Kietla Diabola Aurinkolasit 0-1 vuotta

Kietla Diabola Aurinkolasit 0-1 vuotta

Alkaen 29,90 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Tuotekoodi
KTL012

Patentoitu muotoilu – kaksi kokoa yhdessä 0-6kk ja 6-12kk!

KiETLA Aurinkolasit lapsille suojaa lapsen herkät silmät auringon haitallisilta UV-säteiltä. Kietla aurinkolasit ovat 100% kierrätettävät, särkymättömät ja niissä on 100% UV-suodatus sekä ovat 100% turvalliset lapsellesi.

KiETLA Aurinkolasit lapsille

On äärimmäisen tärkeätä suojat lasten silmät auringon haitallisilta UV –säteiltä.

Kaikki ovat yleisesti tietoisia auringon UV –säteilyn haitoista, mutta mitä monet eivät tiedosta että UV –säteily on haitallista myös silmille. Voit suojata omat sekä pienokaisesi silmät aurinkolaseilla. Kuten lapset yleisestikin, ovat myös lasten silmät aikuisten silmiä herkempiä ulkoiselle ärsytykselle.

100% kierrätettävät

Turvalliset ja BPA-vapaat aurinkolasit ovat kokonaisuudessaan kierrätettävät. Sangat ovat valmistettu monipuolisesta elastomeerista, joka ei sisällä bisfenolia ta ftalaatteja.

100% särkymätön

Aurinkolasien sangat ovat valmistettu materiaalista jota on mahdollista taivuttaa kaikkiin suuntiin ja on taatusti mahdotonta saada särkymään. Naarmuuntumattomat linssit ovat niin ikään särkymättömät ja kestävä kovaakin käsittelyä.

100% UV-suodatus

Eurooppalaisen standardin mukainen, 4. luokan UV-suodatus tarjoaa maksimaalisen UV-suojan. Linssien korkeus (>30mm) antaa parhaan mahdollisen suojan silmille. Aurinkolasit ovat CE –merkitty.

100% turvallinen

Kehykset yhdessä osassa, ei ruuveja. Täten ei tukehtumisvaara, eikä varaa että lapsen iho jäisi puristuksiin sankojen saranoihin.

Pehmeät ja mukavat sangat

Pehmeä ja mukavat sangat jotka eivät paina vauvan herkkää ihoa nenän, korvien ja ohimoiden alueella.

Patentoitu muotoilu – kaksi kokoa yhdessä

Käännettävät aurinkolasit vauvalle. 0-6 kuukauden ikäiselle vauvalle jonka nenä ei ole vielä kehittynyt ja 6-12 kuukauden ikäiselle vauvalle jonka nenä on kehittynyt. Kun pienokainen lähenee 6 kuukauden ikää, voidaan aurinkolasit kääntää 180 astetta ja näin ollen käyttää samoja sankoja vielä 6 kuukautta lisää.

Lisätiedot
Valmistaja Kietla
Suositusikä 0-1 vuotta.
Materiaali Sangat: elastomeeri (BPA- ja ftalaatti -vapaa). 100% kierrätettävät materiaalit.
Paino 0.050000
Mitat Yksi koko.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kietla Diabola Aurinkolasit 0-1 vuotta
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

Franck&Fisher - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab