Myymälä ja verkkokauppa - Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1964 - Vaunu-aitasta saat kaiken mitä pienokaisesi tarvitsee

(09) 679 065
verkkokauppa@vaunuaitta.fi

    Instagram - Vaunu-aitta    Twitter - Vaunu-aitta
 
 

Cybex Solution Q3-Fix Turvavyöistuin 15-36kg

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Normaali hinta:

 

Turvallisin Solution ikinä

Innovatiivinen Solution Q3-Fix yhdistää monen vuoden menestyksekkään kokemuksen ryhmien 2/3 turvavyöistuinperheessä viimeisimpiin materiaali- ja turvallisuuskeksintöihin sekä ikoniseen CYBEX Platinum -muotoiluun.
CYSOQ3X

* Vaaditut tiedot

 • Kuvaus
 • Ominaisuudet
 • Arvostelut
 • Toimitustavat

Solution Q3 -Fix

Turvallisin Solution ikinä

Hyväksytty

 • Turvavyöistuin ryhmät II ja III (15-36 kg)
 • noin 3 - 12 vuotta
 • ECE 44/04

Innovatiivinen Solution Q3-Fix yhdistää monen vuoden menestyksekkään kokemuksen ryhmien 2/3 turvavyöistuinperheessä viimeisimpiin materiaali- ja turvallisuuskeksintöihin sekä ikoniseen CYBEX Platinum -muotoiluun.

 • Optimoitu syvyyssäädettävä pääntuki (patentoitu).
 • Automaattinen korkeuden ja leveydensäätö (11-asentoa).
 • Optimoitu, lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P.System Plus).
 • CYBEX turvallisuustyynyt.
 • ISOFIX -kiinnitysjärjestelmä.
 • Ilmankiertojärjestelmä.

Yhteistoiminnassa patentoidun, syvyyssäädettävän niskatuen, joka estää vaarallisen pään vaipumisen rinnalle nukahtaessa, sekä optimoidun lineaarisen sivutörmäyssuojan (L.S.P. System Plus) kanssa, turvavyöistuin tarjoaa parhaan turvallisuuden ja mukavuuden. Uusi, automaattinen korkeuden ja leveyden säätö mahdollistaa joustavan ja oikean sopivuuden lapsen kasvun mukaan. Ilmankiertojärjestelmä takaa mukavan matkustamisen myös kuumina päivinä.

 

Patentoitu päänsuoja

Optimoidusti säätyvä selkänoja

Optimoidusti säädettävä niskatuki estää lapsen päätä vaipumasta eteen rinnalle hänen nukahtaessaan. Pää ohjautuu aktiivisesti turvallisuusalueen sisälle.

Korvaamaton osa Solution -turvavyöistuinsarjan konseptissa on 3-asentoinen syvyyssäädettävä niskatuki. Sen säädettävyyden ansiosta lapsen pää kääntyy taaksepäin, mikä estää vaarallisen pään vaipumisen eteenpäin nukkuessa. Lapsen arka pään ja niskan alue on näin aina suojattuna sivutörmäyksissä. Pää pysyy istuimen suoja-alueella, joka muodostuu pää- ja hartiasuojista. Sen lisäksi, että se lisää istuimen passiivista turvallisuutta, se myös tarjoaa mukavan nukkuma-asennon.

 

Automaattinen korkeuden ja leveyden säätö

Turvavyöistuin kasvaa lapsen mukana.

Useimmat lapset saavuttavat 55% heidän lopullisesta pituudestaan 3-vuoden iässä ja 12-vuoden iässä he ovat saavuttaneet 89% lopullisesta pituudestaan. Tämän tilaston mukaan heidän kasvunsa on keskimäärin 60 cm turvaistuimen käyttöaikana.

Tavoitteenaan tarjota paras mahdollinen turvallisuus ja mukavuus pitkänä käyttöaikana, CYBEX Solution Q3-fix turvavyöistuimessa on integroitu korkeuden- ja leveydensäätö - uusi turvallisuustoiminto joustavaan ja optimaaliseen sopivuuteen lapsen koosta riippumatta. Yhdenkäden säätömekanismi ja 11 -asentoa tarjoavat myös automaattisen säätyvyyden samanaikaisesti. Istuin kasvaa 8 cm leveyttä ja 20 cm korkeutta. Näin turvavyöistuin antaa aina oikean suoja-alueen lapsen päälle ja hartioille, eikä tunnu ahtaalta edes käyttöajan loppupuolella.

 

Ilmankiertojärjestelmä

Oikean lämpötilan säilyttämiseksi istuttaessa

Ilmankiertojärjestelmä tarjoaa mukavan istumismukavuuden myös lämpiminä päivinä.

Solution Q3-fixin mukavuuspaketti sisältää joukon ilmakanavia, jotka kulkevat istuinosan läpi edelleen selkänojaan. Ilma pääsee kiertämään istuimen etuosasta päällisen alla ja se kulkee pois istuimesta, kanavia pitkin selkänojan aukoista. Tämä tekee matkustamisesta mukavaa lämpiminäkin päivinä.

 

L.S.P. System Plus

Optimoitu sivutörmäyssuoja

Optimoitu Linear Side-Impact Protection sivutörmäyssuoja (L.S.P. System Plus) vaimentaa törmäysenergiaa jo erittäin varhaisessa vaiheessa.

Uusi leveyssäätö toimii käsi-kädessä L.S.P. System Plussan kanssa. Sivutörmäyksen voimia alennetaan systemaattisesti lisätyillä sivutyynyillä sekä hartian- ja päänsuojilla. Samanaikaisesti törmäyksen aiheuttama vartalon kineettinen energia tulee vaimennetuksi erittäin varhaisessa vaiheessa ja pää tulee aktiivisesti suojatuksi suoja-alueella.

 

ISOFIX kiinnitys

enemmän turvallisuutta ja tukevuutta

ISOFIX kiinnitysjärjestelmä antaa lisää turvallisuutta sekä tukevuutta ja helpon yksitoimikiinnityksen.

Istuimen kiinnikkeet yksinkertaisesti napsautetaan kiinni auton ISOFIX kiinnityslenkkeihin. Kiinniketangot voidaan helposti työntää piiloon istuimen sisään. Näin istuinta voidaan käyttää myös autoissa, joissa ei ole ISOFIX mahdollisuutta.

Lue lisää

Lisätiedot

Suositusikä n. 4 - 12 vuotta (Ryhmät 2-3, 15-36 kg.)
Materiaali Kangaspääliset konepestävät 30°C
Mitat Korkeus 62,5 cm, Leveys 53-61 cm, Syvyys 40,5 cm
Paino 7.6000

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Cybex Solution Q3-Fix Turvavyöistuin 15-36kg

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvosana

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille! - Vaunu-aitta


Ilmainen toimitus!

 

Yli 50,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset Postipaketin (Nouto postista tai nouto pakettiautomaatista) tai Matkahuollon Lähellä-paketin!


 

 

Lähellä-paketti Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä 5,00€


Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Voit seurata lähetyksen kulkua Matkahuollon verkkosivuilta: Lähetysseuranta.


Jakopaketti - Kotiinkuljetus 10,00€

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Matkahuolto on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista. 

Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 5,00€

Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella.


Kotiinkuljetus 10,00€

Postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Posti on yhteydessä ennen lähetyksen toimittamista.
Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.Liittyvät tuotteet