Myymälä ja verkkokauppa - Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1964 - Vaunu-aitasta saat kaiken mitä pienokaisesi tarvitsee

(09) 679 065
verkkokauppa@vaunuaitta.fi

    Instagram - Vaunu-aitta    Twitter - Vaunu-aitta
 
 
 

Maxi-Cosi Rodifix Air Protect Turvavyöistuin 15-36kg

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Normaali hinta:

Maxi-Cosi RodiFix todella kasvaa lapsen mukana, sillä istuimen selkänojaa voidaan kasvattaa niin pituus- kuin leveyssuunnassakin.
mcrodifix

* Vaaditut tiedot

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Arvostelut
  • Toimitustavat

Maxi-Cosi RodiFix todella kasvaa lapsen mukana, sillä istuimen selkänojaa voidaan kasvattaa niin pituus- kuin leveyssuunnassakin.

Hyväksytty

  • Noin 3,5 - 12 vuotta (15-36kg). Kasvot menosuuntaan auton omilla 3-pisteturvavöillä.
  • Turvaistuin kiinnitetään autoon Isofix -kiinnikkeillä (istuinta voidaan myös käyttää ilman Isofix -kiinnikeitä).
  • Ryhmä 2/3, ECE R44/04 -merkitty

Mutkaton käytössä

RodiFix -istuimen selkänojan voi kallistaa käden käänteessä lepoasentoon, jotta lapsi voi viettää automatkat mahdollisimman mukavasti nukkuen.  Rodifix on myös erittäin kevyt, joten se on tarvittaessa helppo siirtää tarpeen vaatiessa autosta toiseen.

Helppo ja turvallinen kiinnitys

RodiFix kiinnitetään auton Isofix - kiinnikkeisiin, ja lapsi kiinnitetään auton 3-pisteturvavyön avulla. Kun turvaistuin on asennettu Isofix -kiinnikkeillä, ei sitä tarvitse erikseen kiinnittää silloin kun lapsi ei matkusta istuimessa. Auton olkavyö ohjataan uuden helppokäyttöisen vyönohjaimen läpi, jotta se kulkisi aina oikealla korkeudella lapsen hartian päältä. Myös turvavyön lukko on aina hyvin näkyvillä ja käyttäjän ulottuvilla.

Pääntuessa on käytetty AirProtect -sivutörmäyssuojia, eli ilmatäytteisiä tyynyjä jotka imevät itseensätörmäysenergiaa. Lisäksi ilmatyynyt lisäävät mukavuutta lapsen nojatessa päätään pääntukeen.

Paino

  • 6,6 kg
Lue lisää

Lisätiedot

Suositusikä 3.5 - 12 vuotta (Ryhmät 2-3, 15-36 kg.)
Materiaali Ei
Mitat Ei
Paino 6.6000

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Maxi-Cosi Rodifix Air Protect Turvavyöistuin 15-36kg

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvosana

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille! - Vaunu-aitta


Ilmainen toimitus!

 

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset SmartPOST Pakettiautomaatin tai Posti Economyn!Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 4,90€
Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. 

Kotiinkuljetus alk. 12,00€
Postin toimitus yritys- ja kotiosoitteeseen tai postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Tutustu vaihtoehtoihin täältä.
Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti yksi - viisi (1-5) arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.Liittyvät tuotteet