mikäli tarvitset vielä enemmän tilaa esim. auton tavaratilassa, voidaan pyörät nopeasti irrottaa pikakiinnityksellä. Suurikokoisessa tavarakorissa kuljetat mukana kaiken tarvittavan. Lisävarusteena ostettavilla adapterille voidaan Mutsy Nion runkoon kiinnittää Maxi-Cosin sekä Cybexin turvakaukalot.

Tekniset tiedot

Mitat & paino

 • Runko + istuinosa, kokoon taitettuna: 76 x 57 x 41 cm.
 • Runko + istuinosa, kokoon taitettuna (pyörät irrotettuna): 72 x 57 x 21 cm.
 • Leveys 57 cm.
 • Runko, paino 8,4 kg.
 • Istuinosa, paino 4 kg.
 • TYöntöaisan korkeus 99 - 109 cm.

Suositusikä

 • n. 6 kk - 3 vuotta+.
 • 0 kk+ vaunukopalla (myydään erikseen) tai turvakaukalolla (myydään erikseen).

Lisätiedot

Lisätiedot
Valmistaja Mutsy
Suositusikä n. 6 kk - 3 vuotta+. 0 kk+ vaunukopalla (myydään erikseen) tai turvakaukalolla (myydään erikseen).
Materiaali Alumiinirunko.
Mitat Kokoontaitettuna: 76 x 57 x 41 cm, leveys 57 cm.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mutsy Nio Rattaat
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Julbo aurinkolasit vähintään -10% - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab