Joie i-Spin Grow Turvaistuin (40-125cm)

Joie i-Spin Grow Turvaistuin (40-125cm)

Alkaen 499,00 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
JIESPNG

Get grow ready!

Täydellinen turvakaukalon jälkeinen i-Size hyväksytty 360 ° kääntyvä turvaistuin lapsille 40-125 cm (25 kg tai n. 7 vuotta). Joie i-Spin Grown tarjoaa ensiluokkaista turvallisuutta ja täydellistä kasvuvaraa pienokaiselle.

Get grow ready!

Täydellinen turvakaukalon jälkeinen i-Size hyväksytty 360 ° kääntyvä turvaistuin lapsille 40-125 cm (25 kg tai n. 7 vuotta). Joie i-Spin Grown tarjoaa ensiluokkaista turvallisuutta ja täydellistä kasvuvaraa pienokaiselle.

Hyväksytty

 • Vastasyntyneestä noin 4-vuoteen asti (40 – 125 cm, enintään 25 kg/n. 7 vuotta). i-Size ECE R129/03.
 • Turvaistuimen asennus autoon Isofix- ja Top Tether -kiinnityksellä.
 • Selkä menosuuntaan, 5-pistevaljaat, vastastyntyneestä – 105 cm (18,5 kg/n. 4 vuotta).
 • Kasvot menosuuntaan, auton 3-pisteturvavyö, 100-125 cm (n. 3 – 7 vuotta).

Monipuolinen ja pitkäikäinen

Joie i-Spin Grow toimii ensin täydellisenä selkä menosuuntaan turvaistuimena vastasyntyneestä lähtien (18,5 kg asti) ja muuntuu lapsen kehityksen mukaan vanhemman lapsen kasvot menosuuntaan olevaksi turvaistuimeksi (25 kg/7 vuotta). Joie i-Spin Grow turvaistuin kääntyy vaivattomasti sivulle, jolloin lapsen nostaminen turvaistuimeen tai sieltä pois ottaminen on todella vaivatonta ja nopeaa. 360° kääntyminen tekee myös istuimen suunnan vaihtamisen erittäin helpoksi. Yhdellä kädellä toimiva Simple Swivel™ painike on sijoitettu juuri siihen kohtaan johon luonnostaankin asetat kätesi istuinta käännettäessä.

Ominaisuudet

 • Kertaluontoinen asennus autoon Isofix- ja Top Tether- kiinnikkeillä sekä selkä- että kasvot menosuuntaan käytettäessä.
 • Lisäteräsvahvistukset isofix -kiinnikkeissä ja kimpoamisestopalkissa varmistavat tukevan asennuksen.
 • 360° käänttöominaisuuden aniosta lapsen nostaminen istuimeen ja sieltä pois on todella helppoa.
 • Simple Swivel™ painike on intuitiivisesti sijoitettu ja tekee istuimen kääntämisestä vaivatonta.
 • VeriFit™ asennusteknologia vahvistaa sinulle äänillä ja valoilla oikeasta sekä turvallisesta asennuksesta.
 • Tri-Protect™ Pääntuki tarjoaa turvallisuutta kolmella eri suojakerroksella sivuilla, sisältäen myös patentoidun Intelli-Fit™ muistivaahtomuovin.
 • Irrotettava Guard Surround Safety™ -lisäsivutörmäyssuoja asennetaan oven puolelle tarjoamaan lisäturvaa sivutörmäyksessä.
 • 6-asentoinen kallistustoiminto on käytettävissä helposti myös matkanaikana ja toimii sekä selkä- että kasvot menosuuntaan.
 • Yhdellä kädellä säädettävä, Grow Together™ päätuen ja valjaiden säätöjärjestelmä siirtää niitä yhtäaikaisesti ylöspäin, eikä vaadi valjaiden irrottamista ja uudelleen pujottamista.
 • Mukana tuleva vastasyntyneen tyyny koostuu neljästä osasta, jotka poistetaan vaiheittain vauvan kasvaessa, näin tarjoten aina parhaan mahdollisen mukavuuden ja turvallisuuden.
 • Pehmustetut 5-pistevaljaat on helppo kiristää yhdellä vedolla. 5-pistevaljaat saa kätevästi piiloon istuimessa oleviin säilytyslokeroihin silloin kun istuinta käytetään vanhemman lapsen turvavyöistuimena.
 • Sisäänrakennetut ilmanvaihtoaukot pitävät lapsen mukavan viileänä ja kuivana.
 • Ihanan pehmeät materiaalit ovat helliä lapsen herkkää ihoa vasten. Kätevät magneettikiinnikkeet istuimen sivuilla jotka pitävät valjaat kätevästi pois teiltä kun lapsi nostetaan istuimeen.
Lisätiedot
Valmistaja Joie
Suositusikä Vastasyntyneestä noin 4-vuoteen asti (40 – 125 cm, enintään 25 kg/n. 7 vuotta).
Paino 14.450000
Mitat Selkä menosuuntaan 72.2-77.5 x 52 x 56.3-64.5 cm (S x L x K). Kasvot menosuuntaan 54.8-58.8 x 52 x 59.5-76 cm (S x L x K).
Takuuaika 24 kk.
Isofix-kiinnitys Kyllä
Istumasuunta Käännettävä
Turvaistuin hyväksyntä i-Size ECE R129/03.
Virtalähde 2 x AAA 1,5 V paristo (ääni-/väriosoittimia varten, ei sisälly pakkaukseen).
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Joie i-Spin Grow Turvaistuin (40-125cm)
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Uusi Stokke Xplory X - Vaunu-aitta Bugaboo stardust matkasänky - Vaunu-aittaCopyright © 2021 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab