Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1964 - Vaunu-aitasta saat kaiken mitä pienokaisesi tarvitsee

(09) 679 065
verkkokauppa@vaunuaitta.fi

Myymälä suljettu 23.-25.6.2017

    Instagram - Vaunu-aitta    Twitter - Vaunu-aitta
 
 
 

Cybex Solution Q2-Fix PLUS Turvavyöistuin 9-36kg

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

Normaali hinta:

 

Klarna kampanja - Vaunu-aitta

Turvallisin Solution koskaan - PLUS-mallisto - Näyttävä, hienokuosinen denim-look exclusiivisessa ja kulutustakestävässä twill-kankaaassa.
cysolq2fix+

* Vaaditut tiedot

Tuote vain myymälästä
 • Kuvaus
 • Ominaisuudet
 • Arvostelut
 • Toimitustavat

Solution Q2-Fix turvavyöistuin - Turvallisin Solution koskaan

Hyväksytty

 • Turvavyöistuin ryhmät II ja III (15-36 kg)
 • noin 3 - 12 vuotta
 • ECE 44/04

Turvallisin Solution koskaan

Innovatiivinen Solution Q2-fix yhdistää usean vuoden kokemuksen menestyksekkäästä ryhmien 2 ja 3 turvavyöistuinperheestä. Siinä yhdistyvät viimeisimmät keksinnöt materiaaleista ja turvallisuudesta ikoniseen CYBEX PLATINUM muotoiluun.

 • Optimoitu syvyyssäädettävä niskatuki (patentoitu)
 • Automaattinen korkeus- ja leveyssäätö (11 asentoa)
 • Optimoitu sivutörmäyssuoja (L.S.P. System Plus)
 • CYBEX turvatyynyt
 • ISOFIX -kiinnitys
 • Ilmankiertojärjestelmä

Patentoidun syvyyssäädettävän niskatuen, joka estää vaarallisen pään vaipumisen rinnalle lapsen nukahtaessa, ja optimoidun sivutörmäyssuojan (L.S.P.System Plus) yhteisvaikutus varmistaa parhaan turvallisuuden ja mukavuuden tason. Automaattinen korkeus- ja leveyssäätö antaa parhaan yhteensopivuuden istuimen ja lapsen koon kanssa. Uusi ilmankiertojärjestelmä mahdollistaa mukavan matkustamisen myös kuumina päivinä.

Optimoidusti säädettävä niskatuki estää lapsen päätä vaipumasta eteen rinnalle hänen nukahtaessaan. Pää ohjautuu aktiivisesti turvallisuusalueen sisälle.

Korvaamaton osa Solution -turvavyöistuinsarjan konseptissa on 3-asentoinen syvyyssäädettävä niskatuki. Sen säädettävyyden ansiosta lapsen pää kääntyy taaksepäin, mikä estää vaarallisen pään vaipumisen eteenpäin nukkuessa. Lapsen arka pään ja niskan alue on näin aina suojattuna sivutörmäyksissä. Pää pysyy istuimen suoja-alueella, joka muodostuu pää- ja hartiasuojista. Sen lisäksi, että se lisää istuimen passiivista turvallisuutta, se myös tarjoaa mukavan nukkuma-asennon.

Automaattinen korkeuden ja leveyden säätö - Turvavyöistuin kasvaa lapsen mukana.

Useimmat lapset saavuttavat 55% heidän lopullisesta pituudestaan 3-vuoden iässä ja 12-vuoden iässä he ovat saavuttaneet 89% lopullisesta pituudestaan. Tämän tilaston mukaan heidän kasvunsa on keskimäärin 60 cm turvaistuimen käyttöaikana.

Tavoitteenaan tarjota paras mahdollinen turvallisuus ja mukavuus pitkänä käyttöaikana, CYBEX Solution Q2-fix turvavyöistuimessa on integroitu korkeuden- ja leveydensäätö - uusi turvallisuustoiminto joustavaan ja optimaaliseen sopivuuteen lapsen koosta riippumatta. Yhdenkäden säätömekanismi ja 11 -asentoa tarjoavat myös automaattisen säätyvyyden samanaikaisesti. Istuin kasvaa 8 cm leveyttä ja 20 cm korkeutta. Näin turvavyöistuin antaa aina oikean suoja-alueen lapsen päälle ja hartioille, eikä tunnu ahtaalta edes käyttöajan loppupuolella.

Ilmankiertojärjestelmä

Ilmankiertojärjestelmä tarjoaa mukavan istumismukavuuden myös lämpiminä päivinä.

Solution Q2-fixin mukavuuspaketti sisältää joukon ilmakanavia, jotka kulkevat istuinosan läpi edelleen selkänojaan. Ilma pääsee kiertämään istuimen etuosasta päällisen alla ja se kulkee pois istuimesta, kanavia pitkin selkänojan aukoista. Tämä tekee matkustamisesta mukavaa lämpiminäkin päivinä.

Optimoitu Linear Side-Impact Protection sivutörmäyssuoja (L.S.P. System Plus) vaimentaa törmäysenergiaa jo erittäin varhaisessa vaiheessa.

Uusi leveyssäätö toimii käsi-kädessä L.S.P. System Plussan kanssa. Sivutörmäyksen voimia alennetaan systemaattisesti lisätyillä sivutyynyillä sekä hartian- ja päänsuojilla. Samanaikaisesti törmäyksen aiheuttama vartalon kineettinen energia tulee vaimennetuksi erittäin varhaisessa vaiheessa ja pää tulee aktiivisesti suojatuksi suoja-alueella.

ISOFIX kiinnitysjärjestelmä antaa lisää turvallisuutta sekä tukevuutta ja helpon yksitoimikiinnityksen.

Istuimen kiinnikkeet yksinkertaisesti napsautetaan kiinni auton ISOFIX kiinnityslenkkeihin. Kiinniketangot voidaan helposti työntää piiloon istuimen sisään. Näin istuinta voidaan käyttää myös autoissa, joissa ei ole ISOFIX mahdollisuutta.

Lisätiedot

 

Lue lisää

Lisätiedot

Suositusikä n. 4 - 12 vuotta (Ryhmät 2-3, 15-36 kg.)
Materiaali Kangaspääliset konepestävät 30°C
Mitat Korkeus 61,9 - 81,7 cm, Leveys 52,9 - 61,2 cm, Syvyys 41,4 cm
Paino 7.6000

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Cybex Solution Q2-Fix PLUS Turvavyöistuin 9-36kg

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvosana

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille! - Vaunu-aitta


Ilmainen toimitus!

 

Yli 100,00€ tilaukset toimituskulut 0,00€/tilaus kun valitset SmartPOST Pakettiautomaatin tai Posti Economyn!Nouto toimipisteestä tai pakettiautomaatista 4,90€
Nouto omasta Postista, pakettiautomaatista tai toimitus kirjeenä kotiin.Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. 

Kotiinkuljetus alk. 12,00€
Postin toimitus yritys- ja kotiosoitteeseen tai postin kotiinkuljetus. Kotiinkuljetukset ovat kätevä tapa saada isommat paketit suoraan kotiovelle. Lähetyksen kulkua voit seuratalähetystunnuksen perusteella. Tutustu vaihtoehtoihin täältä.
Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti yksi - viisi (1-5) arkipäivää. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästä.Liittyvät tuotteet