Takuuhuollot

LASTENVAUNUJEN/-RATTAIDEN TAKUUKORJAUKSET

Vaunu-aitasta ostettuja vaunuja ja rattaita huollamme takuu-aikana sekä myös takuu-ajan päätyttyä korvausta vastaan.

Huollamme ainoastaan Vaunu-aitasta ostettuja vaunuja ja rattaita.

Jos havaitset vian, lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja toimita se huoltoon niin nopeasti kuin mahdollista. Toimita myös tuotteen mukana tullut takuutodistus. Takuutodistuksessa on käytävä ilmi merkki ja malli, ostopäivä ja ostopaikka. Takuukortti on oltava Vaunu-aitan vahvistama (esim. Vaunu-aitan leima ja/tai myyjän allekirjoitus).

Jotta voisimme huoltaa/korjata tuotteen se on luonnollisesti jätettävä huoltoon. Yleisesti, riippuen vian laadusta, huolto kestää noin 3-14 arkipäivää. Jos tuotteen korjaaminen kestää normaali-huoltoa kauemmin, ilmoitamme tästä erikseen asiakkaalle jolloin voimme tarjota laina-rattaita/-vaunuja huollon ajaksi käyttöön.

Aina kun jätät tuotteen huoltoon saat sitä vastaan Vaunu-aitan huoltopaperin. Huoltopaperista käy ilmi kaikki oleelliset huoltoon liittyvät tiedot kuten esim. yhteystiedot, huollon aukioloajat, millä asiakasnumerolla tuote on kirjattu jne. Ilmoitamme puhelimitse/tekstiviestillä kun huoltoon jätetty tuote on noudettavissa. Huoltopaperi on aina oltava mukana kun tuote noudetaan huollosta.

EMME LUOVUTA TUOTTEITA ILMAN VAUNU-AITAN HUOLTOPAPERIA

Copyright © 2020 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab