Medela Swing Sähkörintapumppu + Alma Syöttöratkaisu

Medela Swing Sähkörintapumppu + Alma Syöttöratkaisu

Tarjoushinta 159,00 € Normaali hinta 190,50 €
Varastossa
Tuotekoodi
H27
Sähkökäyttöinen 2-vaiheinen rintapumppu - mukava. hiljainen. tehokas. Palkittu sähkökäyttöinen rintapumppu Swing on ihanteellinen naisille, jotka etsivät moderneja ja tehokkaita ratkaisuja.

Sähkökäyttöinen 2-vaiheinen rintapumppu - mukava. hiljainen. tehokas.

Palkittu sähkökäyttöinen rintapumppu Swing on ihanteellinen naisille, jotka etsivät moderneja ja tehokkaita ratkaisuja. Medelan kehittämä 2-Phase Expression Technology, yksilöllisesti säädettävä tyhjiö ja hiljainen toiminta takaavat mukavuuden ja tekevät tästä pumpusta ihanteellisen tiheään maidon keräämiseen.

Se on helppo kantaa mukana, toimii joko paristolla tai verkkovirralla, on helppo käsitellä ja puhdistaa sekä säästää aikaa ja tuo joustavuutta.

Kun haluat upean rintaruokintakokemuksen.

Maailmanlaajuisena johtajana Medelan todisteisiin perustuva lapsen luonnollisen imemiskäyttäytymisen painottaminen on tuonut mukanaan kaksi keksintöä: 2-Phase Expressionin ja Alman.

2-Phase Expression jäljittelee lapsen luonnollista imurytmiä suuremman maitomäärän lypsäämiseksi lyhyemmässä ajassa. Lyhyitä, stimuloivia liikkeitä seuraavat pidemmät ja intensiivisemmät liikkeet, jotka saavat maidon valumaan optimaalisesti. Ainutlaatuinen syöttöratkaisu rintamaidolle, Alma, tarjoaa lapselle mahdollisuuden pitää taukoa ja hengittää säännöllisesti säilyttäen luontaisesti oppimansa imemistavan.

Uusi ratkaisu, joka edistää rintaruokinnan äidin ja lapsen välille luomaa ainutlaatuista sidettä.

Turvallinen

Kaikki materiaalit jotka ovat kosketuksissa rintamaidon kanssa, ovat BPA-vapaita.

Sisältää

  • 1 kpl Medela Swing -rintapumppu (sis. pullo)
  • 1 kpl Medela Alma Syöttöratkaisu
  • 1 kpl Verkkovirtamuunnin
  • 1 kpl Säilytyspussi
  • 1 kpl Kantohihna
Lisätiedot
Valmistaja Medela
Väri Ei väriä
Suositusikä 0 kk+, Imetys.
Materiaali Silikoni, muovi.
Paino 0.9500
Mitat -
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Medela Swing Sähkörintapumppu + Alma Syöttöratkaisu
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Zazu yövalot - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab