Maxi-Cosi Tinca i-Size Turvakaukalo (Syntymä - 75cm)

Maxi-Cosi Tinca i-Size Turvakaukalo (Syntymä - 75cm)

Alkaen 189,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
MCTST

Turvakaukalo joka sopii kaikille!

Turvallisuuteen ei tule suhtautua kevyesti, mutta se ei tarkoita että turvakaukalo ei voisi olla sitä. Painaen ainoastaan 3.2 kg, Maxi-Cosi Tinca on i-Size hyväksytty turvakaukalo joka ei ainoastaan ole suunniteltu vauvan mukavuutta ajatellen, vaan myös vanhempien käyttömukavuutta silmällä pitäen.

Kevyttä i-Size turvallisuutta

Turvallisuuteen ei tule suhtautua kevyesti, mutta se ei tarkoita että turvakaukalo ei voisi olla sitä. Painaen ainoastaan 3.2 kg, Maxi-Cosi Tinca on i-Size hyväksytty turvakaukalo joka ei ainoastaan ole suunniteltu vauvan mukavuutta ajatellen, vaan myös vanhempien käyttömukavuutta silmällä pitäen.

Hyväksytty

  • Käyttöikä: Vastasyntyneestä noin 12 kk ikäiseksi (45 - 75cm / 12kg).
  • Kiinnitys, isofix: i-Size ECE R129 - Kiinnitys Maxi-Cosi FamilyFix2 -alustan kanssa (myydään erikseen).
  • Kiinnitys, turvavyö: ECE R44 - Kiinnitys selkä menosuuntaan auton omilla 3-pisteturvavöillä.

Olittepa liikenteessä kävellen tai autolla, Tinca sopii kaikkiin tilanteisiin. Tämä kevyt turvakaukalo on erittäin vaivaton kantaa, mutta kuitenkin mukava ja turvallinen vauvallesi, kiitos vastasyntyneen tukityynyn joka on varustettu mukavalla päätyynyllä.

Maxi-Cosi Tinca turvakaukalo on mahdollista asentaa lähes kaikkiin autoihin, joten jos matkustat eri autoilla tai taksille, sinun ei tarvitse huolehtia turvakaukalon turvallisesta kiinnityksestä. Turvakaukalo voidaan kiinnittää joko auton omilla 3-pisteturvavöillä tai hyödyntäen auton standardinmukaisia ISOFIX-kiinnikkeitä. Mikäli Tinca turvakaukalo kiinnitetään ISOFIX -kiinnikeitä hyödyntäen, tarvitaan myös erillinen ISOFIX alusta (lisävaruste) johon turvakaukalo kiinnitetään. Turvakaukalo kiinnittyy alustaan napsautuksella ja alustan väriosoittimet kertova oikeasta ja turvallisesta asennuksesta.

Tinca on myösvarustettu suurella UV-sujatulla kuomulla, joka voidaan kätevästi kääntää pois tieltä jos sille ei ole tarvetta. Pehmustetut ja helppokäyttöiset 3-pistevaljaat. Kankaat ovat mahdollista irrottaa pesua varten.

Maxi-Cosi Tinca turvakaukalo on myös mahdollista kiinnittää Maxi-Cosin, sekä monen muun valmistajan lastenvaunuihin adapterilla (lisävaruste), jolloin liikkuminen luonnistuu entistäkin helpommin.

Turvallisuus

Maxi-Cosi Tinca turvakaukalo on i-Size hyväksytty, tarkoittaen että matkanteko on mahdollista tehdä vauvasi turvallisuuden kannalta parhaalla mahdollisella tavalla selkä menosuuntaan. Selkä menosuuntaan matkustaminen suojaa pienen lapsen selkää ja niskaa mahdollisessa törmäystilanteessa. Vastasyntyneen tyyny tarjoaa tukea ja mukavuutta pienelle vauvalle. Tinca turvakaukalon rakenne ja materiaalit ovat suunniteltu absorboimaan törmäyksen aiheuttamaa voimaa, tarjoten loistavan sivutörmäyssuojan pienokaiselle.

Lisätiedot
Valmistaja Maxi-Cosi
Suositusikä Syntymästä - n. 12 kk (45 - 75 cm/12 kg).
Paino 3.200000
Takuuaika 24 kk.
Isofix-kiinnitys Kyllä (lisävarusteilla)
Istumasuunta Selkä menosuuntaan
Turvaistuin hyväksyntä Isofixkiinnitys: i-Size ECE R129. Turvavyökiinnitys: ECE R44/04.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Maxi-Cosi Tinca i-Size Turvakaukalo (Syntymä - 75cm)
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Elvie Sähkörintapumppu - Vaunu-aitta Silver Cross Dream - Turvallisin koskaan testattu turvakaukalo - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab