EverydayBaby Liukueste WaterHero, harmaa

EverydayBaby Liukueste WaterHero, harmaa

14,90 €
Loppu. Tilataan varastoon.
Tuloarvio: Avoin
Tuotekoodi
E115
Everyday Baby WaterHero liukuestematot ovat loistava keksintö, joka parantaa turvallisuutta kylpyhuoneessa monin tavoin. Pienet liukuestematot paitsi estävät liukastumista, myös kertovat, jos kylpyvesi on liian kuumaa. Hauskat jalanjäljen muotoiset matot muuttuvat valkoiseksi, jos kylpyvesi on liian kuumaa eli yli 37-asteista. Näin no helppo nähdä, milloin vesi on sopivan lämpöistä, eikä pieni kylpijä polta itseään liian kuumassa.

WaterHero liukueste varoittaa liian kuumasta kylpyvedestä

Everyday Baby WaterHero liukuestematot ovat loistava keksintö, joka parantaa turvallisuutta kylpyhuoneessa monin tavoin.

Pienet liukuestematot paitsi estävät liukastumista, myös kertovat, jos kylpyvesi on liian kuumaa. Hauskat jalanjäljen muotoiset matot muuttuvat valkoiseksi, jos kylpyvesi on liian kuumaa eli yli 37-asteista. Näin no helppo nähdä, milloin vesi on sopivan lämpöistä, eikä pieni kylpijä polta itseään liian kuumassa.

Helppo kiinnittää kylpyammeen pohjaan

Matot kiinnittyvät kylpyammeen pohjaan tai vaikka lattiaan pienillä imukupeilla. Kussakin pikku matossa on 40 imukuppia. Lisäksi mattojen pinnassa on liukastumista estävä kuviointi. WaterHero-matot on myös helppo pitää puhtaana.

Yhden ison liukuestematon sijaan WaterHero-liukuestepakkauksessa on neljä noin 18 x 11 senttimetrin kokoista mattoa. Matot sopivat siis eri kokoisiin ammeisiin tai vaikkapa pesuvatiin hyvin. Pienet matot on myös helppo pakata matkalle mukaan!

WaterHero-liukuesteet ovat tutkitusti turvallisia eivätkä ne sisällä BPA:ta eivätkä muita haitallisia aineita. Liukuesteet on valmistettu TPE-materiaalista.

Käyttöohje

  • Laita liukuestematot kylpyammeeseen.  
  • Laske kylpyvesi ammeeseen. Jos vesi on liian kuumaa, matot muuttuvat valkoisiksi. Anna veden viilentyä tai lisää kylmää vettä. Odota 15-30 sekuntia, jotta matot ehtivät reagoida viileämpään veteen.
  • Kun mattojen alkuperäinen väri on palautunut, kylpyvesi on lapselle turvallisen lämpöistä eli noin 37-asteista. WaterHero-matot kertovat veden olevan liian kuumaa vaalenemalla. Yli 37-asteisessa vedessä matot muuttuvat kokonaan valkoisiksi.

Ominaisuudet

  • Pakkauksessa neljä liukuestemattoa.
  • Mattojen koko noin 18 x 11 cm.
  • Materiaali: TPE. Ei sisällä BPA:ta eikä muita haitallisia aineita.
  • Jokaisessa matossa on 40 imukuppia ja liukastumista estävä pinta.
  • Suunniteltu Ruotsissa, valmistettu Kiinassa

Huomautus

WaterHero-liukuestematot ovat lämpöindikaattoreita, eivät lämpömittareita. Tämä tuote ei ole lelu. Käytä vain aikuisen valvonnassa. Tarkista aina tuotteen kunto ennen käyttöä. Jos tuote on rikki tai vioittunut, poista se käytöstä. Kun tuotetta ei käytetä, säilytä valolta suojattuna kuviassa ja poissa lasten ulottuvilta. Älä altista mattoja suoralle auringonvalolle äläkä yli 110 asteen lämpötilalle pitkiä ajanjaksoja. Älä jätä tuotetta desinfiointiaineeseen suositeltua pidemmäksi ajaksi.

Lisätiedot
Valmistaja EverydayBaby
Väri Harmaa
Materiaali TPE -muovi.
Paino 0.1800
Mitat 4 kpl. Noin 18 x 11 cm.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:EverydayBaby Liukueste WaterHero, harmaa
Arviosi

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.

Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

JAKOPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin Matkahuollolla - Vaunu-aitta Ajanvaraus vaunu- tai turvaistuinesittelyyn - Vaunu-aittaCopyright 2019 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab