Cybex Solution Z i-fix Turvavyöistuin (100-150cm)

Cybex Solution Z i-fix Turvavyöistuin (100-150cm)

Alkaen 299,95 €
VALITSE VÄRI JA TARKISTA SAATAVUUS
Vain %1 jäljellä
Tuotenumero
CYSOZIF

Vastaa lapsesi muuttuviin tarpeisiin hänen kasvaessaan - Cybex Solution Z-Fix kasvaa lapsesi mukana 3-12 v. ikäisenä, vastaten muuttuviin tarpeisiin.

Solution Z i-fix -turvavyöistuin

Vastaa lapsesi muuttuviin tarpeisiin hänen kasvaessaan

Lapsesi mukana kasvava Solution Z i-Fix on nyt sertifioitu uusimman UN R129/03-turvallisuusstandardin mukaisesti, johon kuuluu tehostettuja sivutörmäystestejä.

Hyväksytty

  • 100 - 150 cm (15 - 50kg).
  • noin 3 - 12 vuotta.
  • UN R129/03.
  • Turvavyöistuin kiinnitetään autoon Isofix -kiinnikkeillä (voidaan myös käyttää ilman Isofix-kiinnitystä) ja lapsi kiinnitetään turvaistuimeen auton 3-pisteturvavöillä.

Ominaisuudet

  • Patentoitu syvyyssäädettävä niskatuki.
  • Integroitu L.S.P. sivutörmäyssuoja.
  • Optimoitu ilmankíertojärjestelmä.
  • 12-asentoinen korkeussäädettävä selkänoja.
  • helppokäyttöinen ISOFIX -kiinnitys lisää turvallisuutta ja stabiliteettia.

Syvyyssäädettävä pääntuki estää lapsen pään vaipumista rinnalle hänen nukkuessaan ja pitää pään suoja-alueella. Tämä on erityisen tärkeää sivutörmäyksissä, joissa pääntuki ja L.S.P. System antavat parhaan suojan lapsellesi. 12 asentoon korkeussäädettävä selkänoja ja automaattinen leveyssäätö takaavat lapselle mukavimman matkustuksen hänen kasvaessaan. Helppokäyttöinen yhden käden säätömekanismi on nopea säätää lapsen kasvun mukaan.

3-asentoinen syvyyssäädettävä niskatuki (Patentoitu) - Estää lapsen päätä vaipumasta eteenpäin hänen nukkuessaan.

Optimoitu, syvyyssäädettävä pääntuki estää lapsen päätä vaipumasta eteenpäin hänen nukkuessaan. Se varmistaa, että lapsen pää on aina suoja-alueella, mikä on erittäin tärkeää sivutörmäyksissä.

12-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki ja automaattinen leveyssäätö - Mukavaa turvallisuutta, joka kasvaa lapsen mukana.

Paras sopivuus ja turvallisuus lapselle. Solution Z i-Fix kasvaa lapsen mukana n. 3 vuoden iästä jopa 12 -vuotiaaksi. 12 -asentoinen selkänojan säätö mahdollistaa istuimen kasvamisen lapsen mukana ja tarjoaa pitkän käyttöajan. Pääntuki ja hartiasuojat nousevat lapsen pituuden mukaan. Käytännöllinen yhden käden säätö tekee istuimen säätämisestä helppoa.

L.S.P. System - Integroitu lineaarinen sivutörmäyssuoja - Käytettävä auton oven ja sivuikkunan puolella.

L.S.P. System Solution Z i-Fix -turvavyöistuimessa parantaa turvallisuutta sivutörmäyksissä. L.S.P. System alentaa törmäysvoimia sivutörmäyksissä n. 25% verrattuna samaan turvavyöistuimeen ilman L.S.P. Systemin käyttöä.

Ilmankiertojärjestelmä - Pitää lapsen vartalon lämmön mukavana.

Ilmankiertojärjestelmä tarjoaa mukavan istumismukavuuden myös lämpiminä päivinä. Uutena osana mukavuusominaisuuksia Solution Z i-Fix turvavyöistuimessa on ilmankiertokanavat, jotka kulkevat selkänojassa ja istuimessa. Nämä varmistavat mukavan matkustuksen myös kuumina päivinä.

Enemmän turvallisuutta ja tukevuutta - ISOFIX kiinnitysjärjestelmä antaa lisää turvallisuutta sekä tukevuutta ja helpon yksitoimikiinnityksen.

Istuimen kiinnikkeet yksinkertaisesti napsautetaan kiinni auton ISOFIX kiinnityslenkkeihin. Kiinniketangot voidaan helposti työntää piiloon istuimen sisään. Näin istuinta voidaan käyttää myös autoissa, joissa ei ole ISOFIX mahdollisuutta.

 

Lisätiedot
Valmistaja Cybex
Suositusikä n. 3 - 12 vuotta (100-150 cm / 15-50 kg).
Materiaali Kangaspääliset ovat konepestävät 30°C.
Paino 7.200000
Mitat Korkeus 62,5-81 cm, Leveys 53 cm, Syvyys 40,5 cm.
Takuuaika 24 kk
Isofix Kyllä
Istumasuunta Kasvot menosuuntaan
Turvaistuin hyväksyntä R129/03.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cybex Solution Z i-fix Turvavyöistuin (100-150cm)
Arviosi

TOIMITUSAIKA VARASTOTUOTTEILLE ON NOIN 2-5 ARKIPÄIVÄÄ.

ILMAINEN TOIMITUS!

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!

Voit myös noutaa tilauksesi Ruoholahden myymälästä.

TOIMITUSTAVAT

LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä - Vaunu-aitta Matkahuolto - Nopea toimitus - Vaunu-aitta

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI - Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteistä 5,00€

Toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, asiamiespisteeseen tai Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset). Saat viestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa. Lähetyksen kulkua vo seurata Matkahuollon verkkosivuilta.

MATKAHUOLLON KOTIJAKELU - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Soveltuu täydellisesti suurimmille lähetyksille kuten esim. turvaistuimille, pinnasängyille tai lastenavunuille. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta Nopea ja luotettava toimitus Postilla - Vaunu-aitta

POSTIPAKETTI - Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.

POSTIN KOTIPAKETTI - Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.

 

 

Varastonsiivous käynnissä, tuotteita jopa -60% - Vaunu-aitta Bugaboo Giraffe Tuoli - Vaunu-aittaCopyright © 2022 | Vaunu-aitta | Adimax International Ltd Oy Ab