Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Turvaistuin (67-105cm)

Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Turvaistuin (67-105cm)

VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
MCPSIS

Maxi-Cosi Pearl Smart tarjoaa nimensä mukaisesti turvallisuutta järkevään hintaan. Pearl Smart turvaistuimen kohdalla ei kuitenkaan ole tingitty turvallisuudesta tai mukavuudesta, istuin voidaan kallistaa neljään eri asentoon tehden pidemmästäkin matkasta mukavaa ja leppoisaa.

Huom! Pearl Smart turvaistuin asennetaan aina yhteensopivan Maxi-Cosi -alustan kanssa (lue lisää tuotetiedoista).

Huippulaatua ja parasta mahdollista turvallisuutta järkihintaan!

Maxi-Cosi Pearl Smart turvaistuinta käytetään aina isofix alustan kanssa.

Hyväksytty

  • n. 6kk - 4 vuotta, i-Size R129 -merkitty (67 - 105 cm).
  • Selkä tai kasvot menosuuntaan, kiinnitys ainoastaan Maxi-Cosi 2WayFix, Familyfix One tai 3WayFix alustan kanssa (myydään erikseen).
  • Tarkista yhteensopivuus autosi kanssa valmistajan sivuilta: www.maxi-cosi.com

Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size turvaistuin soveltuu lapsille noin puolen vuoden iästä lähtien, aina noin neljään ikävuoteen saakka.

Pearl Smart on isoveljensä, Pearl Pro, turvaistuimen tavoin asennettavissa joko selkä tai kasvot menosuuntaan. Turvaistuin asennetaan aina yhteensopivan Maxi-Cosi -alustan kanssa.

Pearl Pro turvaistuimeen verrattuna, tarjoaa Pearl Smart nimensä mukaisesti turvallisuutta järkevään hintaan. Pearl Smart turvaistuimen kohdalla ei kuitenkaan ole tingitty turvallisuudesta tai mukavuudesta, istuin voidaan kallistaa neljään eri asentoon tehden pidemmästäkin matkasta mukavaa ja leppoisaa.

Pearl Smart on loistava valinta, jos Pearl Pro mallista löytyvät hienoukset eivät ominaisuuslistan kärjessä, vaan nimenomaan helppokäyttöisyys, laatu ja tietenkin turvallisuus – edulliseen hintaa.

Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size on yhteensopiva Maxi-Cosi 3wayFix, 2wayFix ja FamilyFix One i-Size alustojen kanssa (lisävaruste, myydään erikseen).

 

Lisätiedot
Valmistaja Maxi-Cosi
Suositusikä n. 6 kk (67 cm)- 4 vuotta (18,5kg / 105 cm).
Paino 6.9000
Mitat 47,5 x 50-59,5 x 61 (L x K x S)
Takuuaika 24kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Turvaistuin (67-105cm)
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Zazu yövalot - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab